Закуска Brexit: Стар сухар и гола вода!

"Удоволствието" да се наситиш струва цели 10 британски лири
27 юни 2016 12:34,
30

Ресторант в Кардиф предложи в менюто си специална Брекзит закуска, която по обясними причини никой от клиентите не пожела да си поръча, пише в. "Дейли мирър".

Собственикът на заведението "Уолис деликатесен" Стивън Салмън предлага на посетителите Брекзит комбинация от чаша чешмяна вода и филия стар хляб "само" срещу 10 британски лири.

Менюто бе изписано с тебешир на черната дъска, поставена пред ресторанта, който се намира в търговската част на Кардиф, главен град на Уелс. Служителите в заведението коментираха, че всички те са били разочаровани от изхода на референдума за излизане на Великобритания от ЕС.

"С нашето специално меню се опитахме да погледнем на нещата в хумористичен ракурс", поясниха от "Уолис деликатесен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: закускаКардифBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Служителите в заведението коментираха, че всички те са били разочаровани от изхода на референдума за излизане на Великобритания от ЕС."***. Като ви кажат по-нататъка "Ами не ви искам вас за работници щото искате по 15 паунда на ча пък *** работят и за 5 ще ви уврът тиквите.
14
0
 
8
 
! Отговори
+ преди 7 години
1/3 от лондончани са ***, араби и индийци. Естествено е да искат да остана в EU. Вижте им кмета. Белите хора кучета ги яли.
13
7
 
1
 
! Отговори
СъдЗаПутин преди 7 години
В момента става точно обратното на това което се надяваха Сидеровите рубладжии. Цяла европа се сплотява. Испанските изборни резултати го показват. Дори във Великобритания хората вече осъзнават каква простотия извършиха и петицията за нов референдум има вече 3700000 подписа и се увеличават със 100 в секунда!!!! Путин не успя за пореден път да препъне Европа.
12
1
 
4
 
! Отговори
много смешно преди 7 години
България е страната с една от "най-силните икономики" в света!
11
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евро ид.иотите явно не осъзнават, че с масираната медийна антикампания срещу Великобритания унищожават и малкия шанс британците да си променят мнението. Тази атака по-скоро предизвиква още по-голямо отвращение към ЕС и затвърждава впечатленията на британците.
10
1
 
6
 
! Отговори
EU преди 7 години
= фондове за батко и братко и третокачествен асфалт за народа. Разбира се, че ще пищят хрантутниците колко е зле извън EU.
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно е човек да наблюдава как "голямото европейско семейство" като глутница хиени напада членка само защото има различно мнение, включвайки и медиите към атаката, с подбрани статии обслужващи брюкселската доктрина.
8
5
 
1
 
! Отговори
Безпристрастен преди 7 години
Тук как може да напишеш че на закуска от 10 паунда , за гола вода и филия сух леб, биха завидяли и и българските пенсионери с по 130 лв пенсия?очевидно че това е игромна истина какво скоро ще се случи след Брекса, паунда няма да струва нищо това е посланието, ама явно , тук някои хора си идват с написани от друг писания
7
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъпите български русофили ако постват сега. Добре че са малко като процент в БГ и няма шанс българските народ да се подлъже като английския. Скоро ще реват за това решение но ще е добре да се види резултата, така никой повече няма да си помисли за излизане.
6
3
 
13
 
! Отговори
Агент Буда преди 7 години
Платените гробарски *** даже и не знаят, че има пенсия от 130. Явно не го пише в инструкциите.
5
5
 
8
 
! Отговори
+ преди 7 години
Не лъжете гадни русофили, аз взимам пенсия 1500 евро и си ми е много добре, искам още Европа и гейове и американски танкове и ГМО. Вие си вървете в Русия щом искате нормален живот.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко е минималната бе, лъжец ***? Да и се наслаждаваш докато си жив поне 100 г. без никакви други доходи и грантове.
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да пада лирата, това е важното, че да може да се купува на 2 лева, па после да се стабилизират, да стане 3 кинта, да видите как ше дръпна с материала!
2
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те добре го имат за хумористичен ракурс но да дойдат в тикволандия да видят че на това меню ще се радва много народ. Защото много от народа на тикволандия и това немогат да си го позволят със 130 лв. пенсия. Ако разберат че с 65 евро живеят хора в тикволандия цял месец сигурно ще се хванат за главата и ще бягат като *** от х.
1
6
 
17
 
! Отговори
+ преди 7 години
Който има акъл бяга от *** докато не е станала арабско гето.