НАТО се готви за война, предупреждава Горбачов

Реториката на срещата във Варшава подсказвала това
10 юли 2016 12:02,
344
НАТО се готви за война, предупреждава Горбачов
Снимка: архив Reuters

Решенията на варшавската среща на върха на НАТО показват, че Алиансът предприема стъпки за преминаване от студена към реална война. Това заяви пред Интерфакс бившият президент на СССР Михаил Горбачов, съобщава "Фокус".

Още по темата


"НАТО започна подготовка от студена към гореща война. Цялата реторика във Варшава просто плаче за стремежа едва ли не да бъде обявена война на Русия. Те говорят единствено за защита, а де факто провеждат подготовка към настъпателни действия", подчерта Горбачов.

"Членките на НАТО се опитват да придадат вид, че няма нищо страшно и това е много подозрително", отбеляза бившият съветски президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
7
 
24
 
! Отговори
битка с тероризма преди 7 години
Ако Русия нападне НАТО, това няма да бъде война, а ще бъде битка с тероризма.
158
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СКЪПИ ХОРА , МОЛЕТЕ СЕ НА ВСЕВИШНИЯ , ЗАЩОТО БЕЗ НЕГО ЧОВЕШКИЯТ РОД СЕ САМОУНИЩОЖАВА БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН СЛУЧАЙ ЗА СЪЩЕСТВА ПРЕТЕНДИРАЩИ , ЧЕ СА РАЗУМНИ , УМНИ И ОБРАЗОВАНИ , СПОРЕД ИЗИСКВАНИЯТА НА ВРЕМЕНАТА ! АКО НАИСТИНА Е ТАКА , ЗАЩО ТОГАВА ВОЮВАТ ТЕЗИ РАЗУМНИ , ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ ЧОВЕЦИ ПОМЕЖДУ СИ , ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА БОЛЕСТИ , ПРЕСТЪПНОСТ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД СРЕД ВСИЧКИ СЛОЕВЕ НА ЧОВЕШКОТО ОБЩЕСТВО НАВСЯКЪДЕ , ПРОСЕЩИ И БЕЗДОМНИ , ГИБЕЛ ВСЯКАКВА , ЛИПСА НА ЛОГИКА т.е. ХАОС?! ОТГОВОР НЕ СЛЕДВАМЕ БОГ !
157
8
 
2
 
! Отговори
до 236 преди 7 години
До До 214И що всичко това не сработи кога капитан Айше му го наби на ватника???
156
0
 
0
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
До ШопИ я тъй!
155
1
 
5
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Админчето е от ЮРУШ!Да живее България!
154
3
 
20
 
! Отговори
война срещу Русия преди 7 години
Натовските генерали подготвят балтийските страни и Полша за тотална война срещу Русия. Същото, към което призоваваше и Йозеф Гьобелс на 18.02.1943.
153
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 229 Хахаххахахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! Не, не е истина!! Ще се напишкам от смях с твоя коментар!!! Хахахахахахахаххахаххахахах!!! Наистина ли си толкова т..ъ..п или се правиш!?!??! Хахахахахахах! Ами тя голямата депресия е през 1929-1932 бре!!! Много СЛЕД Пътвата световна и октомврийския пуч!!!!!!!! Ххахахахахахахаахахахахахахахаххах!!! ако съм ти работодател те уволнявам на секундтата!! то бива малоумно тролене ама чак толкова.........:)
152
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"НАТО се готви за война, предупреждава Горбачов"Ще се готви разбира се като има такива агресивни *** като руснаците, какво да чакат? Да дойдат и да ги поробят както направиха с Източна Европа след края на втората световна война.
151
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Както казваше покойния ген. Лебед "Най-добре се смее който стреля пръв.""Същият генерал Лебед, който се изхлу като наакан лебед от Афганистан.
150
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Горбачата Путин май му оряза пенсията и затова запя в хора на пророците за война. А колкото до тези, които призовават Рашъ да удари първа - нека ракетите и да паднат върху техните кратуни. Каква помия трябва да си, да викаш врага да те бомбардира. Заради пустите му дървени рубли.
149
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Путин му трябват конфликти и паради.... Единствения начин да отвлече погледите на мужиците от празния хладилник..........ако изобщо имат хладилник......
148
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е руснаците и американците да се осъзнаят,че сега светът има нов враг-тероризмът.Всички страни трябва да вложат усилия за борба с него.Иначе успех няма да има.
147
0
 
4
 
! Отговори
кубанская столица преди 7 години
До Анонимен 213Ала България от кого соссане? От никого. Защото никой не и ще даде. Нищеброди. Найпоследните в т.н.Европа.
146
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами ударете първи. Имате повече активни ядрени бойни глави и повече свободна територия. Наличието на плодородни земи и полезни изкопаеми също е от предимство. Ккакто казваше покойния ген. Лебед "Най-добре се смее който стреля пръв."
145
2
 
10
 
! Отговори
кубанская столица преди 7 години
Вие, българи, като член на нато, кой от вас е готов да защищава интереси от немци и турки в НАТОта и е готов да пожертвува твоя живот? Защото това е не игра на деца, ала война. Кой от вас? Моля, отговори. Каже ме, гтов съм, независимо от цял на приказ на НАТОта.
144
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Същия Горбачов,който криеше от света за Чернобил.Заради този червен *** умряха една маса народ,а той и неговата партийка тук и в СС лъгаха докрай за Чернобил.Даже и когато Скандинавците ги хванаха,наглата червена *** казваше,че Скандинавците манипулират ситуацията.Този червен вожд тръгнал да говори,че НАТО за война се готвила.Пълен дурак както викат руснаците.
143
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
еее дедо дедо, като ти умре коня и се подвре у матушката да пропагандираш....требвало е тебе да свитнат а не черненко...
142
0
 
3
 
! Отговори
капитан Силвър преди 7 години
Si vis pacem para bellum.
141
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 195Мдааааааааааааааааа, а най-новите им породи крави ядат по една шепа фураж на ден и стават по 3.5 тона. :)))))) И мляко дават по 600 литра на ден!!:))) Абе страшни са руснаците!:))
140
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кораба има и оръжия, които работят без насочване от радар, самолет, който прелита толкова ниско, не е никакъв проблем.