Brexit-а разедини британците, но било време за единство

Трябвало да се използват възможностите от напускането на ЕС
16
Brexit-а разедини британците, но било време за единство
Снимка: Reuters, архив

Британският премиер г-жа Тереза Мей призова днес сънародниците си към единство през 2017 година, след година на силно разединение, станало очевидно с референдума за Брекзита, предаде БТА като цитира АФП.

В коледното се послание Мей посочи, че Великобритания се нуждае от единство и нова смела роля на международната сцена.

Страната ни трябва да използва възможностите, които носи в себе си Брекзитът, допълни Мей в посланието, излъчено от Би Би Си.

"Трябва да работим и с нашите международни партньори, за да решаваме проблемите на мира и сигурността в целия свят", каза още Мей.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И без това са извън Европа на миризливия си остров. Ще идват да се напиват с евтин алкохолец.
11
4
 
3
 
! Отговори
UK До П(и)етър преди 7 години
Не разбрах много заради звездичките, но смисъла е ясен. Аз приятелю работя в многовековна институция в каквато ти само можеш да сънуваш, че работиш(съдейки по речника ти). Работата ми е лека и приятна. На пиянска свада едва ли бих присъствал, камо ли пострадал. Всъщност никога не съм влизал в увеселително заведение, защото според мен подобни места са за простолюдието. За себе си смятам, че съм поне една идея над средната класа в британското общество. И да...ползвам само Бг зъболекар :) евтино е.
10
2
 
7
 
! Отговори
Питър преди 7 години
До UK до ЮКей ***, с 19 паунда заплата на час. Ти сигурно си от ония ***, които не могат дори да говорят правилен английски, но са брекзитчии (римува се с ***, между другото). Познавам такива като теб, толкова сте ***, когато общувате с англичани, псувате *** им Енейчес, ходите в БГ на зъболекар, живеете в Уолтъмстоу, но сте "британци". *** смотани, т.нар. британци ви мразят и в червата и със сигурност ще ви заколят при първата пиянска свада, на която присъствате.
9
12
 
4
 
! Отговори
UK до ЮКей преди 7 години
И какво по-точно не знаят англичаните отворко? В добрата стара Англия всичко си е същото. Заплатата ми и преди и сега е 19 паунда на час. Че бил се сринал паунда с 10 стотинки...ами през онова ми е. Важното е, че Великобритания се опази от глупавата имиграционна политика на Европейският съюз. Молете се България да не се напълни с бежанци. Какво ще правите, ако утре Меркел и ЕС започнат да връщат бежанци или пък ако Ердоган отвори границата и ги пусне в България? Политиците ви са некомпетентни.
8
8
 
5
 
! Отговори
UK forever преди 7 години
Велика Британия спечели свободата си. Без повече бежанци, без повече арабски пришълци. Винаги съм мислил, че във Великобритания мохамеданите са в повечко. Уви след последното си пътуване през Европа до България си промених мнението. Оказа се, че Във Франция, Белгия и Германия мустакатите европейци са в пъти повече. Меко казано останах възмутен. Кореняци-вропейци почти не видях из тези страни. Страшно е, става само с виждане. Европа се пръска по шевовете от нахално гледащи ***.
7
8
 
2
 
! Отговори
UK - winners преди 7 години
EU -Losers Както би казала Пипи Дългото Чорапче, която поради дързък отговор към учителката изпуснала наградата ,която се полагала на бедни деца (разбирай милостиня, дарения ): "Оттървах се дебелите розови вълнени ***! "и вместо да се срамува, както я посъветвала учителката, си спретнала пиршество. И Великобритания така. Пука им за подаянията на ЕС, пука им за розовите вълнени ***, на които коренопреклонни страни като България много се радват..... хахаха Англичаните не се кланят на никого. Merry Christmas.
6
1
 
9
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
ИЗТЪРВАХА ПИТОМНОТО СЕГА ЩЕ ГОНЯТ ДИВОТО !
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами то като не е прегрьтката с Европа то тогава брититата с арабелите да се прегрьщат!
4
2
 
17
 
! Отговори
ЮКей преди 7 години
Лошото е , че самите англичани все още не знаят какво означава Brexit , и последиците от излизането .
3
2
 
16
 
! Отговори
Хахо преди 7 години
Да се свърши от раз с британците! Да си вършат сами мръсната и неквалифицирана работа! За нас ще се намери достатъчна работа в другите страни в Европа! Стига с тяхната конолизационна политика!
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Ню Пакистан нещата няма как да вървят на добре. Но това си е техен избор.
1
0
 
24
 
! Отговори
Гадорян преди 7 години
И докога ще се натъртва тоя екзит! Тая изкуствена дума взе да втръсва , ама много