Задържаха двама за стрелбата по ченгета в Далас

Единият сам се предал, другият участвал в престрелка
8 юли 2016 08:37,
10
Задържаха двама за стрелбата по ченгета в Далас
Снимка: Reuters, архив

Двама заподозрени за стрелбата по полицаи по време на протест в Далас са в ареста, предадоха световните агенции, като цитираха съобщение на даласката полиция в Twitter.

Още по темата

Първият е бил задържан, след като е влязъл в престрелка със специални полицейски части.

Вторият сам се е предал, след като полицията разпространи негова снимка в медиите и поиска информация за него във връзка с убийството на полицаите.

На мястото, на което е бил арестуван единият от двамата заподозрени, полицията открила подозрителен пакет и проверява дали става дума за взривно устройство.

По време на демонстрация в Далас срещу убийството на двама цветнокожи от полицаи, беше открит огън и бяха застреляни четирима полицаи. Седем полицаи са ранени, от които най-малко трима са в тежко състояние.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навсякъде по света чернокожите носят само болести, престъпност, деградация и мизерия. Дори в Рио де Жанейро, Бразилия, където 40 % са ***, има силна престъпност от страна на 15 % чернокожи, живеещи във вонящи гета по хълмовете над града. Те се спускат на огромни стада и атакуват наред всички с по - светла кожа. Дори крадат през прозорците на автобусите по спирките ! Просто изобилието на тестостерон и недостигът на интелект, характерни за чернокожите, водят до животинско мислене и поведение.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, миличките американчетадето много, ама много мразелиРусия, щото не била нещо повкуса им. А те били върха насладоледа.
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даласка пролет! Да подкрепим черните в борбата има за евроинтеграция. БХК и другите НПО-та да се задействат моментално.Само да не се окаже, че САЩ ще се разпаднат преди Русия, както е опорната точка на Козяк хахаха
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и тия ченгета не са попаднали на човек, на петко от лясковец, например.
2
2
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
САШ не са държава а хотел - Шизофрения. Облъчването на хората с идиотия тук е на такова ниво че всички изперкват. Буквално изперкват................... Почти половината население е на хапчета за настроение............ Хората са затънали в дългове БУКВАЛНО. За да има шанс да учи нещо що годе нормално детето ти или то трябва да се превърнете в роби до края на живота си за да изплащате студентски заеми.
1
3
 
30
 
! Отговори
Мои преди 7 години
приятели живеещи в САЩ са ми казвали,че расовото противопоставяне там е много силно!Има квартали по големите градове където полицаи влизат само в краен случай и то с подкрепа от Националната Гвардия!Казвали са ми още,че бели и цветнокожи трудно се понасят, и че всички тези холивудски филми където рамо до рамо в най-близко приятелство борят престъпността или врагове на щатите са само сценаристки похвати,за да се гледат въпросните филми от всички,за по-голяма касовост!