Крими нощ в Кьолн: Наръган мъж до центъра на града

Според очевидци четирима мъже с брадви са се скарали
Обновена: 15 авг 2016 10:41 | 15 авг 2016 10:40,
48
Крими нощ в Кьолн: Наръган мъж до центъра на града
Снимка: архив Reuters

В германския град Кьолн тази нощ е имало инцидент, при който е бил ранен един човек, съобщава регионалният ежедневник Das Rhenische Post.

Около 3:45 часа в нощта срещу понеделник жители на Белгийския квартал са алармирали полицията за ескалация на спор между няколко души. При пристигането на мястото на инцидента полицията в открила следи от кръв по стъкло.

Според германският Express, свадата е била между четирима мъже, които са били въоръжени с брадви.

Малко по-късно органите на реда са забелязали ранен мъж, който е бил откаран в болница. За сериозността на състоянието му към този момент полицията не може да даде информация.

Издирват се няколко извършители. Причините, довели до инцидента се разследват. Уточнява се и какво е оръжието, използвано от нападателите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: нападениеКьолн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
Културни особености преди 7 години
Боже Господи!Тези наистина не само донесоха в Европа нравите си, но и ги практикуват под път и над път!Няма що, на Кьолн много му приляга да бъде фон на камиларски битки с брадви!!!Меркелице, Меркелица, такава беля направи, че и доживотна присъда ще ти бъде малко!
35
0
 
0
 
! Отговори
Чисти германци преди 7 години
Я, германците награбиха брадвите!
34
1
 
2
 
! Отговори
До 42 преди 7 години
Чак пък всичките, айде посмали малко. Проблем са ви защото и те като вас натежават на социална. Конкуренти сте в една хранителна ниша.
33
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германките ги харесват такива.
32
0
 
11
 
! Отговори
до 31 преди 7 години
Проблем са ни, защото на път за Кьолн всичките тия инженери дето не знаят таблицата за умножение минават през София - разпределителна.
31
1
 
11
 
! Отговори
Мдаа преди 7 години
Най-важното в случая е, че въпреки тежките криминални посегателства, които нашите приятели "бежанците" извършват, по силата на новия закон в Германия няма да може дори да бъдат нито екстрадирани, нито депортирани! Демезиер вика, "какво от това, че заклали някой, ами и те са хора, доколило им се е! Хайде холан, няма сега заради едно прерязано гърло да пращаме хората обратно в недемократични държави!"
30
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бил е разгорещен научен спор между арабски физици. Нещо свързано с квантовата теория на полето!
29
0
 
14
 
! Отговори
Аноним преди 7 години
Пааак любовна свада ще да е...То напоследък там я с психични отклонения, я ревност....да се чуди човек ...
28
0
 
6
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
Да свикват...
27
1
 
14
 
! Отговори
Плефнелиев преди 7 години
Няма да ни попречат да ги обичаме, да ги образоваме и да ги интегрирамеПлефнелиев
26
1
 
14
 
! Отговори
до 32 и 31 преди 7 години
Има такъв централен квартал в Кьолн, един от най-престижните, с хубави сгради от края на 19-ти / началото на 20-ти век.А на 31 ще отговоря, че 75% от германците, и то най-вече от средната класа, имат проблем с гостите на Меркел. Който няма проблем живее явно в друг свят.
25
1
 
3
 
! Отговори
Тт преди 7 години
Германският град Кьолн........жители на белгийския квартал!!!!!!!!!!!
24
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бежанците в Германия са по-голяма проблем на българските ниско образована лумпенизирани патрЕоте отколкото на редовите германци.
23
0
 
28
 
! Отговори
додо преди 7 години
виж ти..... немците от кога почнаха да се разхождат с брадви...абе алоооо политиците Европа е заразена със смъртоносен вирус на примитивизма....умира културата й, умира християнството, умира цивилизацията
22
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са новите научни работници, свиквайте.
21
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 23Съвсем скоро в демократичния пандиз може да се окаже значително по-безопасно, отколкото човек да се разхожда свободно по немските улици, заобиколен от дървари с брадви!
20
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германците да свикват, това са национални нрави ножовете и брадвите. И да не викат много много, че мама Меркел ще ги обвини в нетолерантност, а за тва май беше 3 години демократичен пандиз
19
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мааалллиииииии !. Въоръжени с брадви в Германия , е тва вече е за " гинес". Може да са били наши ц...ни, те са по ножовете и брадвите.
18
0
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
За произхода и дума не обелват! Но щом е въртяна брадва е ясно. Не че немците не могат да въртят брадви, но не е характерно за християните!
17
0
 
31
 
! Отговори
не син преди 7 години
И непрекъснато се дават за пример "цивилизованите" заладни държави Германия, Франция, САЩ !!! А те упорито върят към самоунищожение подпомагани от "брадати мъже въоръжени с бладви" !