Путин ще бъде такъв, какъвто го иска руският народ

Смята, че Западът не го харесва, защото се страхува
Обновена: 8 окт 2016 19:29 | 8 окт 2016 17:15, Веселина Йорданова
140
Путин ще бъде такъв, какъвто го иска руският народ
Снимка: БТА, архив

Руският президент Владимир Путин смята, че трябва да бъде такъв, какъвто иска да го вижда народът на Русия, а не Западът, предаде ТАСС.

Държавният глава изрази това мнение в разговор с германския журналист Хуберт Зайпел, фрагмент от което бе показан днес по руската телевизия НТВ в предаването "Нови руски сензации: "Das iat Putin" ("Това е Путин")".

"Не, не, аз трябва да съм такъв, какъвто иска да ме вижда народът", отвърна Путин, когато Зайпел предложи "да бъде като Запада" и "да приеме западните правила".

Запитан защо Западът има отрицателно отношение към него, Путин отговори: "Страхове".

На 6 юни Зайпел представи на фестивала на книгата "Червеният площад" своята творба "Путин: логиката на властта", написана въз основа на лични срещи и разговори с президента на Русия.

Журналистът е и създател на документалния филм "Аз, Путин. Портрет". В течение на няколко седмици авторът е придружавал Путин в пътувания из Русия и е провел много интервюта с него, добавя агенцията. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
1
 
! Отговори
Русия си е Путин преди 7 години
Русия си има Путин и си го уважава.Ние си имаме тиква и си я обичаме.Нещо ново под слънцето -не.
99
2
 
4
 
! Отговори
Г-н Путин! преди 7 години
Не обръщайте внимание на жал ките едно клетъчни русофоби,недоразвили се заради средата на омраза и злъч, в която се развиват.Вие сте ВЕЛИК политик и следвайте целите си за мир.Вялвам,че няма да допуснете американската империя на злото да унищожи планетата за да стане едноличен господар.Всички виждаме,че където стъпи американски крак,мястото се превръща в пустиня и тревица не никне.Надеждата ми е във Вас,че нашия премиер на продаде на ЕС,НАТО и Турция.Той погуби България...
98
8
 
5
 
! Отговори
жалко преди 7 години
Язък за Русия , такъв мушмурок и милиционер ,абсолютно комплексиран да те управлява !!!!! Срам за нормалните руснаци. Това си е техна работа , важно е бариерата ,която вече е готова да ги държи далече от Европа !!!!! ТОВА ВЕЧЕ Е НАПРАВЕНО !!!!!
97
3
 
3
 
! Отговори
GBP преди 7 години
От АЦБ се питат какво стана с британския паунд и защо се срина само за броени минути ? От АЦБ заявиха, че ще проведат разследване за причините, довели до срива на валутата им ...На 7 октомври около 2.00 ч. българско време / 5.00 ч. московско време / паундът се срина с повече от 10 % за по - малко от 10 минути . Повече от ясно е , че това беше спекулативно, също както през 1985 г., но този път причината не е в Сорос .Първо Оланд казва, че британците трябвало да бъдат наказани и да си платят цената за това, че искали да напуснат ЕС , а всъщност се оказа, че тов. Путин имал рожден ден ...
96
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами това е точно така. Нито руснаците някога ще станат европейци, нито арабите християни. При Путин Русия започна отново да намира себе си. Все повече в руските медии се прокрадва титулуването цар и император, а близки до властта интелектуалци лансираха серия изявления за пълната руска хармония по времето на крепосничеството. Щастливи крепостни-щастливи барини, това е руската идилия и манталитет и е оптимум за Русия. И руският комунизъм беше такъв. Остава ние да решим най-после за себе си.
95
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
русисия е мордор
94
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Я Русскийбоклук
93
7
 
9
 
! Отговори
Я Русский преди 7 години
До от России Е, да! Колкото по-далече от Русия - най-близо до гей паради, дърва, вместо на газ и електричество. В Украйна, вече впрегне живи хора (Одеса). В цяла Европа, скандалите с педофили. В Дания, содомия нормални неща. Тази цивилизация!
92
11
 
7
 
! Отговори
путя ходещия клитор преди 7 години
що всички комплексирани жужета са злобни?дали от липса на мъжественост
91
8
 
8
 
! Отговори
иди виж в Пхенян преди 7 години
"Абе, затова е джудже Путин, че самите американци му слагат вече плакати по мостовете на най-големият си град.Аз не знам на някой друг президент да са висяли плакати в някой американски град!"---Ами няма и да видиш, защото в САЩ няма култ към личността, като в Колхозия и не американци, а КОЛХОЗНИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ са провесили знамето. В КНДР даже цели паметници колкото Статуята на Свободата правят на диктаторите си :)))
90
6
 
9
 
! Отговори
пророка Олег преди 7 години
най-великият държавник за последните 100 години а и повече. комплексарите, мекопишковци цвилят в недоумение как го изпуснаха да вдигне Русия на крака след пиянската разруха на Елцин. да го лигавят сополив УАСП гов***дата на Запад. тяхното време изтича и идва времето на Източните народи, които от хилядолетия носят мъдрост. Запада има едно 100 ина години развитие, преди това са били кравари и селски пъдари а ние сме имали бани и течаща топла вода.
89
10
 
17
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Путин е велик. Успя да върне Русия обратно на сцената на великите сили.
88
8
 
16
 
! Отговори
осведомен преди 7 години
До 102хахаха няма да видиш щото в москва не живеят заблудениамериканци,а плакатът е сложен от руски емигранти,в ню йорк руснаците са най-голямата емигрантска общност,има цели квартали с преобладаващо руско население и щом толкова си харесват путин и русия,що са предпочели щатите пред скапаната им родина?
87
9
 
15
 
! Отговори
питащ преди 7 години
и касво толкова е направил за руския народ? тъй като ги гледам руснаците са цъфнали и вързали,вечно парите не им стигат за водка и сальотка
86
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин към Кадиров:Твоите чеченци са убили Немцов !Кадиров: Да ама снегорина беше твой !
85
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До хахаха 102Как ще видиш плакати на моста над р.Москва? Нали там разтрелват хора без плакати а ти искаш и с плакат да се яви някой.
84
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин ще върне равновесито на света.Янките и техните слуги от НАТО отидоха твърде далече.
83
19
 
16
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Най-голямата държава на земята си има страхотен президент. Путин работи за просперитета на страната си, хората го подкрепят, защото не искат да бъдат копувачи на големите и алчни корпорации.
82
11
 
16
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Абе, затова е джудже Путин, че самите американци му слагат вече плакати по мостовете на най-големият си град.Аз не знам на някой друг президент да са висяли плакати в някой американски град!
81
10
 
19
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
Още не съм видял плакати с краварски президент над р. Москва например! На Путин спуснаха над Бруклинския мост, а краварите обявиха това за "престъпление" и издирват "извършителите", защото.... там има "демокрация?! Може ли някой компИтентно да ми обясни в какво се изразява "престъплението" да спуснеш плакат на руския президент в кравария?! В кравария било "демокрация, но от 80-те години управляват... 2 фамилии - Буш и Клинтън с малка пауза, защото трябваше да изберат и афроамериканец!