Париж, нощ, автобус, коктейли "Молотов" и "Аллах Акбар"

Група от младежи подпалиха автобус в Сен Дени
Обновена: 4 авг 2016 13:04 | 4 авг 2016 12:37,
77
Париж, нощ, автобус, коктейли "Молотов" и "Аллах Акбар"
кадър Youtube

Група младежи запалиха автобус от градския транспорт в Париж с коктейли "Молотов”, крещейки "Аллах Акбар”, съобщи Ройтерс.

Най-вероятно атаката е станала малко след полунощ на 28 юли в парижкото предградие Сен Дени. На видео се вижда как момчетата блокират средата на пътя с кофи, за да принудят автобуса да спре.

Малко след това шофьорът и петима пътници са изкарани от автобуса. Младежите започват да чупят стъклата на автобуса и да хвърлят коктейли "Молотов", които подпалват превозното средство, докато то не изгори до основи.

Въпреки че инцидентът е станал миналата седмица, едва в сряда се появиха публикации по темата. Полицията води разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
Защото ... преди 7 години
До Защо???Забраняват им да пищят за неевропейци. Могат да ги осъдят. Но че мнозина англичани ги имат за свои хора и са буквално привързани към тях, а мразят източноевропейците - и това е вярно.
47
0
 
5
 
! Отговори
Кого? преди 7 години
И срещу кого? Кой пътува с обществения транспорт? - Скромни хора с ограничени средства.
46
0
 
10
 
! Отговори
Xexe преди 7 години
Нормално все пак Франция е ислямска държава кво очаквате?
45
0
 
12
 
! Отговори
Hmm преди 7 години
А пак ли са психично болни, тоя път на група?!!!
44
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно това е културното обогатяване, за което ни говореха европейските политици
43
1
 
31
 
! Отговори
Изперкел преди 7 години
Любовта ни към афроарабите е безгранична, особено когото става въпрос за евтина работна ръка, която ни излиза тройно и четворно по-скъпа. Мразим източноевропейците щот са по-умни от нас и по-даровити, ке ги убием с африканците.
42
0
 
25
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
Франсетата вече се радват,когато не ги колят по улиците,а само ги стресират и им унищожават имуществото....
41
2
 
10
 
! Отговори
чон преди 7 години
Повечето пакистанци не остават в Европа.Имат програма,десет години работят за върнат парите с които са дошли,построяват къща,родителите им намират жена и те се прибират да правят семейство.Въпрос на традиция.Някои от тях остават,тъй като не им се връща в онази дупка и загърбват алах и традиции и семейство.Вкрайана сметка независиомо от религията,всеки иска пари и хубав живот.За това и исляма ще изчезне като религия.
40
0
 
15
 
! Отговори
До 49 Защо??? преди 7 години
Защото като отиде образован нашенец измества образован техен , като отиде пакистанец(шанса да е образован е минимален) заема свободно място на шофьор на автобус. Като отиде обикновен нашенец измества пакистанец и тоя пакистанец запълва друга свободна дупка независимо каква но 100% остава там и всичко което спечели пак го харчи там а нашенец работи и се връща и харчи парите тука.
39
1
 
15
 
! Отговори
До защо преди 7 години
Защото сме източноправославни.
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези май така си псуват вече тъй изглежда с тоз Аллах Акбар,а ни го превеждат уж Аллах бил велик,чуства се,че е нещо като вървете по дяволите или дяволе вземи го или кат дяволеят и не успеят да прекарат някой с нещо,вържат с шмекерии тогаз се правят на интересни и не им харесва та речят не струва на вземи го,разтурват пазарлък демек да ходи при аллах за оглед или от дявола за аллах през тях,те посредниците и се големеят като че им е вроден пазарлъка от туй,че при тях се пазярят на всяка крачка.
37
0
 
26
 
! Отговори
Мхм преди 7 години
До АнонименИ аз прогнозирам, че не далеч денят, в който групи на частна основа ще започнат да се организират и да ги трепат...
36
0
 
27
 
! Отговори
алекс2 преди 7 години
*** сакън не е това дето виждате ! Просто е скарване за място за паркиране ! ха ха ха да вземат франсетата пример от наш Боце !
35
0
 
30
 
! Отговори
до 49 преди 7 години
Защото така е политкоректно и угодно на някои хора преследващи определени интереси. Само дето тази им игра ще им се върне тъпкано на западните държави (Германия, Франция, Белгия, Холандия, Англия и т.н.) с лихвите във времето :-)
34
1
 
68
 
! Отговори
Защо??? преди 7 години
Не мога да си отговоря на един въпрос: Защо западняците презират източноевропейците и буквално ни мразят, а в същото време са толерантни към африканците и арабите, дори си ги припознават за свои? Британците опищяха света заради източноевропейците, но в същото време си мълчат за милионите пакистанци и индийци?
33
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко в този живот се връща. Едно време франсетата са крали от колониите, а сега колониите им г овръщат тъпкано.
32
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми тъй шъ йе, кът не йм дават по 10 хил на месец да си харчат! Приели ги на гости пък не гостоприемни тез Франсета
31
0
 
39
 
! Отговори
Митеран ги докара преди 7 години
тези, от бившите френски колонии. Даде им френско гражданство, за да гласуват за него. Те се размножиха - като нашите шведи от пакистански произход. Понастоящем повечето от тях живеят на социални помощи.И от благодарност, или може би от скука поради безделие, се опитват да съсипят Франция.Щетите, причинени на градския транспорт вследствие на унищожаването на този автобус, са за сметка на френските данъкоплатци, които осигуряват на тези безделничещи ми/мун/ки сит живот в сърцето на Европа.
30
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро тая ***, ще бъде изхвърлена от европа. Не вярвам хората от запада да издържат още много на подобни глупости от тяхна страна. 1во ще се появят крайно десни партии, после ще се появят банди по улиците, които ловуват мюсулмани и най-накрая ще е нужно да депортират 90% от арабските "бежанци".
29
0
 
24
 
! Отговори
жмуц преди 7 години
И ето сега е нужно всички французи да бъдат толерантни.А източно европейците.са мръсни.расисти и да не забравят.че запада.ги.е пуснал тук да работят както всички хора са равни.Някой са.по-равни.но това е така.Апък някои.са богоизбрани.