Как мигранти не разбраха, че са в Русия... и изядоха боя

Бежанците задиряли местни момичета, но бързо били "образовани"
Обновена: 6 фев 2016 21:19 | 6 фев 2016 20:58,
382
Как мигранти не разбраха, че са в Русия... и изядоха боя
Снимка: flickr

Преди няколко дни мигранти от Близкия изток, свалящи момичета в нощен клуб близо до норвежката граница в руския Мурмански регион, откриха твърде късно, че не се намират в ЕС.

Руснаците, както е трябвало да знаят, са различни от тези на Запад, пише This Is England, цитиран от "Фокус".

Въпреки че местната полиция не иска да говори по въпроса и отрича, че е имало ранени мигранти, местните потребители на социалните мрежи са повече от щастливи да споделят в коментарите си подробности по инцидента.

Неприятностите започнаха, когато Норвегия върна около 50 мъже от Близкия изток и от Афганистан за "лошо поведение" обратно в Русия, която те пресекли по пътя си към страната на "меда, млякото и на либералните блондинки".

Обратно в Русия, заредените с тестостерон и загорели бежанци решават да се позабавляват в местна дискотека и да задирят местните момичета.

Само че в Мурманск мъжете не са с промити от толерантност мозъци, както в "просветена" Европа, пише още изданието.

Според коментарите на потребителите в социалните мрежи, бежанците опитали да избягат и да се скрият, но били открити и "образовани". Намесили се отряди от полицаи, за да не загрубее ситуацията. 

Полицията обаче също не била особено толерантна към мигрантите-свалячи. Тя предупредила местните ядосани хора да не стигат до линч, но се присъединила тихо и кротко към образователния процес.

Резултатът – 18 мигранти в болницата, 33 в местното полицейско управление и... силно желание да се завърнат у дома.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
25
 
! Отговори
persian преди 8 години
ставай, ставай страна огромная!!!!!!!
67
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
коментарирусофили русофобиарогантностразбирачиА останаха ли двама българи да могат да имат различно мнение и да не се псуват?ЕЕЕх тая демокрация
66
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая примитивна пасмина трябва да се измете от Европа. Като искат да направят зоологически градини и резервати за отстрел.
65
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук както и в бг обществото има доста психично болни.Единият англопоклоник, друг пишман виШист с 10 бона заплата(ама в съня си), трети.........и т.н.
64
0
 
36
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Малко са ги били, още е трябвало.
63
5
 
4
 
! Отговори
чон преди 8 години
Германия също се опитва,по европейски,да събуди силата в европейците и малко да образоват новодошлите.Преиздадоха и книгата на Хитлер.Направиха и номера с мацките.Търсят онзи европейски дух който е скачал на всеки на война и е владеел целия свят.Но той го няма.Има само свръх културни хора или диви бойци които са годови да се продадат на врага за пари.Но западно европейците също така са и упорити магарета и ще успеят.На външния фронт само успехи.Разрушиха руска украйна и руска сирия.
62
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
радвам се
61
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много качествено и полезно висше образование са получили навлеците! Хвала на такива учители!
60
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците не разбират от евроатлантически ценности! Не си поплюват!
59
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали аз ви плащам заплатите бе, пoмияpи ***, ще работите на 450 лв или ще *** като кучета, КАЗАХ ;р няма по-просто същество от русофила, дето се връзва на скалъпени статийки като тази, след като се връзвате - значи сте *** и не заслужавате пари, ако ви дам пари с парите ми ще правите само глупости.
58
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЧНО ОТ ТАКОВА ОБРАЗОВАНИЕ ИМА НУЖДА ТАЯ ИСЛЯМСКА ***. ДАЖЕ ПРЕДЛАГАМ ПЪРВО ДА ИМ ВЗЕМЕМ НА КОЙ БЪБРЕКА НА КОЙ ДРОБА ЗА ДОНОРСТВО ПРЕДИ ДА ПОЧНЕМ ДА ГИ ОБРАЗОВАМЕ С БРАДВИ, САТЪРИ И ДОРИ КАЛАШНИЦИ ЗА ДА НЕ ОТИВА ЗЯН ТИЯ ИНАК ДЕФИЦИТНИ ОРГАНИ.КОЛКО БЪЛГАРИ ЧАКАТ НА ОПАШКАТА ЗА ДОНОРСТВО ПРОСТО ЩЕ ОТИДАТ В 1-ЯТ БЕЖАНСКИ ЛАГЕР И ЩЕ СИ ИЗБЕРАТ НЯКОЙ ДЖУНГАЛ. СЛЕД КАТО ГИ ОРЕЖЕМ ОТКЪМ ОРГАНИ ВЕЧЕ СТАВАТ НЕНУЖНИ ПАРЦАЛИ КАКВИТО СА СИ И БОЙ ИБАНЕ И ЛЕПА БРЕНА ПОСЛЕДНИЯТ АЛБУМ. ХАХАХХА
57
2
 
64
 
! Отговори
даздравстуетсолнце преди 8 години
Само така се интегрира наглата мюсюлманска ***! Бой по ислямските кратуни докато се изметат от Европа!
56
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ААААААААААААААААА, МУАХАХАХАХАХА, Е ТОВА Е НАЙ-НАКРАЯ АДЕКВАТНО ОТНОШЕНИЕ!!! И ОТГОВОР НА ВЪПРОСА - КАК ЩЕ ГИ СПРЕМ!
55
0
 
54
 
! Отговори
me преди 8 години
"Полицията обаче също не била особено толерантна към мигрантите-свалячи. Тя предупредила местните ядосани хора да не стигат до линч, но се присъединила тихо и кротко към образователния процес.Резултатът 18 мигранти в болницата, 33 в местното полицейско управление и... силно желание да се завърнат у дома." :) Браво на тях! Образованието е важно!
54
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 90Пари за семки са, ама ти и за семки нямаш. 10 хил. - 10 хил., какво, не са много, ама пък и аз не съм алчен, стигат ми. Русофил не бих взел и за шофьор, не за шофьор, ами и за боклукчия не бих взел - толкова долни животни са.
53
0
 
34
 
! Отговори
нов инцидент във ФРГ преди 8 години
По телевизиите съобщиха за нов, втори подобен инцидент в Германия от последните няколко дни. Отново немкини били обарвани. Едната направо била изнасилена. На улицата арабин я заговорил, показвал и порно на таблета. Тя се опитала да си тръгне, той я задърпал на самата улица. Халосал я по тиквата и когато германката се свестила разбрала, че е изнасилена. Извършителят бил от център за настаняване на бежанци.
52
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сомалийските пирати- има видео в ю тюб.. По-точно, с това което е останало от тях.
51
0
 
28
 
! Отговори
Мишо преди 8 години
Браво, Браво Браво.
50
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Късметлии арабески, добре че не са в Пхенян!
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 69ХО-ХО10хил лева ама през крив макараон.Друг въпрос е че това са пари за семки.А за вишУтУ и научната степен .............. ама много моля то и Баце е с вишУ и научна степен.Я оди да друсаш крушата бе цър*вул ***!