Русия уби бунтовниците в зоната на сваления Су-24

Масираният обстрел започнал след спасителната акция
Обновена: 26 ное 2015 22:05 | 26 ное 2015 22:00,
297
Русия уби бунтовниците в зоната на сваления Су-24
Снимка: архив, Ройтерс

Руската армия обяви днес, че е унищожила бунтовнически групировки, които са се намирали в зоната, в която падна руският военен самолет Су-24, свален от турската бойна авиация, предаде Франс прес.

Унищожаването е станало малко след спасяването на руския пилот, оцелял в инцидента със самолета.

Веднага след като нашият пилот беше в безопасност, засегнатите зони бяха подложени на продължителен масиран обстрел от руски бомбардировачи и алтилерията на сирийските правителствени сили, каза говорителят на руското външно министерство Игор Конашенков.

Всички терористи и други неясни групировки, които действаха в района бяха унищожени, посочи той.

За три дни руската бойна авиация е атакувала почти 450 цели в осем сирийски провинции - Алепо, Дамаск, Идлиб, Латакия, Хама, Хомс, Ракка и Дейр аз Зур.

В операцията участват 69 самолета, които нанасят удари от края на септември. Сред тях са и стратегически бомбардировачи, привлечени в мисията по-рано този месец.
 
(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
9
 
23
 
! Отговори
КУКЛОВОД преди 8 години
ИНТЕРЕСНО ЗАЩО БЪЛГАРЯТА ЖУРНАЛИСТИ И АМЕРИКАНСКИТЕ ФАШИСТИ НЕ ПИЩИТЕ,ЧЕ РУСИЯ УБИВА ТАКА НАРЕЧЕНАТА УМЕРЕНА ОПОЗИЦИЯ???МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ЗАЩО?БОРИСОВ НЯМА ЛИ ДА СВАЛЯ ПАК РУСКИ САМОЛЕТИ???КАК ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ОБИЧАТЕ РУСИЯ МНОГО СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ Я ЗАОБИЧАТЕ....
95
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
унищожили са 2 магарета и стар пикап
94
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A те стояха и чакаха, нали :) И най смотаните военни знаят че след такава случка района ще бъде засипан с бомби и снаряди, и няма да стоят и да чакат. Така че само са прекопали нивите.
93
7
 
66
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Ердоган рева одеве че Путин нему вдигал телефона.Къф телефон искаш да ти вдига бе резак,земи се надупи и ще го вдигне!!! :)
92
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 237......Няма нищо гнило-просто хората харесващи Русия,не виждат за коя партия да гласуват.Атака се дискредитира отдавна.А друга партия просто няма.БСПто не ги включвай--защото масово русофилите в България не са нито комунисти-нито социалисти...И още нещо-това че говори истината човек-не означава че е русофил....
91
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен235 също така проруските партии в България едва събират 3,4 процента изборите като атака или столетницата бесепе но във форума проруските "българи" са дежурни 24 часа 7 дена в седмицата, нещо гнило има тука също
90
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех тоя черен петък .Будни сте
89
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес както и вчера и всеки ден преди това последните два месеца руската космическа авиация нанесе 400 удара по 400 обекта и са унищожени 400 бунтовници и така последните два месеца от когато започнаха руснаците....тя тази сирия излезе по голяма от територията на Русия и по многобройна от населението на Китай ? И Асад все още губи територии ? Нещо гнило има в изявленията на ръшаните ми се струва или ?
88
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Контраатака!!!Значи виж сега селски... Мммм, тези финансови напъни които тук демонстрираш ги остави за пред някое девойче на кафето. Нито сме роднини, нито ме познаваш за да даваш оценка на финансовото ми благополучие :))...И запомни едно моето дете, че колкото по-малко парички има в една касичка, толкова по-силно тя дрънчи.
87
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Контраатака !!!Доста комплекси обаче имаш, като не броим това, че си глупав и неграмотен!
86
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АТАКИСТТи май утре хич си нямаш работа щом си тръгнал с пооомяри да се занимаваш.
85
1
 
1
 
! Отговори
от 195 преди 8 години
До ЮС ИигълДа, така е. Прав си. Добре...
84
4
 
1
 
! Отговори
ЮС Иигъл преди 8 години
А бе чудя се на тия от Атака не им ли викаха- Ааа наакисти! Нещо свързано с код кафяво беше.
83
1
 
4
 
! Отговори
ЮС Иигъл преди 8 години
До 195Виждам че на въпроса за автомата не отговори нищо. Бил ли си в армията или единственото оръжие, което си виждал е мекия ти патлак в ръката, докато *** си мисли, че се къпеш в банята?
82
8
 
2
 
! Отговори
ЮС Иигъл преди 8 години
Според мен Гриин пиис и други организации трябва да заведат искове пред международния арбитраж срещу ЛилиПутя, защото наистина унищожава цели биотопи и горски животни с тия бомби. Аз съм сериозен и съм сигурен, че вероятността да го осъдят е доста голяма.
81
5
 
0
 
! Отговори
195 преди 8 години
До ЮС ИигълМоже и да ида, ама ще си помисля, ама не знам, ама знам как се държи автомат...Аз вече ти казах, че и за душевна чиикия не ставаш. Както и да е. Оставям те да даваш съвети кво да купи джуджето от Кремъл и да правиш анализи кое как не ставало или ставало...
80
11
 
2
 
! Отговори
ЮС Иигъл преди 8 години
Интересно Кремълския лилипут с тази акция срещу бунтовниците, колко скункса и лисици уби в гората?!?! Жалко за животинките, защото са по-полезни от австралопитеците зад щурвала на тези "лагерници" Су-24
79
7
 
2
 
! Отговори
ЮС Иигъл преди 8 години
Ало експерта! Анонимника!Може и да ида, бил съм в армията и знам как се държи автомат, а ти? А па тия калашници пълна пръчка, имаш чувството че умишлено излизат с цеви навити като макарон. Слон от 5 метра не можеш уцели!
78
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЮС ИигълСмешник, ами пробвай се в Сирия ако ти стиска?! Не, ти си домашно диванен експерт и боец. Даже за душевна чииикия не ставаш...
77
2
 
20
 
! Отговори
1 преди 8 години
Ердоган челеби опази тюрките та се не видя. Евала ефенди, добре ги свърши. Другия път като минеш край мечка която спи, не и бъркай с клечка в ***. Сега отече и петролния бизнес с идил, и разширяването на турция към сирия използвайки тюрките, и пратките с оръжие към умерените главорези. А който си мисли че може да оцелее при условие , че бомбите промениха релефа на хълмовете, значи знае всичко за взривовете от "умирай трудно 12345 " и кънтърстрайк.