Още 500 000 сирийци ще се настанят в Германия?

Онези, които вече са там, щели да повикат и семействата си
8 юни 2016 18:16,
23
Още 500 000 сирийци ще се настанят в Германия?
Снимка: архив Reuters

Близо 500 000 сирийци може да се присъединят към своите роднини, които вече са пристигнали в Германия като бежанци, пише германския всекидневник "Зюддойче цайтунг", като цитира прогноза на Федералната служба за миграцията и бежанците.

Става дума най-вече за съпрузите и децата на дошлите в Германия мигранти и за родителите на непълнолетни сирийци, пристигнали без придружител.

По данни на службата през 2015 г. в Германия са пристигнали 428 000 сирийци. През първите пет месеца на тази година са дошли 72 000.

Според нея към всеки сирийски бежанец, пристигнал в Германия, може да се очаква да се присъедини средно по един роднина.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Bogumil преди 7 години
До ***-татарТи все още не си разбрал, че нито един немец няма да предпочете тези... хм как да ти го кажа без да те обидя... На тях им трябват роби за гадна, нископлатена работа. Всеизвестно е във света, че колкото по -вярващи и суеверни, толкова по-лесни за манипулиране. Другото без което никой в зап. Европа в момента не може не са някакви си миризливи гени, а нефт и да си продават оръжието на по-горе споменатите слабо развити двуноги. Не мисли, че с пищене и пръскане на отрова ще излезеш прав
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германия е раково болна . Отказва операция , ще се лекува с диета и медитация . Ракът е злокачествен . Германия отказва и химиотерапия . Колко ли и остава ? Не повече от 5 г. Качествен живот. Или се сменя доктора ( меркел ) и клиниката ( ЕС ) или всичко свършва до 5 г.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мути бърза, че четвърти мандат няма да има! Вероятно ще я линчуват после.
10
4
 
1
 
! Отговори
kreuz преди 7 години
Абе църволанко с номер 18 , кой си ти , че наричаш немците ***.Пиши поне на кирилица.
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европа ще бъде завоювана без война от исляма. Гарантирано от Меркел и задокеанските й господари. На един "бежанец" сложете още поне трима роднини. Естественото възпроизводство, при положение, че държавата им плаща за него ще започне като при зайците... Следва Косово.
8
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германия никога не е била икономически и политически силна и влиялна както сега.Просто няма как 1 милион камила ри да да забавят темпото, издуханите комунисти само може да мечтаят. След военната историята на Германия е нагледен пример за това
7
0
 
28
 
! Отговори
цък преди 7 години
Близо 500 000 сирийци може да се присъединят към своите роднини, които вече са пристигнали в Германия като бежанци.----------------Баба Меркел тотално е изпаднала в тежка форма на деменция!!!!!!Бедните дойчовци и дойчландки, кво им се пише на з......ника!?
6
3
 
26
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Тука все говорят за плана за унищожението на България Ран Ът. Едва ли германците говорят за подобен план касаещ тях. А ако знаят каква примка са им сложили и ще я затегнат. Проклето племе са дойчовците. Навремето сринаха Рим, сега ЕС. Не че ЕС не си е за сриване де. Арабите ще завземат Европа, а после САЩ и Китай ще си я делнат. Чиста работа.
5
2
 
31
 
! Отговори
сега и тук преди 7 години
Не ми пука за Европа те сами се самоубиват,важното е ни я да се опазим от хуните и заразата.
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германистан малко по малко ще си стане един килимистан пълен с пингвини.
3
1
 
24
 
! Отговори
5 преди 7 години
ТОТАЛНА ПАНДЕМИЯ.
2
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добра държава беше, но приключи. поне стана бързо а не мъчително като бг
1
0
 
49
 
! Отговори
гошо преди 7 години
роднина - бежанец - роднина - бежанец