Херцогинята на Кембридж краси корицата на "Vogue"

Даяна няколко пъти е позирала за списанието
1 май 2016 13:48, Петя Славова
4
 Херцогинята на Кембридж краси корицата на "Vogue"
Снимка: архив, Reuters
Херцогинята на Кембридж Катрин, съпруга на британския принц Уилям, ще се появи на корицата на изданието на сп. "Vogue" по повод неговата 100-годишнина, предаде Ройтерс.
 
Кейт ще е на корицата на броя за месец юни, който започва да се продава от идния четвъртък. На снимката от корицата Кейт е усмихната на фона на пасторален пейзаж, с зелена шапка, кафяво сако и бяла блуза, пише БТА.
 
Друга снимка, публикувана в списанието, я показва с блуза на червени и черни райета, подпряла се на дървена ограда.
Две от снимките от цялата фотосесия за юнския брой на изданието, направени през януари от фотографа Джош Олинс, ще бъдат изложени в лондонската Национална портретна галерия като част от експозиция по повод 100-ата годишнина на "Vogue".
 
Даяна, майката на принц Уилям, позира няколко пъти за корицата на ""Vogue"  Кралица Елизабет Втора и други кралски персони пък досега са се появявали само на вътрешните страници на списанието, но не и на корицата.
 
За фотосесията за списанието Кейт носи тоалети на различни дизайнери, като британската модна къща Бърбъри и френската модна марка Пти бато, вдъхновяваща се от морската тематика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
ty преди 7 години
абе някой чувал ли е за монарха на Бутан или на ... имам чувството че сме Англииски поданници или нещо друго аман пропаганда
1
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, то монарсите са само за " украса"