Финландия обезпокоена от престъпността сред мигрантите

Погват ги с декларации, че познават местните закони
27 ное 2015 19:11, Петя Славова
34
Финландия обезпокоена от престъпността сред мигрантите
Протест против мигрантите в страната. Снимка: архив, Reuters

Властите във Финландия са обезпокоени от ръста на престъпността сред пристигналите в страната кандидати за убежище, предаде ТАСС. Съобщава се за два случая от тази седмица на изнасилване на непълнолетни, за които са заподозрени двама мигранти, които са задържани в ареста.

"Става дума за риск за сигурността на страната", каза днес министърът на правосъдието Яри Линдстрьом. Той посочи, че търсещите убежище трябва да знаят и да уважават приетите в страната правила за поведение, и предложи да се разгледа въпросът те да декларират това с подпис. "Тогава поне няма да се позовават на непознаване на законите", каза министърът, цитиран от БТА.

Финландското телеграфно бюро, позовавайки се на данни на полицията, съобщи, че бежанци са заподозрени за вече десет случая на изнасилване, извършени през тази година.

По данни на вътрешното министерство във Финландия до края на годината се очаква броят на пристигналите търсачи на убежище да достигне 30-35 хиляди души. Това е известна корекция, тъй като по-рано министерството очакваше пристигането на 50 000 бежанци. През 2014 г. пристигналите в страната бяха само около 4000.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
ИСТИНА ВИ КАЗВАМ преди 8 години
ГОСПОДА,ЕВРОПА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ШЕПА,ПСИХОПАТИ.ВЗИМАЙТЕ ОРЪЖИЕТО И ТРЕПАНЕ НА МИГРАНТИ.НЕ МОЖЕ ТАКА,ДИВАК ДА СЕ ЦИВИЛИЗОВА.ВЗИМАЙТЕ ОРЪЖИЕ И ТРЕПАНЕ.2 РАТА СВЕТОВНА ЩЕ Е КИТКА,ПРЕД ТОВА КОЕТО ИДВА СЕГА.
21
0
 
1
 
! Отговори
ИСТИНА ВИ КАЗВАМ преди 8 години
ГОСПОДА,ЕВРОПА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ШЕПА,ПСИХОПАТИ.ВЗИМАЙТЕ ОРЪЖИЕТО И ТРЕПАНЕ НА МИГРАНТИ.НЕ МОЖЕ ТАКА,ДИВАК ДА СЕ ЦИВИЛИЗОВА.ВЗИМАЙТЕ ОРЪЖИЕ И ТРЕПАНЕ.2 РАТА СВЕТОВНА ЩЕ Е КИТКА,ПРЕД ТОВА КОЕТО ИДВА СЕГА.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Престъпници, избягали от техните закони, които извъ.шват същите престъпления и тук
19
0
 
7
 
! Отговори
Джак преди 8 години
Наистина съжалявам и ми е болно за жертвите на тези ***. Хващат малко невръстно момиченце, милото дете на родителите си и го изнасилват групово, това са зверове които заслужават смърт достойна за ***. Вината тези зверства да са реалност в Европа са хората на ръководни позиции които са отворили границите си за тези *** под натиска на международната клика от слугите на дявола. Ако всички тези зверове не се накажат и изгонят обратно Европа я чака гибел.
18
0
 
5
 
! Отговори
Джак преди 8 години
Изнасилване на деца, жени, побои и тормоз над приелите ги хора - това е мрачната картина за народите които приемат тия диваци. Когато живееш със зверове в една клетка, не можеш да очакваш да си в безопасност - въпрос на време е да бъдеш нападнат или убит. Този план, защото това наистина е сатанински план за наводняване и заличаване на европейските народи чрез приемането на *** с висок прираст на възпроизводство се изпълнява от клика слуги на дявола вкючваща ционисти и социалисти.
17
0
 
6
 
! Отговори
Orban преди 8 години
Приемахте ги тия *** с отворени обятия, а сега рИвете? Ще сезирам Хелзинският комитет, за нехуманно отношение към бежанци-престъпници
16
1
 
8
 
! Отговори
бастун преди 8 години
на лице е тенденция, инкубационният период по тоталното осиране на европата е към края си
15
0
 
14
 
! Отговори
вс преди 8 години
идват без жените си и очакват тука да получат всичко,нерези недодя лани
14
0
 
14
 
! Отговори
ДонДон преди 8 години
Някой трябва да припомни на скандинавците, как са процедирали през 50-те години на 20ти век с престъпниците и ***.Кастрира ли са ги.Мисля, че доста бързо ще си коригират поведението след такава манипулация :)
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като бях във Финландия един кюрд от Афганистан ми се оплакваше как финланците били луди и ги учили в къщи да не говорят с чужденци, да не сприятеляват с тях, и въобще да не общуват, ако не е наложително ххах та горкия се чувастваше мн самотен, ама като си смотан ко да правиш хахах аи си падат малко нео- н.а.ци.ст.и
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изнасилвачите директно в тюрмито и като си излежи присъдата в ИД пак директно.
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
те финландците не са като скандинавците, били са окупирани и от шведи от руснаци и са падат доста "националисти" по западни стандарти. Вече им е дошъл акъла, имайки впредвид, че във Финландия има в пъти по малко "бежанци" от Швеция и Дания. Проблема им е че са русофоби и се подчиняват на зоконите без да ги оспорват, дори и ако те включват масови имиграция, но ще се оправят
10
0
 
22
 
! Отговори
Хак да им е на Европ преди 8 години
То още щом ги видиш си личи, че това са ***, нямащи нищо общо с човешките норми. Всички граждани да се въоръжат и пукане по маймуните когато се налага да се бранят. А хората защо търпят тези *** управници? За в бъдеще предстоят невиждани досега бунтове и граждански войни. Това направиха сегашните лъжеевропейски ръководители, под диктовката на САЩ.
9
0
 
28
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
Има една статия - Изнасилената Швеция, там се описва как умишленно се покриват от прарвителството на Швеция реалният брой на изнасилванията и има интервю с тези джа га ли, където те обясняват, че това не е грях!Та това, което предлагаш не е оферта, трябва просто както прави Турция с Руснаци - директна екстрадаци в първата безвизова дестинация, т.е. в случаят към Африка и това е иначе, който си е изнасилвал пак ще го прави,просто няма да го хванат,а при тези престъпления 90% от срам не докладват.
8
1
 
53
 
! Отговори
Тялото преди 8 години
За последните 4 години ВСИЧКИ изнасилвания в Норвегия са дело на емигранти от Африка и Близкия изток. Най-често става дума за групово изнасилване и жесток побой. Тяхната "култура" и религия не признава правото на жената на мнение и свобода да избира. За повечето от тях, жена която не е забрадена заслужава да бъде изнасилена. Тези хора трябва от първия ден трябва да знаят че обичаите и разбиранията им не важат, а всеки който злоупотреби с гостоприемството да бъде депортиран моментално!
7
2
 
17
 
! Отговори
Кастонов преди 8 години
До ЗападноевропеецИ разбирам от компютри , пък не смятам плевенлиев за много ителигентен. С изключения на слуачая "пеевски" е говорил само празни приказки от типа две и две е 4, нещо което всеки го знае.
6
2
 
19
 
! Отговори
Корадов преди 8 години
Нмяа страшно ще им обясните че не се прави така и ще ги интрегрирате. Ако въпреки всичко продължат да правят така, вие сами сте си виновни защото сте нямате парилен подход или нещо сте пропуснали от интеграция. Обяснете на жертвите че ще опитате отново и следващия път ще успеете.
5
1
 
13
 
! Отговори
до Зяпналевропееца преди 8 години
Пишмян програмиста, коментирането програмиране ли го наричаш? Дразниш вече, не мога спокойно да си прочета новините, с високоинтелигентните ти коментари.
4
24
 
8
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
До учителПрезидентът ни е много добър, а не кат тебе само да злобее.
3
3
 
22
 
! Отговори
учител преди 8 години
Плевела да им дръпне една лекция и всичко ще им стане ясно ,но не бих се учудил да го изпроводят и с камъни то на суомитата май започва да им омръзва.