Битката: Ердоган, Путин и Тръмп vs. наднационалния елит

Според Боян Чуков ни очакват болезнени промени към нов свят
20 дек 2016 22:29,
51
Битката: Ердоган, Путин и Тръмп vs. наднационалния елит
Снимка: Reuters

Реджеп Ердоган, Владимир Путин и Доналд Тръмп са съюзници в битката с глобалния наднационален елит.

Това обяви арабистът Боян Чуков пред bTV.

Той е убеден, че този съюз е "много добро" за света.

"Чака ни огромна, изключително болезнена промяна и който по-бързо го осъзнае, ще премине в новия свят", каза още бившият дипломат.

Още по темата

Според него една от целите на убийството на руския посланик в Анкара е да се сложи спирачка на сближаването между Русия и Турция, допълни Чуков.

"Убийството на посланик е като обявяване на война. Виждате, че от руска и турска страна бяха положени максимални усилия инцидентът да не премине в разваляне на отношенията между двете страни, защото е ясно, че външен фактор, който е и срещу Русия, и срещу Турция, се опитва да ги скара", смята Боян Чуков.

Той е категоричен, че в този случай няма дълга ръка на американците.

"Доналд Тръмп повтори същото, което каза Путин на последната реч в ООН - Да се обединят усилията срещу тероризма. Тръмп каза една много мъдра мисъл по повод събитията от вчера – светът трябва да се научи да мисли по нов начин. Начинът, по който ние анализираме и възприемаме тези събития, повече не върши работа", допълни още Чуков.

Той прогнозира, че само след месец тези, които са били наричани фашисти и тоталитаристи, ще бъдат наричани патриоти.

"В момента си отива светът около Хилари Клинтън, идва новият свят около Доналд Тръмп", каза още арабистът.

Той припомни, че снощи в един много къс отрязък от време се случиха четири изключително неприятни терористични акта - в 17:30 ч. имаше стрелба пред американското посолство в Анкара. В 18:30 ч. престрелка в Цюрих пред молитвен дом, в 18:45 убийството на посланика. В 21 ч. тирът влиза в сред празнуващите германци в Берлин.

"Много символизъм имаше в убийството на посланика", каза още Боян Чуков. Според него Ердоган не е овладял напълно нито полицията, нито турските медии. Два дни преди атентата нападателят е бил на пост пред руското посолство.

"Този човек е бил вътре в залата преди да се случи това и никой не му е обърнал внимание. Цялото събитие е записано от турска телевизия. Кадрите, които в такива случаи никога не се показват, сега се излъчват в ефир", обясни дипломатът.

Чуков изказа подозренията си, че Ердоган все още не е изчистил хората на Гюлен, който в полицията е имал изключително мощни позиции.

Експертът обясни, че на следващия ден след атентата е предстояла среща Русия - Иран – Турция.

"Това са три изключително мощни държави, които, ако координират своите действия в Близкия Изток, се нарушават действията на други регионални играчи – Саудитска Арабия, Катар и на глобалните фактори", каза още Боян Чуков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На калпава ракета Космосът и пречи!Все САЩ са ви виновни.Ето защо в Щатите искат изалоционизъм!Накрая все трябва да се намесват за да се оправят нещата!Пример двете световни войни!
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боян Чуков прави две грешки (умишлени)1. че САЩ нямат участие в убийството2. че Катар и саудитска Арабия са регионални играчи. Никакви играчи не са, а са на повикване от 1.
31
1
 
1
 
! Отговори
Прост народ преди 7 години
До Балканджи ЙовоГлупоста не Ви позволява да четете и мислите, за това пишете безмислици подадени ви отстрани... https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%8F%D0%BD_%D0%A7%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2 . Много ми е жал за Вас скъпи сънародници, какви сте *** и колко жалко и безмислено е вашето съществувание... Жалкото е че заради тумори като Вас агонизира цялото тяло и това го кара да се разпада пред заплахата да бъде обхванато от вашата канцерогенна глупост! Хората не емигрират а евакуира
30
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боян Буков всеки ден говори по три пъти с Путин, Ердоган и Тръмп?! Дали? - Много съмнително.Просто един лаладжия с титла професор!
29
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Балканджи ЙовоКакво си се запенил?Я по-спокойно и не истерясвай като червен комуноиден ***.Аман от рубладжии,достатъчно е *** да ви хвърли парче салам и шепа копейки за пърцуца и оквичавате форумите денонощно!
28
28
 
11
 
! Отговори
Балканджи Йово преди 7 години
Какъв е Боян Чуков ?Кой е Боян Чуков ?За какво се бори Боян Чуков ?От къде взима пари да живее Боян Чуков ?С какво се занимава в момента Боян Чуков ?От какво коляно е Боян Чуков ?Боян Чуков като иска да говори по масмедиите,да се представя както му е редът.Иначе Боян Чуков,може да се и представи и като ,,Аврам Каиша''.Или по просто казано ,,Г-н Никой''.Ай вземайте си червените мекерата,и ги дръжте далече от народа,че на народа взе да му писва от ,,Боян Чуковци'' вече.Родоотстъпници.
27
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Терористите се управляват от "световното" правителство на т.н. "троцкисти" и еврокомунисти.Като се започне от Хитлер и после през Хрушчов, Бжежински и Кисинджър и се стигне до Рейгън,Тачър, Горбачов,Елцин,Клинтън,Буш и Обама-всички от мафията на Фининтерна-световно некадърни да създават,световно гениални да експлоатират и разрушават!След 1989г и БГ се управлява от терористи-за четвърт век унищожиха или прокудиха 4 млн българи!Текат последните битки на "тарикатите" срещу "баламите!
26
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълни глупости.Светът е изправен пред проблем...Наречен крайно леви или десни идеологии. Това никога не е довеждало до Мир и просперитет, няма да го донесе и сега.Въпрос на време е да пламне война...
25
35
 
8
 
! Отговори
Шьлд преди 7 години
За сега е ясно само едно- и тримата споменати политици са доволно прости и нагли! Засега от тях само Путин и Ердоган успяват да доведат народите си до нови дълбини и бедност, очакваме и карикатурата Тръмп да постигне същото. Следващия извод е, че тоя Чуков е по-*** и от тримата заедно. Явно за да има такива като тези тримата, има много неграмотни и неспособни хора, които да си ги избират за "управници". А за тоталната деградация на българските русофили няма какво да се говори, това е трагедия.
24
19
 
14
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
Този *** не е бил нито дипломат, нито е някакъв арабист.Завършил е МЕИ, бил е обикновен сътрудник на службите, а преди това е изкарал 10-месечна школа на КГБ, и всичко това защото не ставал за инженер, но родителите му са били АБПФК и са го наместили на добре платена и неотговорна работа.Иначе като му видите снимката от едно време - стандартен мазник.
23
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Той прогнозира, че само след месец тези, които са били наричани фашисти и тоталитаристи, ще бъдат наричани патриоти."Факт. Полюсите ще се обърнат и предатели ще станат тези, дето досега ни наричаха "популисти, крайно десни, националисти, червени каскети, комунисти" и тем подобните названия. Ще си получите възмездието ***.
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Въпроса не е къде е Ориента, а това, че манталитета ти е ориенталски ."Манталитетът ми си е изцяло източен, то си личи. Не знам защо все ме буташ към Ориента, след като не мога да го понасям. За мен Ориента е просто консуматив и инструмент, чрез който може да се катурне либерасткият мултикултурен модел.
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 23А дано! Амин!
20
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 26: "Ориента е югоизток."Въпроса не е къде е Ориента, а това, че манталитета ти е ориенталски .
19
2
 
4
 
! Отговори
до 24 преди 7 години
Аз съм това, което Западът нарича Изток. Ориента е югоизток.
18
19
 
7
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
Това наистина е забавно - убийството на руския посланик да се представя като обявяване на война на България.Наеш колко ме боли дедовия за Андрей Карлов?Да не е служил на фашистко правителство, сам си е виновен.
17
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 22: "Да, Западът обяви война на Изтока. Ние сме в Изтока..."Ти не си Изтока, Ориента !
16
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В момента си отива светът около Хилари Клинтън, идва новият свят около Доналд Тръмп"С тях си отиват и тролещите "атлантици" във форума.
15
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Убийството на посланик е като обявяване на война."Да, Западът обяви война на Изтока. Ние сме в Изтока, така че дефакто ни обяви война и на нас. Само либерастите още смучат западният *** и се идентифицират с този "запад". След месец обаче на запад ще се сменят правителства и президенти, както и у нас, така че имаме благоприятна почва да действаме. Сега е моментът да се отървем от чу.мата, която ни тресе от 30 години.
14
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След Алепо проблемът на Путин и Ердоган е как да осиновят ИД представяйки го като "победа" над тероризма .