"Путин – Миротворец" грейна на мост в Ню Йорк

Полицията търси кой го е сложил на Манхатънския мост
7 окт 2016 08:00,
65
"Путин – Миротворец" грейна на мост в Ню Йорк
Снимка: архив, Ройтерс

Нюйоркската полиция разследва кой е окачил вчера на Манхатънския мост голям транспарант с лика на Владимир Путин, предадоха осведомителните агенции.

Полицейското управление в метрополията е получило сигнал към 14,45 ч. местно време и около половин час по-късно транспарантът с размери около 6 на 9 метра е бил отстранен. На него е бил изобразен Путин на фона на руското знаме с надпис "миротворец".

Засега не са извършени арести, като полицията проучва записите от околните видеокамери за наблюдение, за да идентифицира заподозрян. През 2014 г. на същия мост пропалестински активисти окачиха флага на палестинската автономна власт.

Манхатънският мост свързва Долен Манхатън с Бруклин.  

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
42
 
! Отговори
proroka Oleg преди 7 години
Вова е най -великият политик и държавник за последните 50 години. Точка. А вие сороссоидни изчадия си врякайте колкото искате. Света е пълен с ***.
49
3
 
34
 
! Отговори
глобалисти за мир преди 7 години
Ние пък планираме да виснем транспарант на Кремъл "Хилари за президент" ама на виж - изпревариха ни .
48
1
 
38
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 49Анонимни пиши си името или ник да ти се смеем персоналноСирия след 1982 Сирия се кротна, подписа споразумения с Израел и почна да си гледа животаДокато "Цветните" ИЛИ ДЖИХАДИСКИТЕ РЕВОЛЮЦИИ стигна до тях СПОНСОРИРАНИ ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ НА САЩ - СА, ОАЕ, КатарГрузия - Замразен конфликт с Осетия и Абхазия - Грузинската Армия мина в настъпление с ползване на РСЗО срещу ГРАД Цхинвали ПЪЛЕН С ЦИВИЛНИ и руски буферен миротворчески контингентУкрайна - Въоръжен преврат от Десен Сектор
47
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От където и да го погледнеш е смешно. Я си представете портрет на Обама да виси от мост над Москва река - ще вдигнат милиция, военни, ще изпоарестуват сума ти народ, ще закрият сума ти организации и пр. В Америка хората даже не знаят къде е Русия и кой управлява там. Имат много по-интересни неща да правят. Не им пука въобще. А че някакви дебилли са окачили някакъв плакат - ами нормално, *** има навсякъде.
46
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Некадърните и алчни западни политици,пак ще оплескат нещата в света, и накрая отново ще ни продадат на руския агресор,както на Ялта.
45
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слабите западни поитици са виновни,затова че Русия с Путин забоатяха неимоверно и се въоръжиха до зъби.Затова,че позволиха на диктатора в Кремъл да се държи като агресор и завоевател в 21 век.Необходим е по-строг режим към емигриращите руснаци в развитите страни.
44
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин миротворец?!!! Да сложат тоя трасперант в Украйна Грузия, Сирия. Там знаят, че руските бомби и калашници са най-мирните на света!
43
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези са абсолютни провокатори , част от руската хибридна воина !!!
42
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама защо ще има арести ама нали там е ДЕМОКРАЦИЯ, нали всеки има право на глас да изрази мнение. Хайде американски *** кажете ся що така?
41
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Портрет на Путин има и в кабинета на Обама
40
6
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Владимир Путин е супер пич. Всички се съобразяват с него, а не като наш тиквуняк.
39
18
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекрасен плакат. Само COLT PEACEMAKERS за него
38
30
 
37
 
! Отговори
онзи преди 7 години
А в Москва никой никога няма да сложи плакат на Меркел, Обама или който е да е западен лидер. Причината е, че просто там нормални хора не искат да ходят. Само руснаците се кефят на държавата си и си мислят, че по-добро място от нея няма, защото така им казват по телевизията. Все пак има някои, които проглеждат и драпат да ходят в гнилия капиталистически Запад, но същевременно го плюят.
37
2
 
57
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 7 години
Па нека краварите да претендират за демокрация и борба за мир!!!!!!!!!!!!!
36
2
 
64
 
! Отговори
Избори преди 7 години
Идат избори в краварника, да не се окаже, че между Килъри и Тръмп, американците ще предпочетат Путин да им е президент.Освен ако Тиквата не прати Цецо там да им оправи изборите, тогава естествено че американците ще "изберат" Цачева!
35
3
 
70
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
рейтингът на Путин в САЩ е по-висок от на обонго!Аз кат ви казвам че Путин е най великия световен лидер .
34
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 24Разбира се, че знаят!И в Крим, и в Донбас и в Алепо се молят по цял ден на него! А на кого - на "Нобеловия лауреат за мир" ли? Дето развързва войни! А Русия НИКОГА не развързва войните, ТЯ ГИ ДОВЪРШВА!!!!
33
3
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всенародната любов отново завари нюйоркската полиция неподготвена, както нас редовно ни заварваше неподготвени първия сняг на 18-ти декември примерно. Много са тъппи това американците - абе като знаете че наближава рожденния ден на Путин си блокирайте цялата държава една седмица предварително, обявете пълна бойна готовност, затворете летищата и т.н. Аз ли да ви уча?
32
1
 
66
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
Посланието към Америка е - имаме диверсионни групи на ваша територия.
31
3
 
76
 
! Отговори
Странджата преди 7 години
Обаче никой и никъде по света няма да окачи плакат на Обама. Още по-малко с надпис миротворец. Защо ли?Ами много просто - защото никой не го обича и не е миротворец.ХАХАХАХАХАХА!