Как мигранти не разбраха, че са в Русия... и изядоха боя

Бежанците задиряли местни момичета, но бързо били "образовани"
Обновена: 6 фев 2016 21:19 | 6 фев 2016 20:58,
382
Как мигранти не разбраха, че са в Русия... и изядоха боя
Снимка: flickr

Преди няколко дни мигранти от Близкия изток, свалящи момичета в нощен клуб близо до норвежката граница в руския Мурмански регион, откриха твърде късно, че не се намират в ЕС.

Руснаците, както е трябвало да знаят, са различни от тези на Запад, пише This Is England, цитиран от "Фокус".

Въпреки че местната полиция не иска да говори по въпроса и отрича, че е имало ранени мигранти, местните потребители на социалните мрежи са повече от щастливи да споделят в коментарите си подробности по инцидента.

Неприятностите започнаха, когато Норвегия върна около 50 мъже от Близкия изток и от Афганистан за "лошо поведение" обратно в Русия, която те пресекли по пътя си към страната на "меда, млякото и на либералните блондинки".

Обратно в Русия, заредените с тестостерон и загорели бежанци решават да се позабавляват в местна дискотека и да задирят местните момичета.

Само че в Мурманск мъжете не са с промити от толерантност мозъци, както в "просветена" Европа, пише още изданието.

Според коментарите на потребителите в социалните мрежи, бежанците опитали да избягат и да се скрият, но били открити и "образовани". Намесили се отряди от полицаи, за да не загрубее ситуацията. 

Полицията обаче също не била особено толерантна към мигрантите-свалячи. Тя предупредила местните ядосани хора да не стигат до линч, но се присъединила тихо и кротко към образователния процес.

Резултатът – 18 мигранти в болницата, 33 в местното полицейско управление и... силно желание да се завърнат у дома.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
28
 
! Отговори
456 преди 8 години
До СТРАНДЖАТААБЕ СТРАНДЖА ,СОПРИСЕ БЕ! ХОРАТА ТИ ГОВОРЯТ ЗА МИГРАНТИ И ЗА ТЯХНОТО ***..МУ..СКО ПОВЕДЕНИЕ, А ТИ ПАК КОМУНИЗМА ,ТА КОМУНИЗМА! ВРЕМЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯТ БЪРЗО ,ВЛИЗАЙ В КРАК ИЛИ СИ МЪЛЧИ !МАЙ НЕЩО НЯМАТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ ОТ КОЗЯКА А? ЗАРЯЗАХА ВИ А?
27
46
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Група руснаци набили някакви араби. Голямата новина!Единствената надежда на света отново си остава Велика Британия, единствената държава в света, спечелила безапелационно две Световни война. Държавата, която днес отново влиза в ролята си и поеежда Европейския съюз към нужните реформи!
26
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kаква е тази медиа This Is England, от която сте взели новината? Защо не давате линк?
25
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мурманск не мъмри.
24
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези които защитават тарамбуките им предлагам да отидат в Сирия, Афганистан или където там решат и да започнат да бъркат на кадъните в сливите по улицата та да видят колко е "добре" в Арабистан.По някога си мисля че Западният свят се управлява от освидетелствани имбечилета.
23
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, това е начинът! Ама Русия си няма Хелзинкски комитет да пищи, благородно завиждам за което...
22
0
 
53
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
а не знам дали знаете но сега в Австрия са открили изнасилено 10 годишно момченце което изнесалено от иракчанин който казва че било SEXUAL EMERGENCY!питам аз до кога ще чакате и какво още чакаме да се случи за да преустановим тези *** да присъстват и да прииждат на към нас!!!руснаците хубаво ги обучават :)
21
0
 
16
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Така се ВЪЗПИТАВАТ аборигените:https://youtube/watch?v=cvuZaGfjfXU
20
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 41Казах каквото имах да казвам!Ако не разбираш текста, вземи си даскал да ти го разясни.И после да не забравиш да издоиш козите.
19
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ми хареса, че и полицията се е присъединила към "образователния процес". Много е важна подкрепата на местните власти, за да може всеки учител да си върши качествено работата. Успех в тази наистина отговорна дейност!
18
42
 
2
 
! Отговори
ДЕЗИНФОРМАЦИЯ преди 8 години
Един български сайт беше писал за случая с 13-годишна изнасилена рускиня в Берлин и пак от руски сайт копирано , в Берлин обаче за съвсем друго се говори рускинята дала 4 различни Показания тоест различни версии
17
12
 
6
 
! Отговори
До 37 преди 8 години
Голям историк се извъди!Я кажи пак за Русия и за Първата световна война.
16
2
 
26
 
! Отговори
Плювналиев преди 8 години
Грубияни!
15
5
 
66
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
хахахахахаха Очакваше се, първата добра новина по темата за емигрантите да е от руснаците - те в Афганистан ги биха, че в Русия ще пропуснат... Няма празно при тях, от 50 влезли - 18 в болница и 33 в ареста, т.е. 51, явно са изровили от снега някой останал от предния бой.
14
13
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толерастите са въшки.Русия е победила в Първата световна война.Рисия е победител във Втората световна война.Русия ще е победител и в Третата световна война.А българите са ЛУЗЪРИ!И не стига това ами и се отказахте от дружбата с Русия.Жалки сте!
13
75
 
6
 
! Отговори
Толераст преди 8 години
Руснаците са диваци.
12
0
 
56
 
! Отговори
генерал Капитанов преди 8 години
Прилича ми на наръчник, който и нашата полиция бива да оврадее.
11
14
 
2
 
! Отговори
Икономов преди 8 години
По принцип, статията е добре написана!Единствената ми забележка е по отношение на отразяването как тези са отишли от Русия в скандинавска държава.Идеологически по-правилно щеше да е пропуснете този елемент.
10
2
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
До СТРАНДЖАТА.Ако си ходил в Русия и са те образовали като тях е нормално като ти чета коментарите.Като си голям мъж върви на място в Русия и им го кажи.
9
5
 
44
 
! Отговори
Констатация преди 8 години
Знаете ли каква е разликата между българския мъж и руснакът? Нашенците още на са се осъзнали кое е по-удобно: да си г---й, който се кипри или да си чист ***.раст, който си изкарва ***...растията като бие жена си или като я продава за пари като сутеньор. Руснаците пият. Като пият обаче се насочват в правилната посока - любеното на жени.