Руски самолет с 4 души на борда се разби покрай Бангладеш

Все още няма потвърждение от руското посолство в страната
Обновена: 9 мар 2016 10:17 | 9 мар 2016 10:16,
14
Руски самолет с 4 души на борда се разби покрай Бангладеш
Снимка: Facebook

Транспортен самолет на компанията "True Aviation$ се разби край бреговете на Бангладеш, предава Интерфакс, цитирана от "Фокус".

На борда на машината са пътували четирима души – и всички са били руски граждани, съобщават местни медии.

Все още обаче няма потвърждение на информацията от дипломатическото представителство на Русия в азиатската държава.

Спасители и местни рибари са успели да намерят двама живи членове на екипажа. И двамата са били откарани в болница, но единият е бил издъхнал, а другият е все още в критично състояние.

Съгласно предварителните данни самолетът е паднал край бреговете на Кокс Базар.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
До № 10 преди 8 години
Пако, точно защото помня като слон, съм написал това. Никога, ама никога, да потретя ли - никога не съм виждал проява на радост, че американски самолет се е плюхнал. Не е хубаво, не е джентълменски, не е човешко да се радваш, че се е пребил човек или хора! Отсега нататък, щом разбера, че американски военен пилот се е разбил, изпържил, изгорял, ще пиша пряко сили, против разбиранията си "Хак им е, да гинат!". Паранойята - виж чер.вея 6! Това сте, примитивни хейтъри (дума-подарък за нашия фонд).
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още утре, най-много да два дни ще има някоя авиокатастрофа някъде по-западно от Русия! Разберете, игьоти, падат самолети от всички страни, от най-различни марки. Canadair CPJ-200, Airbus A-310, Beechcraft B-200, Aerospatiale, Lockheed С-130 и т.н. Няма повод за радости! Бих се зарадвал, признавам си, ако към Атлантида се отправи 1, на това е практически невъзможно, освен ако не дойде нещо в някоя укрофашистка глава, ама тогава жална им майка!
5
2
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 8 години
Малък умнико, някъде да съм изразил радост от падането на какъв да е самолет? Новини за паднали западни самолети е имало и тука и коментарите на безмозъчните русофили съвсем не са били скръбни, можеш да провериш назад в хронологията. Параноята която ви гони е друга разлика между нас.Прав си, че сме различни и то много.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5Голям умнико, има официални сайтове, от които можеш да научиш за всички разбили се самолети. Защо тук така наблягат на катастрофите с руски летателни апарати. А пълзяшите се оливат от щастие! Знайте, че още утре - другиден някъде ще се плюхне самолет и ще загинат хора. И в това няма нищо радостно! Да сега не съм прочел някой русофил да се радва на катастрофа със западен самолет! Там е разликата между нас! Една от разликите, де!
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Американска компания или каквато е там наема руски самолет с руски екипаж да и свърши някаква работа. Самолета пада.Така по-приемливо ли е?Това руския *** е невероятен. Каквото и да се напише негативно за русите веднага има "ама вие защо биете цветнокожите". Когато новината е за американския самолет ще я коментираме и нея.
2
6
 
2
 
! Отговори
турчин преди 8 години
Голямата сила.хахахахахахха
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ли не се учудвам.