Орбан зове: Миграцията ще направи Европа неразпознаваема!

Унгарският премиер предупреди, че ще идват мигранти от Африка
12 сеп 2016 20:45,
55
Орбан зове: Миграцията ще направи Европа неразпознаваема!
Снимка: Reuters

Унгарският премиер Виктор Орбан отново разкритикува миграционната политика на ЕС, като заяви, че масови мигрантски потоци от Африка ще залеят Европа през следващите десетилетия, предаде Асошиейтед прес.

Орбан каза в парламента, че ако голям брой мигранти бъдат допуснати в ЕС, по-високата раждаемост сред мюсюлманите ще доведе до това "Европа да стане неразпознаваема".

Унгарският премиер заяви, че преградите, които страната му издигна по южните си граници със Сърбия и Хърватия за спиране на мигрантския наплив, са доказателство за безсилието на Брюксел по миграционните проблеми на ЕС и призова тези проблеми да се решават на национално равнище.

Противопоставянето на Унгария на бъдещи квоти от Европейския съюз за преразпределение на мигрантите ще бъде подсилено от очаквания успех на организирания от правителството референдум по този въпрос на 2 октомври, заяви Орбан.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
51
 
! Отговори
Пипипи преди 7 години
Докато ми цъкате минуси , африканците ни превземат държавата. Бавно , но... сигурно.
13
10
 
15
 
! Отговори
Писмо до маркс преди 7 години
Еврейският народ в общия си брой е същия месия. Ще завладее целия свят, като постигане обединението на всички човешко племена, събарянето на границите и на монархиите, и на цялото днешно разединение. Ще създаде една световна демократична република, която ще даде гражданските права на всички евреи. В този нов ред на човечеството израелските деца, разпръснати по целия свят, деца на същото племе и със същото традиционно възпитание ще бъдат господстващите елементи навсякъде, без съпротива, специално ако успеят да наложат хегемонията на евреите над работническите маси.
12
1
 
53
 
! Отговори
Пипипи преди 7 години
Хайде да видим на референдума , колко унгарци ще гласуват " за " приемане на бежанци ?А вас , драги , колкото и да ви е мъчно , никой не ви пита по този въпрос.
11
5
 
49
 
! Отговори
напред Виктор преди 7 години
Има няколко осуетени атентата, т.е. покушения срещу Орбан, организирани от ЦРУ и германските им слуги.... ..в медиите мимоходом се съобщи и после се замълча... ....отделно НПО_тата на Шорош, "майданчета", "цветни революцийки и прочее познати мизерийки, които при маджарите не хванаха дикиш... Де такова национално единство, борбеност и чест при нас....
10
6
 
52
 
! Отговори
До 15 преди 7 години
Я кажи като си толкова компетентен.....във коя държава видя унгарци имигранти.......ама така на куп,както са българи и румънци......кажи де не се притеснявай.........Ето виждаш ли,това ни е проблема на нас българите........разбираме от всичко.......
9
59
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орбан като е толкова велик защо унгарците мигрират през глава. Спомням си преди 5-6 години българи ходеха да работят в Унгария, а сега унгарците бегат като не видели. Искате Орбан за лидер, но нищо не знаете за Унгария. Куче което лае не хапе, но стадото като чуе някой гръмогласен веднага му лепва етикет за лидер.
8
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се коси бе Орбан. Според науката *** е била черна африканка. А белите хора са някакви ***.
7
58
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орбан е същия тъпигьоз като Тиквата. Само че е малко по- интелигентен и има по-добри писачи на речи и обръщения и прочие. Иначе е донякъде прав, дрънка същите неща като Каракачанов, но това не е важно. Само да ви светна че и от Унгария младите бягат като луди.
6
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орбан президент на ЕС
5
3
 
45
 
! Отговори
177 преди 7 години
"Европа да стане неразпознаваема". Това е най-малкото което ще стане. Европа просто няма да я има. Ще има една аморфна маса управлявана от демоните на които служат Сорос и компания.
4
6
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шапка му свалям, показа среден на САЩ и направи смешни брюкселските чиновници за да защити унгарския интерес. В общи линии обратното на Боко, който сваля *** пред САЩ и се кланя до земята пред брюкселските чиновници.
3
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А има ли кой да чуе? Правят се на глухи, щото им изнася.
2
1
 
63
 
! Отговори
Меркел Акбар преди 7 години
"Миграцията ще направи Европа неразпознаваема!"Колкото повече гледам Европа, толкова повече разпознавам Близкия изток в нея.
1
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама верно ли???? Добре че бай Орбан ни светна.