Момче в Тексас застреля майка си и двама съседи

Тийнейджърът се е самоубил след трите убийства
8 фев 2016 08:10,
27
Момче в Тексас застреля майка си и двама съседи
Снимка: БТА

Тийнейджър застреля майка си и двама съседи преди да се самоубие в Тексас, предаде Асошиейтед прес, като се позова на властите в южния американски щат.

Трагедията се разиграла в петък следобед. 19-годишният тийнейджър първо застрелял майка си и тяхното куче в дома им близо до Ювалди, на близо 140 километра западно от Сан Антонио. След това той убил двама братя съседи и се застрелял в главата. Мотивите за убийството за момента не са изяснени.

Младежът и майка му живеели в малка постройка на двайсетина метра от мобилната къща на съседите в техния имот. Единият от братята, на 60 години, имал интимни връзка с 42-годишната майка на тийнейджъра.

Заместник-шерифи били викани на адреса заради домашни спорове, но нямало случаи на насилие.

След като бил подаден сигнал за стрелбата, на място били изпратени 50-60 полицаи, включително от специалните части. Като предохранителна мярка властите започнали да евакуират живущите в района.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Много отрано го е "ударила" "Американската мечта" и заради това така ..
12
0
 
5
 
! Отговори
Кико преди 8 години
До CleoКогато беше демокрацията при Ельцин, и в Русия събираха сутрин труповете с тир, както в Америка. Сега при диктатора хората си ходят спокойно по улиците и никой не стреля! Даже полицията - представяш ли си?! Нямало по кого... просто ужаст!
11
8
 
1
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
А демокрация в Путинленд кога? М? А?
10
0
 
9
 
! Отговори
Вишо преди 8 години
До ГошуБраву! Сложих ти плюс! Само така ще го гътнеме Путин - с писане на страшни истории за колхозната територия! Ако няма - измисли! Основен принцип в новинарството!Даже като се изтрепват в Америка, медиите трябва да пишат, че е в Русия! И всички ще им вярват! Като тебе! Нищо, че за 2015 г. американската полиция разстреля по илиците два пъти повече хора, отколкото английската за цялата си 200 годишна история! Това последното го писа лондонският Таймс, да не кажеш, че и аз си измислям!
9
0
 
9
 
! Отговори
Споко преди 8 години
Путин трябва просто да има търпение и да изчака - американците сами ще се изтрепат до няколко години! Ще му излезе по-евтино!
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
19-годишният тийнейджър първо застрелял майка си и тяхното куче в дома им близо до Ювалди, на близо 140 километра западно от Сан Антонио. След това той убил двама братя съседи и се застрелял в главата.Жалко за кучето!
7
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един обикновен ден в демократичния краварник.
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само в САЩ и ИД си разстрелват майките. Майката са си е..ли. От едно котило са.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още една победа за оръжейното лоби днес! Очаквайте продължение утре!
4
6
 
8
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
В САЩ това момче е убило майка си и нейния тъпкач, защото явно е бил против 40 годишната му майка да има връзка с 60 годишен дядо. Тийновете са много чувствителни на тази тема. В православната колхозническа територия пък, един такъв същият тийн, на 19 години, заедно с приятелката си избили над 40 клошари и бездомници, ей така, за удоволствие. Да се чуди човек коя нация е по-болна и по-зле
3
1
 
20
 
! Отговори
цирк преди 8 години
Страната с най голямата демокрация и не ограничени възможности.От къде сме се учели.
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честита ти Нова година, Обонго!
1
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зарова не ходете там, само в русия' там има само мизерия и глад