Марин льо Пен вбеси родителите на Джеймс Фоули

Тя пусна снимки на трупа на обезглавения им син
17 дек 2015 13:14, Елка Василева
14
Марин льо Пен вбеси родителите на Джеймс Фоули
Джеймс Фоли. Снимка: архив, Reuters

Родителите на обезглавения от "Ислямска държава" американски журналист Джеймс Фоули се вбесиха от публикуваната снимка на трупа на сина им в туитъра на лидера на френската крайна десница Марин льо Пен, съобщи Франс прес.

"Ние сме много шокирани, че Джим е използван за политическите цели на Льо Пен и се надяваме, че снимката на сина ни ще бъде махната незабавно", пишат Джон и Диан Фоули в комюнике.

"Избрахме да използваме трагедията си, за да подобрим света, който ни заобикаля, а действията на Льо Пен са пълната противоположност на това, което Джим и фондация "Джеймс Фоули легаси" представляват", допълват те.

Срещу Льо Пен е образувано разследване, след като пусна вчера в Twitter три ужасяващи снимки на зверства на "Ислямска държава" в отговор на журналист, който сравнил партията й с радикалната групировка, пише БТА.

Днес Марин льо Пен махна от Twitter снимката на обезглавения американец Джеймс Фоули, но остави други две снимки с насилие на групировката "Ислямска държава", предаде Асошиейтед прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Шарли преди 8 години
Шарли
10
0
 
9
 
! Отговори
тя преди 8 години
Такива зверства трябва да се знаят от хората , а не да се крият , само така всички единно трябва да поведат борбата срещу зверовете на 21 век , а не някои да заиграват с тях!
9
0
 
10
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Сега , ако можете да видите Какво сипе пропагандната машина в САЩ. Мале мале. То такава пропаганда даже през комунизма не е имало. Как ги заливат в щатите с лъжи.Така даже и *** не знае хем е печена лъжкиня.........................
8
1
 
22
 
! Отговори
Паметлив преди 8 години
Навремето уволниха М.Милотинова защото пусна по телевизията клип на който чеченски "борци за свобода" и върли "демократи" режеха главата на някакъв руснак!Няма как-натовци сме,а според САЩ чеченските екстремисти са наши съюзници!Също като "умерените" канибали в Сирия!
7
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами разбира се, че целите на обезглавяването са чисто политически. Тези родители би трябвало да знаят защо се случва всичко това на бедната ни планета. Просто са реагирали под нечия диктовка. И в ущърб на паметта на собствения им син.
6
6
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
прави го не да вбесява родители а да накара тези родители да искат оставката наобама заради сина си и други синове ам гмо нация да не спи и да прави фондацииа да се бори за мир и изтегляне на ам войски от различните точки по света
5
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Родител не трябва да преживява смъртта на детето си и то по такъв начин, нито да му се налага да го вижда на подобни снимки!Цялата тази история със снимките е грозна и пошла!!
4
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо истината трябва да се потулва, колкото и шокираща да е?! На журналистите е позволено да показват истината, но не и на политиците, като Льо Пен, веднага тя е популистка. Не е честно, стига с тази съвременна неолиберална пропаганда против ценностите на Европа и цивилизования свят, страхотна опасност е надвиснала над всички нас и трябва да се замислим над това!
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А обвиняваха Льо Пен в популизъм.И кой какъв е сега?
2
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
там е като у насне е виновен който реже главиа който показва снимките
1
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи едните могат да го вършат, а други не могат дори да го покажат, камо ли пък да го коментират?! И вторите са "лошите", понеже не са съгласни и не искат родата на първите за отглеждане и издръжка? Вие в ред ли сте?