6-годишни се бият до кръв, родителите им пляскат

Боят, напомнящ ММА схватка, се разиграва в Киргизстан
Обновена: 7 окт 2016 12:35 | 7 окт 2016 12:14,
78
6-годишни се бият до кръв, родителите им пляскат
Снимка: кадър, YouTube

С шокиращо видео, показващо как две малки момчета са принудени да се бият, се похвалиха родителите им в интернет. Случката се разиграва в Киргизстан.

Децата са на видима възраст 6-7 години. Обиколени са от възрастни, които ги насърчават да се бият. Така, както се насърчава боя между кучета.

На видеото се вижда, че децата плачат, но мъжете около тях пък са доволни от боя. Когато някое от тях падне, те го вдигат на крака, за да продължат. На кадрите се вижда и кръв.

Полицията се е заела със случая.

Клипът развълнува хиляди в интернет. И, ако някои са възмутени от това, което се вижда на клипа, други твърдят, че схватката е подобна на популярния ММА бой, който се практикува и от деца по целия свят.

ММА битките помагат на децата да са самостоятелни, безстрашни и решителни, пишат потребители. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: бойMMAдеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
12
 
! Отговори
:) преди 7 години
До Анонимен 5"Аз съм мъж на 15 години"- милото дете, вземи се осъзнай на време, още си малък не е късно да ти дойде акъл!
11
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре,като измислят роботите лупането ще стане безмислено.Винаги ще можеш да си купиш боен робот и да го пратиш на "мъжествения".Да видите как мъжествено бяга или се крие в някоя дупка.
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Времето навсякъде тече различно бързо.Тия са в средновековието.Но ако трябва да бъдем честни насилието по света има различни образи.Помислете си само колко убити американчета има в училищата им и то застреляни с огнестрелно оръжие.За мен героите на бъдещето са тези които работят в ЦЕРН и в проекта Wendelstein 7X.За съжаление момчетата от този клип живеят в дивашка страна с дивашки традиции!
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В истинските държави, далеч от евроатлантическите директиви, животът е истински и човек трябва да воюва за хляба си.
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са си много древни обичаи, наричат се народни борби - на прабългарски "креш". Запазени в места като Киргизстан. Но преди е имало култура, спазвали са се правила - да не се удрят, а само да се захващат и тръшват. Като в днешния спорт борб. Олимпиадата възниква на основата на тези организирани борби. С тях са си разрешавали и спорове за властта по безкръвен начин - претендетите за властта излизат на тепиха и се почват. Печелившия взима цялата държава и няма сърдити.
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко в повече е млатенето, но да се възпират съвсем момчетата не е добре. Един мъж трябва да знае какво е агресия и болка, иначе се превръща в брюкселси мекокитков деге нерат. Лигльовци и пик льовци дал бог, ама бг-мамите да си им берат плодовете като поотрастнат.
6
4
 
10
 
! Отговори
вера преди 7 години
ММА битките помагат на децата да станат самотни, безразсъдни и зли.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Днес всичко което излъчва мъжественост се заклеймява"Сериозно? За такава "мъжественост" преди нямаше ли ТВУ?
4
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво! Истински мъже! Аз съм мъж на 15 години, професионален боксьор от 6 години.Веднъж видях приятелката ми с друго момче в парка и така го пребих тоя, че му се клатеха краката после.Голям смях беше.Ама мразя да ми изневеряват!!!
3
2
 
17
 
! Отговори
Една дума преди 7 години
Родителите на тези деца са Ж И В О Т Н И
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужас. А нашият татко, дето ударил с бутилка по главата бебе на година и седем месеца, защото искало на пързалката преди неговото, да споменем и него.
1
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
американският тумор наречен демокрация ражда ***