Путин и Обама разговаряха "на крак" в Китай

Форматът на нова среща още не е определен
92
Путин и Обама разговаряха "на крак" в Китай
Владимир Путин. Снимка: Ройтерс

Президентите на Русия и САЩ Владимир Путин и Барак Обама няколко пъти разговаряха "на крак" по време на форума на Г-20 в Китай, а форматът на утрешна среща се съгласува, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

"С Обама те наистина разговаряха за кратко няколко пъти "на крак", но не по същество, а в смисъл, че се уговориха да разговарят отделно, като използват съответно утрешния ден. Срещата ще се съгласува, засега още не е съгласуван какъвто и да е формат", заяви Песков.

Преди това източник от руската делегация каза, че Обама сам е предложил на Путин да се срещнат в кулоарите на форума на Г-20.

По-рано беше съобщено, че не е изключено да има среща между двамата лидери в Ханчжоу, но няма официална договорка. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
,оля моля моля ...нека да разговаряме Господинутин ....Моля ви моля моля ...за ппоследен път ..нека разговаряме...ам че има санкций ...ама това е друг върос !
6
3
 
1
 
! Отговори
mmmm преди 7 години
До BURZUMтъпо!!!
5
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на крак, защото Ердоган пак му е забил кожения нож :)
4
1
 
20
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
да разбирам, че за обама не е имало сладолед?
3
1
 
33
 
! Отговори
Губене на време преди 7 години
Едва ли си заслужава да си губи времето с един заминаващ си президент.Да не говорим, че по времето на Обама се разбичка целия свят около нас -Де факто престанаха да съществуват три държави Сирия, Ирак и Либия,САЩ умишлено създадоха хаос в целия арабски свят с режисираните пролети,създадоха терористичната държава ИДИЛ и сега подготвят хаоса в ЕвропаПоследната серия е оставена на баба Клинтън - 3-та световна война в Европа иАзия, а САЩ да гледат сеира отдалече и да излязат от кризата си.
2
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На крак....да не би някой да не може да стои седнал след срещата с Ердоган?
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обама: За мене няма ли сладолед, Владимире?Путин: Реджеп го изтърка много снощи, но обещавам, че на теб ще ти го сложа в *** сладоледа.