Ердоган дебнал Путин и до WC-то, не успял да го хване

Турският президент се надявал да го излови за среща в Париж
2 дек 2015 10:37, Елка Василева
228
Ердоган дебнал Путин и до WC-то, не успял да го хване
Владимир Путин и Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин не беше включил в графика си среща с турския си колега Реджеп Ердоган. Затова турският лидер го преследвал през целия първи ден на международната конференция на ООН за промените в климата в Париж. 

Ердоган се шлял по коридорите на сградата, в която се провежда конференцията, надявайки се да хване Путин след поредната негова двустранна среща.

Журналисти посочват, че турският президент безцелно ходел насам-натам, игнорирайки въпросите на медиите за извинения за сваления Су-24. След случилото се с руския бомбардировач Ердоган придоби слава като президентите на САЩ и Русия, пише „Комерсант“.

Ердоган пропуснал дори пленарното заседание на форума с надеждата да се срещне с Путин: Ердоган го причаквал пред вратата на стаята, в която той провеждал двустранни срещи. Макар че Путин е разговарял с няколко световни лидери, сред които германският канцлер Ангела Меркел и американският президент Барак Обама, Ердоган така и не успял да го хване.

Турският президент дори бил устроил засада на Путин пред входа на тоалетната, но и този път не му провървяло, пише Дни.ру.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Taзи сутрин руски самолети пуснаха пет тона оръжие за опозиционите сили които бомбардираше до вчера
97
2
 
26
 
! Отговори
до 135 преди 8 години
лъжеш безсрамно, но ние четем руски сайтове и имаме приятели там и знаем че лъжеш! Москва е лъскав като европейските столици, руснаците получават по 3000 евро за първо дете и 5000 Е за второ дете и безлихвен ипотечен заем за жилище! а вие *** и рапона тук какво давате на хората? един проект направихте ли докрай? теглихте 15 млрд лева заем и не ви стигна сега теглите още 5 млрд и няма пари на нищо? къде са парите бе американски глашатаи?
96
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен119Тоя невзрачен човечец Путин е постигнал повече, отколкото плазмодии като теб може да си представи, обективно ;)====Постигнал е,защото е кариерист от КГБ в Русия.В нормална и цивилизована държава щеше да търка бюрото в някоя службица.Защото законите в Русия важат само за простосмъртните.Да,руската икономика имаше ръст,но при 100US за барел петрол.Лекарите, учителите, инженерите в Москва получават мизерни заплати като тези в бедна България.Пътища просто няма.Болниците са ***.
95
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин е пич, а Ердоган тъжен пенсионер, който без НАТО и сащ държавичката му щеше да е като нас с никаква икономика , последна дупка на кавала.. ето че бабичката Меркел подари 3 милиарда на фесовете за ''борба с терора'' т.е финансира терора с/у който се бори уж Европа, САЩ..
94
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не виждам какво ни засяга конфликтът между две дивашки азиатски държави, бивши империи, от които сме видели предимно лощо...
93
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хм...Ердоганчо какви ли ги е бил замислил за в тоалетната на Путин? Фелацио ли, що ли? ;)
92
4
 
31
 
! Отговори
meri преди 8 години
НА ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ ПУТИН СИ Е ПИЧ ОТВСЯКЪДЕ. НИЩО ЧЕ НАШИТЕ ПЪЛКОВОДЦИ НЕ ГО ХАРЕСВАТ. НАРОДА ГО ОБИЧА И СЪМ СИГУРНА ЧЕ 60 % ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ЗА РУСИЯ.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ЮЖНАТА НИ СЪСЕДКА...МНОГО ГРЕХОВЕ ИМАТ ДА ПЛАЩАТ....А ВЪЗМЕЗДИЕ ВИНАГИ ИМА !
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 999Аха, това значело "нова стратегия за хибридна война на НАТО".
90
15
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
До Анонимен"Тоя невзрачен човечец Путин е постигнал повече, отколкото плазмодии като теб може да си представи, обективно ;)"...____________________________Вярно е... - успя да загроби 17 милиона квадратни километра...
89
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълен нахалник.
88
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно е искал още един път да му го забие в "гърба".
87
0
 
4
 
! Отговори
хахо преди 8 години
ама вие добре ли сте да пишете и вярвате в това, което сте сътворили - то бива глупост , то бива простотия , но вече прекалихте - простащината ви е безгранична и имате нужда от специализирана медицинска помощ и най- вече хоспитализация за неопределен период !
86
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обективно погледнато, Путин изглежда много жалко до Ердоган
85
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция е азиатка държава,така че няма място в ЕС!Ако тя влезе означава че "мама"Меркел ще трябва да мисли за Евразийски съюз!
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 102: Тези 1400 евра средна заплата за Краснодаркс, по какъв курс са смятани1 евро за 40 рублиили1 евро за 80 рубли???Най-правилно е да се пишат заплатите в рубли тъй като в рубли се получават, а после всеки може да си направи сметката.
83
0
 
9
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
и пок добре че не го е хванал, Путин е джудист, щеше да си падне на главата
82
0
 
2
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
Тука много любовно го описаха - Чумавия каквото и да опитва да каже, като доближи просто ще зарази с гадна болест, така че по-далеч от него.
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 103А на българската да не би да е по-високо?
80
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доколкото знам то в Турция секса между мъже е нещо нормално. Ердоган се е надявал ако врътне един кавал на Путин и да му се размине, ама Путин явно не си пада по мъжката любов.
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде,в туй експо само една тоалетна ли има,че тъй усърдно е чакал пред нея,толкоз величия влизали и се изнизали от нея също като от ЗАЗ-зони автономни заразители,заплаха автомобилните замърсители,заплетители автомобилни зверове и т.н.,но са му показали неправилната тоалетна от която той се изниза първо макар,че не се чу турски граждани извън ония на ККП-комунистите кюрди на оня председателя им бос марков-нарков от 95 г. и те даже не са влизали в Сирия и Ирак да се бият за туй ДАЕШ,му дали млрди