Порноактриса: Тръмп ми предложи $10 000 за секс с него

Обвиненията са смешни, обявиха от щаба на кандидат президента
23 окт 2016 09:28, Александър Попов
131
Порноактриса: Тръмп ми предложи $10 000 за секс с него
Дрейк и адвокатката й показват снимка от 2006 г., когато са били на голф турнир. Снимка: Reuters

Американска порноактриса обвини републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп, че й предложил 10 000 долара за сексуална връзка с него, предаде Франс прес.

Джесика Дрейк заяви на пресконференция в Лос Анджелис, че е срещнала милиардера на голф турнир на езерото Тахо в Калифорния през 2006 г.

Още по темата

Младата жена сподели, че Тръмп я поканил да му гостува в хотелската му стая и тя е отишла там заедно с още две жени. Тръмп ги посрещал по пижама, прегърнал ги здраво и ги целунал, без да поиска разрешение от тях, разказа Дрейк. След като се прибрала в стаята си, порнозвездата била потърсена по телефона от Тръмп, който й предложил да се върне обратно при него в хотелската му стая в замяна на заплащане.

"Какво искаш? Колко искаш?", я попитал Тръмп, но Дрейк отказала поканата.

Последвало второ обаждане от Тръмп или от друг мъж, който й предложил 10 000 долара, ако отиде в стаята на милиардера, както и възможността да използва частния самолет на магната, за да се прибере в Лос Анджелис, разказа още Дрейк на пресконференцията, на която беше придружавана от адвоката си Глория Олред. Същата юристка защитава още две жени, обвиняващи Тръмп в непристойно поведение спрямо тях.

Предизборният екип на Тръмп отхвърли твърденията на порноактрисата.

Тази история е смешна и напълно измислена. Тръмп не познава това лице, не си спомня за нея, няма никакъв интерес да се запознава с тази жена, се казва в изявление на кампанията на магната.

Това е нов опит на лагера на Хилари Клинтън да оклевети кандидата на републиканците, който днес е начело в три различни допитвания до общественото мнение, се допълва в изявлението.

Адвокатката на порноактрисата обаче показа снимка, на която се виждат Дрейк и Тръмп заедно по време на въпросния голф турнир.

Досега около десетина жени обвиниха магната в непристойно държание спрямо тях.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно е искала първо да сключат брак.
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Досега около десетина жени обвиниха магната в непристойно държание спрямо тях."Малии !! а НЯМАЛ ТОПКИ А?!
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко странна е паметта на порноактрисите в наши дни!Как тия спорадични спомени възкръсват само преди избори.
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В САЩ вече се смята сексистко да кажеш на някого жена или недай си боже да си поискаш от нея секс. Вече ще забранят думата жена и ще използват вместо нея вагиноамериканец по подобие на афроамериканец. Всички мъже дето харесват жени - в затвора а хомосексуализма ще стане задължителен. Аз съм стар вече ама младите момченца да му мислят.
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам как се.хили на снимката дето я показват двете дами изглежда е взела парите и е свършила работата.
95
0
 
3
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Тая *** ли се за пари ? Факт е че да. Предложи ли и нещо, дори и да е вярно свързано с професията и, голяма работа. Да не би да са я накарали на сила да прави нещо ? Или да са я насилили ? Няма такова нещо. Ами ако продаваш царевица на пазара нормално е да ти предложат пари за царевица. Лошо е ако ти я откраднат без пари. И по какъв повод тая се е присетила точно сега ? Ако е имала проблем да се е жалвала тогава. Такива трябва да ги съдят до дупка за изнудване и оронване на престиж.
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поведението на мистър Тръмп е повече от скандално - той не знае ли, че порноактрисите са почтени жени, как си е позволил да си помисли дори, че те правят секс срещу заплащане?!??
93
0
 
19
 
! Отговори
Спеца преди 7 години
Публикацията може да предизвика само подигравки!Ако елитна *** и порно звезда откаже чек за 10000 долара , значи тя или не е в занаята или лъже!
92
0
 
18
 
! Отговори
Язека преди 7 години
Мммдааа...Тая взема $200 за секс сцена, а отказва друга такава за $10 000. Ние и адвокатката разбира се и вярваме напълно.
91
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Порноакртриса? Това нещо се застрелва при опит за приближаване. Опасен звяр е, носещ много болести.
90
0
 
16
 
! Отговори
11 преди 7 години
Ама тва не са обвинения - изводът е човекът има мангизи и може да сексува.
89
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така така, до колкото си спомням на такива дето взимат пари за секс им викаха про сти тутки, а не актриси и в САЩ, в щитите в които е забранено проститиурането е забранено и снимането на порното. И второ още в древен Рим само на два типа професии им е било забранено да участват в държавните гласувания и да им се вземат гласа при съдебено дело и това са актьорите и проститутките, защото са били продажни и са правели всичко за пари. Може да го прочетете това в лекции по римско право.
88
0
 
14
 
! Отговори
истина преди 7 години
Нямам желание да чета глупости
87
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имало три вида жени-простит тутки,прости утки и просто утки!
86
0
 
17
 
! Отговори
истина преди 7 години
е много ясно, като е портно актриса да я поканя да обсъдим квантовата физика и студения сентез ли?Като се е специализирала и с това си вади хляб,а за това и предлагат пари за да свърши работата. Ако не иска, отказа и никой не и плаща, ще има друга професионалистка която ще се навие!
85
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се нещо, американците с какъв IQ са, ако се връзват на такива партенки?...Тези ли са "елита" на планетата?
84
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз лично не харесвам Тръмп, но като мъж нека си кажа мнението:Тръмп я е харесал, предложил. Имал на сърце да даде 10 хилки.Тя му отказала. Как мислите, не е ли зловещо че тя издевателства със своя отказ?Нека му откаже, но защо го прави обществено достояние? Той няма ли право на личен ивот?Тези феминистки са своеобразни терористки и трябва да се обезкуражават да постъпват така.
83
1
 
29
 
! Отговори
острилка преди 7 години
Проститутките също имат право на избор с кого да го направят.В случая трагичното е че се е сетила да се обиди след десет години.
82
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не бих ти дал и левче за секс.Не ме кефиш.
81
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Тръмп поискала ,но не получила....сега се цупи!Ами богатите са си скрънзи!Аз нямам излишни пари, но ако се престраши,ще и полегна....Човешко е!