Над 30 бразилци изнасилили групово 16-годишно момиче

Снимки и видеа били качени в социална мрежа
Обновена: 28 май 2016 12:31 | 28 май 2016 08:44, Елка Василева
19
Над 30 бразилци изнасилили групово 16-годишно момиче
Снимка: БТА

Бразилската полиция съобщи, че е установила самоличността на четирима от общо над 30 мъже, заподозрени в групово изнасилване на 16-годишно момиче, предаде Асошиейтед прес.

Изпълняващият длъжността президент Мишел Темер свика спешна среща на министрите на сигурността на всички 26 щата, за да обсъдят мерки срещу насилието над жени, което е ендемичен проблем в най-голямата южноамериканска държава.

 "Абсурдно е в 21 век да живеем с варварски престъпления като това", каза в изявление Темер. Той обеща да създаде федерално полицейско звено за борба с насилието над жени.

За трагичния случай се разбра, когато няколко мъже качиха в Twitter снимки и видеа на голо момиче в безсъзнание.

Според властите престъплението е било извършено миналата събота, когато момичето отишло на гости на приятеля си във фавелата Сао Жоао в западната част на Рио де Жанейро.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: бразилияизнасилване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
2 преди 7 години
4 от 30 е 13,33% Ако не е лъжа, това е статистика за ефикасността на п0лицията. Не само в Бра31л1я
11
8
 
4
 
! Отговори
С.Станишев преди 7 години
Чудя се аз... кой бега от благото?
10
1
 
10
 
! Отговори
v преди 7 години
Проклетници, долни като учехте мъжете, че не било грях да сменят жените така ще постъпват, вие си мислите,че като прехвърлите отговорността на жените и ги оставите сами да се защитават, всичко ще е ОК.Това води до психически тормоз,подмамване,изнудване, принуди,насилие,а накрая и предизвикахте жените и те така да се държат.Ама простите ви егоистични глави не го проумяват мислят само за себе си и живеят в илюзиите си за правота. Лицемери! Писано е "НЕ ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЙ" а вие го взимате за гордост
9
12
 
41
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Нормално за "християнската" западнала цивилизация. Съвсем легално в интернет има клипове как 40 мъже свършват в 16 годишно момиче. Продължителност от порядъка на час. А вдясно ти излиза реклама, че на 3 км. от теб има омъжена жена която иска секс. Содом и Гомор ряпа да ядат.
8
1
 
15
 
! Отговори
бала долари преди 7 години
До Ген полк ГадорянПрав си,латиносите биха сварили мюслитата в свинска мас и собствен сос с особена изтънченост така,че мюслиманския дявол (Шейтана) като дойде да ги вземе ще е избавление,а Ада ще им се види като курорт!
7
6
 
29
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Нормално за държава от третия свят. Такива неща стават и в Индия. Що не сте чули за Япония, Китай, Корея? Ако джихадистите направят зулум в Бразилия подозирам че ще има страшни последствия за мюсюлманите там. Направо не ми се мисли. Латиносите са по луди от араби и азиатци взети заедно.
6
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
. От 2011г. задължителна химическа кастрация за педофили се прилага в Русия.[1]
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХимичнаРедактиранеИзвършва се чрез инжектиране на химикали, които избирателно потискат образуването на полови хормони или неутрализират тяхното действие. Прилага се при дълбоки и необратими хормонални нарушения, които сериозно застрашават живота и здравето на пациента. В някои страни, като САЩ, изнасилвачите могат да избегнат затвора, ако се съгласят да бъдат кастрирани по химичен път. Химическата кастрация не е необратим процес. Тя изисква периодични инжекции за поддържане на състоянието и следователно пълното съдействие на пациента. От 2011г. задължителна химическа кастрация за педофили
4
0
 
48
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Колкото до конкретния случай - кастрацията е малко , но ще свърши работа , да се доближат да болката на момичето . Между другото трябва да я въведат като превантивна мярка за втори случай ...
3
1
 
22
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Определено насилственото приемане и неизбежната помощ която оказваме ние и другите страни е бомба със закъснител . Нищо което е насила не е ок ... Според мен ще има взрив от емоции и не само ...
2
5
 
54
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 7 години
това са престъпници и болни мозъци но това е Бразилия и там ще се справят с проблема. Страшнот е, че това очаква Европа с тези милиони араби от които пене 10 % са терористи ако не и много повече. Исляма като цяло е войнстваща религия освен това стъпила на основи от преди 2000 години и променена с времето до престъпна религия. Запитауте се обаче кой поощрява невежеството на милиони *** по света и как хора израстнали в цивилизована Европа стават терористи. Още дали родителите им са невинни ..
1
17
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Ти с нашенците..., а....нещо алъш/вериш...,а... опит...., а.....???