Джеб Буш нарече Доналд Тръмп "несериозен"

"Надявам се той да не бъде официалния кандидат на партията"
Обновена: 29 апр 2016 09:03 | 29 апр 2016 09:00,
40
Джеб Буш нарече Доналд Тръмп "несериозен"
Снимка: Reuters

Бившият губернатор на американския щат Флорида Джеб Буш, който през февруари отпадна от надпреварата за президент на САЩ, смята Доналд Тръмп за "несериозен" и подкрепи съперника му Тед Круз, съобщи СNN.

На въпрос дали ще подкрепи Доналд Тръмп, ако бъде издигнат за официален кандидат за президент на САЩ от Републиканската партия на предстоящия през юли национален партиен конгрес в Кливлънд, Буш заяви: "Надявам се той да не бъде официалния кандидат на партията".

"Успешните президенти трябва ясно да излагат своите възгледи, да определят дневния ред и да провеждат такава външна политика, при която нашите приятели да знаят, че ги подкрепяме, а нашите врагове да се боят от нас", заяви Буш. "Тръмп предлага обратното", добави той.

Според Джеб Буш "Тръмп може да се сблъска с проблеми" при гласуването за кандидатурата му на националния конгрес на Републиканската партия.

"Мнозина смятат, че той не е подходящ кандидат", добави Буш, подчертавайки, че "най-подходящият кандидат за партията е Тед Круз, който има шансове да нанесе поражение на Хилари Клинтън на изборите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Djin преди 7 години
Републиканците правят всичко което зависи от тях да нямат президент
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прескот Буш и няма какво повече да говорим.
15
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е нещо като техния Жорж Ганчев, ама щом си го харесват, да си го избират. Ако не друго, Путин ще се види в чудо с тоя.
14
1
 
19
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Единствено Тръмп е реално силния кандидат за президент.
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Бившият губернатор на американския щат Флорида Джеб Буш, който през февруари отпадна от надпреварата за президент на САЩ,"Я лузъра Буш се обади.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Републиканците какво предлагат, един през друг се препъват да казват колко много обичат Израел, това нормално ли е?Хората харесваха Рон Пол 2012-та, съответно GOP се погрижиха да направят всичко възможно за да не го номинират.Хората харесват Тръмп сега пак правят същото. Първо си мислеха че на поредния Буш му е в кърпа вързана номинацията, това не сработи и съответно минаха на план по-малкото зло което е Круз.Затова в щатите където хората на практика не гласуват делегатите ги взе Круз.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 18 Ми понятно е! В много форуми из щатско госпожата се споменава с името "ХИТЛЪРИ", а американците, колкото и боси да са не тема световна история, поне знаят какво значи името Хитлер...Освен ако госпожата е удобна на една известна прослойка хора и не я пробутат за президент, въпреки вота на избирателите, както стана с Буш Две...
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е убедителен! Все пак американците едва ли са забравили какви ги забърка "сериозният" му брат, с IQ по-ниско от на шимпанзе. Не е човекът, който може да дава акъл по политически въпроси. Пък и една малка подробност - в неговия щат, Флорида, и очевидно с негова намеса, се завъртя най-големия мушик на президентски избори и направи неговия слабоумен брат президент, а бяха на кантар с Ал Гор...
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп може да е несериозен, но пък Джеб Буш е *** за сметка на това.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джеб Буш похарчи 130 милиона долара за кампанията си и имаше 3% одобрение, той е последният човек който трябва да дава акъл на някой.А Републиканската партия напълно си заслужава загубите от Демократите.Оставиха зионисти (neocons) да ги водят за носа и се погавриха 2000-2008-*** със консервативните принципи които уж представляват.Ако не е Тръмп сега никой никога няма да избере техен кандидат в бъдеще.САЩ са 65% "бели" (бивши европейци), а малцинствата не гласуват за консервативни партии
7
1
 
13
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Най-мразя хора, които размахват пръст. На такива аз показвам друг пръст!
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛЕЛ ТОЯ ТРЪМП ПОБЕДА
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поклонника на сатаната и член на черепи и кости който е лежал в ковчег нещо недоволства.Този е типичен представител на тъмната страна
4
0
 
21
 
! Отговори
Док преди 7 години
Този Буш гледа "умно" досущ като баща си !
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте,има анимация на семейство Симпсън от 2000година където Тръмп е нимиран като кандидат президент на САЩ,така ,че няма нищо случайно,планова политика и циркове на циркаджии.Който рабрал разбрал,който не е да пасе трева
2
1
 
6
 
! Отговори
До аналлизатор преди 7 години
И там ли плаща Вовата,то много рубла,много нещо?!
1
1
 
21
 
! Отговори
акуд преди 7 години
тоя тръмп бая ги е изплашул. евала. вият на сбогом тея ***