САЩ се внедрява чрез секс и пари, рече аятолах Хаменей

Те променят възгледите, за да може всеки да мисли като американец!
Обновена: 26 ное 2015 12:18 | 26 ное 2015 12:08,
32
САЩ се внедрява чрез секс и пари, рече аятолах Хаменей
Снимка: архив, Reuters

Съединените щати използват секса, парите и западния начин на живот, за да се внедрят сред влиятелните хора в Иран, каза днес върховният лидер аятолах Али Хаменей, цитиран от Ройтерс.

Изказването на Хаменей, който има последната дума по всички държавни въпроси в Иран, бе направено в телевизионен ефир след вълна от арести на журналисти и интелектуалци от властите заради страхове от проникване на западно влияние.

Според Хаменей парите и сексът променят възгледите, вярванията и начина на живот, така че човек да започне да мисли като американец.

"Основните мишени на това проникване са елитите, влиятелните хора, тези, които вземат решенията. Това е много опасно", каза още аятолахът.

Миналата седмица комисията на Общото събрание на ООН за правата на човека критикува Иран за репресиите, както и увеличеното използване на смъртното наказание в страната.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
24
 
25
 
! Отговори
123 преди 8 години
Интересно тези хора в кой век живеят? Със сигурност не е 21, нито 20... дори и да ползват някой от присъщите за съвременната епоха технологии, горките чукундурти си остават на ниво племенно-общински строй!
2
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този съвсем е отлепил тапета. Сигурно е заченат от гълъб.
1
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма как да се каже по-точно.