Френски дипломат в САЩ: Светът се срива пред очите ни!

Марин Льо Пен поздрави в аванс Тръмп за победата
9 ное 2016 09:22,
35
Френски дипломат в САЩ: Светът се срива пред очите ни!
Снимка: Reuters, архив

Според дипломатическия представител на Франция в Съединените американски щати "светът се срива пред очите ни", след като временните резултати показват преднина на републиканеца Доналд Тръмп в президентските избори в САЩ, пише британският вестник Daily Mirror.

В социалната мрежа Twitter 63-годишният дипломат написа: "След Brexit-а и тези избори, сега всичко е възможно. Светът се срива пред очите ни".

Междувременно лидерът на националистическия "Национален фронт" във Франция Марин Льо Пен поздрави Доналд Тръмп за победата, въпреки че тя все още официално не е обявена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Крайно време е хората да разберат че бъдещето на Европа е в съюза от напълно суверени държави и гаранция за това са политиците от ново измерение като Орбан, Путин, Мари льо Пен , Каракачанов и Сидеров. Просто сегашната Европа на послушни мекерета като Оланд, Меркел, Борисов и Плевнелиев и се вижда края, а мястото на тези мекерета е в Международния съд в Хага за чудовищните престъпления към европейците с натрисането им на тяхна територия на милиони ислямисти. На България и трябва Радев за пре-т.
29
0
 
6
 
! Отговори
Noname преди 7 години
Видяхме до къде доведе ни управлението на "разума". Време е да управлява "лудостта" ;)
28
1
 
14
 
! Отговори
Стига преди 7 години
сем дундуркали динозаври като Меркел, Юнекер или СТрина- Кристалина и Тетка цачева.Трябав да рискуваем с хора с по-ново и по-севжо мислеен, дори да сбъркат. хора като Орбан, Льо Пен и Тръмп. хора като Ренци и Фици.
27
0
 
10
 
! Отговори
Реформа в ЕС и НАТО преди 7 години
Не е нормално САЩ да вкарват най-много в НАТО като въоръжение, а разпределението откъм пари да е почит поравни.не е нормално НАТО да не е реформирана.Сега ще трябав или Евроап да яко да отвори бюджета и да създаде ЕВропейка армия или Нато ще се превърен в ЧАСТНА АМЕРИКАНСКА АРМИЯ.Същото варжи за ООН и ЕС - там ще трябват яки Реформи.А Брекзитът ще стане неизбежен.
26
4
 
2
 
! Отговори
haha преди 7 години
Путин е виновен
25
2
 
8
 
! Отговори
НЕ! преди 7 години
ТОВА Е НОВО НАЧАЛО!
24
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мда, всичко това значи, сбогом Меркел,Оланд,Юнкер, в частност и ГЕРБ, реформа в ЕС( защото въпреки брекзитът никой даже не е и започнал да говори за реформа)Това обаче не значи, че трябва да се метнем на врата на дядя Путин, защото, колкото ни краде запада, толкова ни краде и изтока. Може би най-после имаме шанс за по-самостоятелна политика. Силно се надявам това да е времето на генерал Радев, не на динозаврите от БСП.
23
1
 
24
 
! Отговори
славянин преди 7 години
Така е, вашият либерастко-толерастко-п.д.рстки свят се срива пред очите ви и това е прекрасно!
22
2
 
22
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ преди 7 години
Франция ги тресе страха както гербаджиите у нас. Тръп ще ги подгони за много договори с Сащ -Франция сега и ЕС също ги тресе и им пари под-краката.
21
1
 
29
 
! Отговори
Се ТАЯ! преди 7 години
Сега пак ще кажат че Путин е виновен....
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мишел Обама с каква рокля се е облякла...
19
2
 
48
 
! Отговори
ф преди 7 години
*** ,срива се евргейския ви свят на ислямисти .....Америка пак показа пътя за останалите.
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОлелеIli po to4no ot arabska,Francia:)))jtam vseki 4 ti e arabin...mojebi i pove4e...no opredeleno jiveqt po dobre ot nas,za sajalenie.
17
2
 
24
 
! Отговори
Ей затова преди 7 години
не трябав човек да се изсилав. като нашя - Ако на пъривя тур Цачева не спечили.......Ако вярваме на заканите повече от половината холувдска индустрия без Клинт Ийстуд и още един двама души сега трябва да емигрира в Канада.ЛИЦЕМЕРИ!
16
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очевидно няма да има нови "ОТмъстители" защото всичките им звезди плюс режисьора ще трябав да емигрират - на думи бяха мноог силни, сега ще ги видим на ДЕЛА.
15
3
 
43
 
! Отговори
Чао-чао Сорос преди 7 години
той беше основният Спонсор на Килъри Клинтън -ангажира едно 200 милиона в нея....А половината актьори в Холувид сега ще ги видим колок са големи на думи. говореха, че ще емигрират ако спечели Тръмп. Особено пък Джорд Клуни, който се объран на политик. половината холувудски актриси призоваха "ако Тръмпо спечели това не е моят дом". - Скарлет Йохансон, джулиян мур, патрикс Ръфало..... Е - явно ще трябав да емигрирате....
14
4
 
43
 
! Отговори
Нова начало преди 7 години
Тръмп връща САЩ към корените им но някои хора тоав не им харесва. Тръмп предлага САЩ да бъдат това, което бяха при Никсън, но много хора си мечтаят за САЩ на Рейгън и недоволстват. мина вреемто на Рейгън, либерализъмт се окааз гнила система.
13
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
напротив - светът почав пред очите ни. От никсън насам не бе имало в щатиет президент с МОРАЛ. Бил Клинтън излъга пред Конситуцията изневерявал ли е ил не е изневерявал и не му мигна окото. И не си подаде оставката .Дж. Буш старши заряза Садам да избие 300 000 шиити след като ги подлътга. Буш Мрадши се забърак в скандала "ЕНрон", А Обама е най-слабият президент на САЩ след Картър.
12
1
 
25
 
! Отговори
xaxaxa преди 7 години
Xaxaxaxa нищо подобно, просто еврастите обичат да преиграват
11
3
 
43
 
! Отговори
Циник до 1 преди 7 години
Браво....чусесен коментар! Криви излязоха сметките на ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТ БРЮКСЕЛ И ОСОБЕНО БЕРЛИН!!TTIP ....и не знам си още какви неоколониялни гадости май ще се замразят!