Камера улови момента на взрива в Анкара

И година не можем да преживеем без атентати, пишат в социалните мрежи
Обновена: 17 фев 2016 21:27 | 17 фев 2016 21:20,
59
Камера улови момента на взрива в Анкара
Снимка: БТА

При атентат в Анкара днес загинаха поне 20 души. Поне 60 са ранените. Въпреки че отговорност за експлозията, при която кола бомба се взриви в близост до военна сграда и автобус с военни, все още не е поета, властите твърдят, че доказателствата за момента сочат, че зад атаката стоят кюрдите.

Още по темата
"Не можем да преживеем дори една година без атентати" и "Ердоган ще обвини кюрдите след 3,2,1" - такива бяха настроенията в социалните мрежи минути след терористичния акт. Някои от потребителите в Twitter пък смятат, че Ердоган стои зад взрива и цели едно - навлизане в северна Сирия.

Турските власти наложиха цензура в социалните медии, но въпреки това в Twitter се появи видео от момента на взрива. Вижте го:
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
35
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тука има много русофилска ***, която в стремежа си да лиже руски *** забравя, че турците разполагат с повече от внушителна армия. Не толкова голяма и силна като руската, ако трябва да бъдем обективни, но все пак въобще, ама въобще не са за подценяване. Да не говорим че и САЩ и НАТО стоят зад тях, тоест турците имат един доста стабилен гръб. Руснаците нямат нито военна, нито финансова мощ да се изправят срещу Турция, респективно и срещу НАТО и САЩ. Останалото са просто празни приказки...
13
28
 
21
 
! Отговори
До 26 преди 8 години
***, докато руснаците реагират турската армия ще бъде вече в Дамаск. Какви ги говориш? Мислиш ли че им стиска на руснаците да тръгнат срещу турците? Това означава автоматично война с 27 членки на НАТО, включително и САЩ. А НАТО и САЩ не са Грузия и Украйна, сещаш ли се? Турците разполагат с 4000 боеспособни танка, кой ще ги спре да смачкат кюрдите и диктатора убиец Асад???
12
4
 
34
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Нека влезат турчулята в Сирия. Руснаците ги чакат с лазерно- насочващи се бомби.
11
28
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ердогане, какво ги чакаш тия диваци кюрдите? Влизай с армията си в Сирия и наложи ред само както ти си знаеш. Турците разполагат с 4000 боеспособни танка, за 1 час са в Дамаск и ще изметат кюрдско/сирийската ***, начело с диктаторът убиец Асад.
10
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквото повикало, такова се обадило!!! Те избиват невинни в Турция и Сирия и тях ги избиват...
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"И година не можем да преживеем без атентати, пишат в социалните мрежи"Доколкото разбрах социалните мрежи в Турция в момента са блокирани, не знам в какви мрежи е "написано" това.
8
1
 
24
 
! Отговори
:-) преди 8 години
Приятно сгромолясване на бай Ердоган. Есктремистите винаги губят и той няма да е изключение.
7
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TURSKITE SPEZIALNI SLUGBI VZVRIVIHA KOLATA PO ZAPOVED NA ERDOGAN.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сори (наака)
5
4
 
21
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
До Анадолски лъжциМога да ти кажа значението на *** уйдурма-Османска Империя.
4
10
 
21
 
! Отговори
fffff преди 8 години
bay Ganio kolko dolen trqbva da si za da ti haresva tova neshto kakva razlika imash ot tezi *** koito sa go napravili shtom se kefish na tova
3
35
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гнусните руски терористи продължават да убиват всички които не искат да им легнат под ботуша. Гнисна долн схган са теси руски първобитяги
2
4
 
53
 
! Отговори
ъъънонимо преди 8 години
Ами оттървете се от Ердоган... ,та да мирясат всички.... Качествено.
1
7
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При наличие на 20 млн. кюрди в Турция и при избити няколко хиляди от тях при акции на турската армия в последните месеци, то ще се намерят и герои,които да отмъщават качествено. Пиши го турския туризъм нулев следващите няколко години. Няма как до всеки кюрд да сложиш полицай. Ердоган е пътник, не може да дава заден ход и ще ескалира положението, докато всеки турчин не се убеди, че заради един ердоган не си струва цяла турция да гази до шия в .айна.Прочети още на: dnes.bg/world/2016/02/17/silna-eksploziia-raztyrsi-ankara-jertvite-veche-sa-11.293383