От НАТО си признаха: Русия е заплаха!

Не търсим конфронтация, категоричен е Столтенберг
3 юли 2016 17:58,
201
От НАТО си признаха: Русия е заплаха!
Снимка: архив, Ройтерс

 НАТО не търси конфронтация с Русия, но я смята за заплаха за сигурността на страните членки, заяви генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг в интервю, публикувано днес в германския в. "Билд ам зонтаг", предаде ТАСС.

 "Срещата на върха на НАТО във Варшава ще се състои в момент, който има решаващо значение за нашата сигурност", посочва Столтенберг. "Пред нас стоят непредсказуеми заплахи и сложни предизвикателства, включително Русия, която е готова да използва сила, за да промени границите", добавя генералният секретар на НАТО.
 
 В същото време той отбелязва, че "студената война е останала в миналото и там трябва да си остане". 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РадостинРадуковRUSIA be drugaryu ot 10 godini napada i aneksira teritorii ot pochti vsichki svoi sasedi ,ti ot Mars li padash
119
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква заплаха, бе, руснаците да умрели от глад!
118
2
 
34
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
Опасали Русия, опасали Европа, и реват за заплаха. Що ли не ви ....! Крадецът вика "Дръжте крадеца!". Ами ако Русия реши да циркулира с военни кораби в Атлантическия и в Тихия океан, тогава какво? Тук преди няколко дни едни пикливи "умни и красиви" се наакаха само от посещението на обикновени и нормални руски рокери.
117
1
 
31
 
! Отговори
5 преди 7 години
ООООООООО ТОЧНО ЗА СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ Е ЗАПЛАХА..А ЗА ЮГОСЛАВИЯ ПАК ЛИ БЕШЕ ЗАПЛАХА..ЕЙ ИИЕНСИ Я ВЪРВИ ПУСНИ ЕДНА ВОДА СРЕЩУ ВЕТЪРА..КЪЛВАЧ НАКЪЛВАН.
116
40
 
7
 
! Отговори
хехе преди 7 години
НАТО ...НАТО ...НАТО !!!който е за нато +койтое против НАТО -аре да се бройм !
115
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия и Китай да не вярват на САЩ а да се бранят...повече подводници край бреговете на Флорида..само така ще се спре сащ...
114
3
 
28
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
На руснаците им затрепериха гащите от страх, като разбраха за речта на някой си Щолтенберг!
113
2
 
52
 
! Отговори
Крим си остава руски преди 7 години
И да плюете и да не плюете по Русия, Крим си остава руски!
112
40
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путинова Русия е като бясно куче. Трябва изолация и евтаназия.
111
4
 
49
 
! Отговори
генсек преди 7 години
Прекрасен генерален секретар! Благодарение на него всички ние още повече намразихме САЩ, НАТО и Турция, станахме русофили и заобичахме Путин и Русия!
110
2
 
51
 
! Отговори
рп преди 7 години
Русия е заплаха, а америка и нато са човеколюбци. Нали така днес.
109
1
 
57
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Непредсказуемата заплаха сте самите вие,господа западняци.Стига ревахте като недо.бани.
108
0
 
55
 
! Отговори
искаме мир! преди 7 години
Не искаме Нато! Искаме мир!
107
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
естествено, че е "заплаха"! и то огромна, защото ако престане да е "заплаха", нато ще трябва да се разпадне и сбогом огромни бюджет и заплати! всички от нато ще трябва да пасат крави и да сеят картофи, щото ще останат безработни!
106
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин си заграбил Крим, колкото ние сме си заграбили Добруджа и Родопите. Ходи да тролиш другаде ако ти платят.
105
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАТО построи толкова бази около Русия и пак реве, че Русия ги напада?Само да споделя че 99,99 процента от моите познати няма да воюват с Русия. Единствения за който се сещам да има голям мерак това е Плевнелиев, но само с мерак не става трябва и да си мъж.
104
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 111Холивуд е страхотна киноиндустрия. Имат невероятни постижения. И предават опита си на европейските си братя. Това е прогресът. Влючително и снимката на онова виетнамче, към чиято глава беше насочил пистолета си един капитан ли беше, ефрейтор ли. А пък за снимките на деца и жени след фойерверките в Хирошима и Нагасаки, и женското npиnиkaване на едни военопленници то Близкия изток, абе това са само водевилни сценки, да бе.
103
38
 
7
 
! Отговори
абе yши преди 7 години
Да благодарим на др. Путин, тоя който ти плаща да пишеш тук, че събуди полузаспалото НАТО. А истинските българи се надяваме, че НАТО ще прехвърли сериозни сили на Изток, въпреки скимтенето на Москва. Видяхме как Путин заграби Крим от своите братя славяни и подклаждаше война с хиляди жертви.
102
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия не са у ред. Опасаха Русия с бази, напълниха Полша, Естония с натовци. И продължават да реват от Русия. Айде запрете се, бе!
101
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До абе yшиМа разбира се, че не го огражда. Ограда се прави с тухли, като Украйна, с желязо и бетон - като САЩ и т.н. НАТО - САЩ просто прилагат екологичен подход - вместо да демонтират оръжята си и да се разпуснат, както беше договорено 1990г. (ама вълк и договор - хайде бе) те ги използват, за да разнообразят изгледа на Русия около границите ѝ, да разчупят скучната гледка с някое и стотно танкче, ракетка, самолетче, корабче - всичко това само за атракция. Те са по атракциите но на чужда земя