Братска любов: Кенийският полубрат на Обама зад Тръмп

Малик Обама против еднополовите бракове, но пък има три съпруги
Обновена: 27 юли 2016 08:35 | 27 юли 2016 08:08,
8
Братска любов: Кенийският полубрат на Обама зад Тръмп
Снимка: архив, Ройтерс

Кенийски полубрат на президента Барак Обама заяви, че подкрепя републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп, а не кандидатката на демократите Хилари Клинтън.

Малик Обама посочи в интервю за Асошиейтед прес, че според него Тръмп притежава много енергия и е изключително откровен. "Клинтън не е честна, защото настоява, че не е разкривала никаква класифицирана информация, а го е направила. И аз не виждам как подобен човек може да е президент на САЩ", каза той.

Малик Обама заяви също, че е против еднополовите бракове. "Аз съм мюсюлманин, това е нещо, което Бог не одобрява. Републиканската партия също е против."

Малик Обама изрази разочарование, че неговият полубрат не е направил повече в подкрепа на семейството си в Кения и страната. "Аз съм възмутен и разочарован. Когато той стана президент, имаше огромно очакване и надежда, че ще направи много за страната ни, но не стана така."

Тръмп изрази в Туитър учудване от позицията на Малик Обама, посочва АП. "Вероятно президентът се е държал зле с него, както с всички останали", написа републиканският кандидат за президент.

Малик Обама предизвика полемика през 2010 г., когато взе тийнейджърка за своя трета съпруга, припомня АП.

Бащата на президента Обама загива при автомобилна катастрофа през 1982 г., оставяйки три съпруги, шестима синове и дъщеря. Всички деца, с изключение на Малик и най-малкия син Джордж Обама, живеят във Великобритания или САЩ.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Jenifer преди 7 години
Malik has nothing to do with Barack Obama nor intelligence nor education nor appearance, nor is it aware of the policy in the US.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очаквал е повече от брат си, но е останал с очакването си.
3
5
 
43
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 7 години
ДАЖЕ И БРАТ МУ НЕ ГО ХАРЕСВА КАМО ЛИ СВЕТА. ИЗВОДА ЕДИН. ТОЙ СЛУЖИ НА ТЕЗИ КОИТО СА ГО СЛОЖИЛИ ТАМ. А ИМЕННО ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА. ЕДНА ПИОНКА В РЪЦЕТЕ НА ЗЛИТЕ СИЛИ.
2
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представете си за какво иде реч щом и брата на макака не му се нравят кукловодите зад Клинън...
1
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялото котило са отвратителни ...