Русия няма да обсъжда връщане на Крим!

Путин: Това е историческо решение на хората, живеещи там
28 май 2016 13:38, Елка Василева
282
Русия няма да обсъжда връщане на Крим!
Владимир Путин. Снимка: БТА

Русия няма да води никакви преговори с никого за връщане на Крим на Украйна, заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

"Що се отнася до Крим, ние смятаме, че въпросът е приключен окончателно. Това е историческо решение на хората, живеещи в Крим", заяви Путин на пресконференцията в Атина след преговорите с гръцките лидери.

Путин подчерта, че "Русия няма да води никакви обсъждания по този повод с никого".

Той добави, че във връзка с това се е сетил за руската поговорка "Дай, Боже, нашето теле да изяде вашия вълк", посочва ТАСС. "Затова нека повече да не се връщаме към този въпрос", заяви Путин в заключение.

Путин освен това отбеляза приноса на Гърция за сближаване на Русия и Европейския съюз, но изрази съмнение, че Атина ще има сили да преодолее брюкселската бюрокрация, която сравни с Авгиевите обори.

Руският президент заяви, че прекрасно разбира тежкото положение на Гърция и на нейния премиер, който трябва да взема много трудни, но необходими решения.

 "Ние съвсем не очакваме от Гърция да извърши подвизите на Херкулес и тя едва ли ще успее да изчисти Авгиевите обори на европейската бюрокрация", каза Путин.

Руският президент припомни, че добрите отношения между Гърция и Русия, датират от векове, пише БТА.

 "Всичко това е много добра база за руско-гръцките отношения. Смятаме също, че Гърция може да даде своя принос и да повлияе при вземането на решения както в Европейския съюз, така и в съседните държави"", заяви Путин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още по темата: Владимир ПутинКрим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Одисейчо, много добре знам не как се организират, зная как се провеждат. Зная защото съм участвал. И то в няколко поредни още след преврата 90. Та власта си я взеха с измама. Това си беше основата на нашата промяна. Всичко в момента лежи на една смър*дяща лъжа и измама. Виждал ли си катастрофирал скъп джип? Под яркия слой боя се вижда ръждясала тенекия. Ей това е резултата от " прехода" ни към демокрация. ... Още две думи, само не си мислете че съм привърженик на скапа*ния ред преди 90-та!
158
13
 
1
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 7 години
Много червени влечуги са изпълзели от дупките си.
157
15
 
3
 
! Отговори
патриот преди 7 години
Крим е руски колкото България е турска провинция!!!! И руснаците са гости в Крим саво 200г , а не 500г
156
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А каква е волята на насилствено изселените и избити Българи?
155
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я си пуснете Рамбо, та да се накефите малко. Ясно е че мозъчетата ви са оформени от подобни комедии.
154
4
 
0
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
172 Не пиши моля ти се глупости. Излагаш се така
153
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви дула са ти опрели в капацуната? Помниш ли кога беше референдума? Беше ли там? Колко дълго наблюдава? Какво беше времето този ден? Нямаш хабер от света, както казват бабките!
152
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 172"Ей в това превърнаха България западните ви приятели. Никога никой не си е мръднал пръста да ви помогне."Ей тука никак не си прав. Нашите приятели он запад ни освободиха от 2-те най-люти робства което е преживяла Бъргария, руското робство и комунистическото робство.
151
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато хвърлят мъ*рша в клетката на лъва, той мърда, реве, живее. Ей в това превърнаха България западните ви приятели. Никога никой не си е мръднал пръста да ви помогне. Напротив, продадоха ви за 500 години на султана. А султанът просто ги пущаше в Черно море да тормозят Русия, и Крим. Нищо ново под слънцето, а?
150
6
 
2
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
166 Е като знаеш нашите избори как се организират ,я ми кажи как се организрат под дулото на автомата при пълна безконтролносто или по точно тотална зависимост на техния ЦИК, РИК-овете, СИК-овете , кой прави спусъците , кой отбелязва гласувалите , кой брои бюлетините и все под контрола на зелените човечета . Как се провеждаше кампанията / точно за един месец . Кой как можеше да агитира и разяснява .
149
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 166По-кротко бе хибрид! Ще гушнеш букета от налягане. Да не мислиш, че Путин ще изпрати орден на вдовицата ти и ще и отпусне пенсия?
148
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 166Моля ти се вземи си успокоителното, че ще ти стане нещо. Нито Русия нито Путин заслужават да им обръщаш такова внимание и да им отдаваш такова значение. Мисли за Русия като за Зимбабве с бели хора, а за Путин като за Роберт Мугабе с руса плешива глава.
147
5
 
2
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
164 И какво е в Прибалтиките , жив Запад са си , Латвия и Естония вече минаха Гърция , Литва и диша във врата . Какво означава ПРЕДАТЕЛИ , много сте ми интересни как тълкувате събитията и хорат . Значи щом са искали НЕЗАВИСИМОСТ и са се отделили от лапите на Русия са станали предатели. Демонстрираш желязна логика . Та какво общо имат те с Русия и защо трябва да има въобще общо .
146
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе мух*льовци, кой от вас беше там? На референдума? Вижте референдум по гейски в България, избори в гейска България, срам и позор! Изморихте хората с болести и глад! В *** колко хиляди умряха от ръката на олигарсите? А В Крим - нито един! Вината за анархията в *** е на ЕС и краварите. Устите ви са големи, и с крясъци прехвърляте вината другимо. Да защото Вие сте отговорни за убийствата на десетки хиляди украинци. Знаете какво заслужавате, нали?
145
2
 
1
 
! Отговори
До 142 преди 7 години
Е, и какво като са се "оскубнали"? Да не би да са цъфнали и вързали???? Ти знаеш ли какво е в Прибалтиките? Страните намаляха с по една трета, пълно фиаско на промишленост и производство, сега им заглъхва и транзита. Е, голяма "изгода" от това, че са станали предтели! Всъшност, какво да гледаме натам, ЧЕ НИЕ ДА НЕ СМЕ ПО-РАЗЛИЧНИ! ПЪЛЕН КРАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
144
2
 
3
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
160 Най много и Ердоган да направи като Путин , да вкара малко зелен аскер в Кърджалдан да си свикат един Референдум ей така за пармала и хайде юруш в Турция а ти си копней по човекът с главна буква
143
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 160Много глyпаво изказване предвид факта че единственият който може да забие байряка в двора ти е Путин, а ти чакаш от него помощ. Ей тва България е пълна с путинофили предатели-българомразци.
142
0
 
3
 
! Отговори
До 157 преди 7 години
Уааууууу, къде се намери още един "разбирач" бе!!??? Ти да не си ходил в Крим случайно, че да знаеш какво говорят там хората????? ***! Изтрий си сополите първо и после влизай в сериозни форуми да коментираш нещо!!!
141
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи "юнаци", я оставете Крим, там има кой да мисли, а и вече е измислено. Не надничайте в чуждите дворове, мислете какво ще правите ако утре някой си забие байряка във вашия двор! Путин няма да ви помогне, нито обонго, или тръмп, нито меркел или боко! Да само Путин заслужава да е изписан с главна буква. Кой е на наша страна? Никой! Никой! И Никой!
140
1
 
1
 
! Отговори
Odysseus преди 7 години
156 Хвърлен , хвърлен , къде е хвърлен , не беше ли така и в Прибалтика 1940 , едно към едно - Окупация , Плебисцит , Анексия и кво от това 1990 станах отново НЕЗАВИСИМИ