Щели да депортират взривилия се сириец у нас

Атентаторът лежал в психиатрия, пробвал да се самоубие два пъти
Обновена: 25 юли 2016 13:20 | 25 юли 2016 13:09,
132
Щели да депортират взривилия се сириец у нас
Снимка: Reuters

Говорител на германската полиция, заяви, че нападателят от Ансбах е трябвало да бъде депортиран в България.

Нападателят, чието име все още не се съобщава, е бил известен на полицията за притежание на наркотици и също така е бил известно време в психиатрично заведение заради два опита за самоубийство.

Още по темата
27-годишният мъж се самовзриви пред препълнен вино бар в Ансбах, близо до Нюрнберг, снощи в 22 ч. местно време. Той загина, а други 12 души бяха ранени.

По това време в града е имало музикален фестивал на открито с 2500 посетители. Атентаторът не е имал билет и се е самовзривил навън.

Разследващите са открили голямо количество метални частици в раницата, в която е бил експлозивът. Това, по думите им, означава, че сириецът е искал да остави след себе си голям брой жертви и ранени.

Днес органите на реда са разпитвали близки на сириеца, правили са и оглед на мястото, в което е живял. Познат на самоубилия се твърди, че редовно са пили кафе заедно и са обсъждали религиозни въпроси. Самовзривилият се твърдял, че Ислямска държава не са проводници на исляма. "Казваше, че не е като тях, не харесвам такива неща", разказва той, но признава, че често го е хващал в лъжа.

Сирийци не може да бъдат депортирани директно в Сирия поради ситуацията там, напомни говорителят Тобиас Плате. Той уточни, че не може да каже "към този момент защо депортацията на 27-годишния сириец с отхвърлена молба за убежище не се е състояла. Не е ясно кога се е предполагало той да бъде депортиран, отбелязва АП.

Този инцидент идва след други три атаки в Германия само за седмица. При първата афганистански младеж рани с брадва пътници във влак в Бавария. При втория 18-годишен германец от ирански произход откри безразборна стрелба в Мюнхен, а при третият - сирийски бежанец уби с мачете жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още по темата: Германияатентатсириец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
4
 
20
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
Ето! Хората предпочитат да се взривят пред перспективата да живеят в наща мизерия!!?
70
0
 
20
 
! Отговори
капитан Силвър преди 7 години
"Щели да депортират взривилия се сириец у нас"Ами той като е разбрал, затова се е и взривил.
69
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 78в Дума ли я прочете тази статия? И какво пишеше в нея - "една жена ми каза, че ..."
68
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тук се напълнило с динковчета с два пръста челца :)
67
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наскоро излезе статия, че Неапол и Палермо ще си изпращат отпадъците в България. Правете си изводите и за хората, които ще ни пращат.
66
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХА-ХАчул е, че е пълно с *** и затова се е самовзривил.
65
1
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА преди 7 години
Докъде я докара Тиквуня................Сириеца само като чул къде ще го пращат и се самовзривил.
64
4
 
4
 
! Отговори
az преди 7 години
до 70: как само си преставям съвременни младеж с iphone-a, чецовете, кредитните карти, таблетите, цял ден из MOL-a, и т.н. да симпатизира на РФ?
63
4
 
26
 
! Отговори
до NewYorker преди 7 години
Швейцарците си оттеглиха молбата за членство в ЕС...Защо ли?Сигурно са станали комунисти и те!Пък за НАТО не искат и да чуят,ясно,червени са!
62
2
 
12
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Никой не иска обратно в България ако е живял или просто минал за кратко и се е запознал на място с деиствителноста! Хора се палят а други зривяват за да не бъдат депортирани в иначе красивата ни Родина
61
2
 
19
 
! Отговори
Джон Картър преди 7 години
Дойчовците да се чу кат отза д! Откъде накъде ще ни изпращат терористи, КОИТО ТЕ САМИТЕ СА ПОКАНИЛИ В германия??? Я ДСЕМ!!!
60
2
 
12
 
! Отговори
до NewYorker преди 7 години
Това са твоите розови сънища.Политиката на НАТО и ЕС е такава,че все повече хора и то млади започват да симпатизират на РФ!Някои структури и организации са пред разпад-справка референдума в Англия!Та ще видим кой е аут!!!
59
2
 
17
 
! Отговори
ЛЕБ дизайнер преди 7 години
Новата визия на сайта е шит...
58
19
 
4
 
! Отговори
NewYorker преди 7 години
местастазите от съветското робство в България нямат изкореняване ... тотална липса на интелект в 1-2% от хората. Все им се привиждат червени орди, все си избират някой сатрап от Кремъл на вожд, че си мислят, че са фактор .... най-хубавото, че вече и те са на преклонна възраст, а у младите освен подигравка с "мършавия руски мечок", гледане на "driving in Russia" не свързват руснаците ... смях. подигравки, че и вече и съжаление! Алоо .. България е НАТО-вска и ЕС-държава - ПРИЕМЕТО ГО. Вие сте АУТ!
57
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз бих се взривил , ако ми кажат след като съм мигрирал да се върна в *** БГ ...
56
4
 
30
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Е, поне разбрах защо се е взривил.Предпочел е смъртта пред варианта да го депортират в България!!!
55
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До сега заобикаляхя България или поне гледаха да я минат на тагадък,щото тука сме бетер африканска джунгла и сме живи пустиняци,ама вече като чуят че ги реамисират обратно у нас,направо се взривяват от стрес и ужас тиа пичове брадати!
54
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НАТО вънНАТО вън, и Ердоган ги гепи за два дена. И пак пет века яко "любов".Ако си мислиш, че Вовата ще направи нещо за нас... Най-много да поздрави "турецкий друг" за териториялната придобивка.
53
0
 
6
 
! Отговори
Ха ха преди 7 години
Абсолютни глупости!
52
1
 
13
 
! Отговори
Злостър преди 7 години
Е тва е, от държава на 3 морета и абсолютен хегемон на полуострова до.... хора да се самоубиват ядно, отнасяйки други хора със себе си, защото трябва да дойдат тука.... Ех Бостане, ***....