Застреляха мъж, нахлул в полицейски участък в Германия

Преди това ранил трима случайни минувачи
8 яну 2017 22:26, Анисия Иванова
63
Застреляха мъж, нахлул в полицейски участък в Германия
Снимка: БТА

Германски полицаи застреляха мъж, нахлул в полицейски участък, размахвайки нож, предаде ДПА. Нападението е било извършено в участък в град Дуизбург вчера вечерта, но за него бе съобщено днес.

Нападателят бил на 43 години. Преди да нахлуе в участъка той нападнал трима случайни минувачи в района и ги ранил. Един от тях е в тежко състояние.

Когато мъжът нахлул във фоайето на полицейския участък, полицията първо го напръскала с лютив спрей, но това не го спряло и той влязъл в едно от помещенията и заплашил полицаите там. Тогава те открили огън по него и го ранили в крака и във врата. Той е починал от раните си, пише БТА.

Полицията съобщи, че нападателят в миналото е имал проблеми с наркотиците, но сега не става ясно дали е бил под влияние на дрога или алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
25
 
! Отговори
дo 20 преди 7 години
Прав си, особено тези от Зелените са най-отвратителни. Надеждата ми е в Алтернатива за Германия, само тази партия може да промени статуквото.
18
7
 
56
 
! Отговори
от: Германия преди 7 години
До hhhaaaЕла да поживееш малко в Германия и може да си промениш мнението. То така да приказваш наизуст всеки моиже. В германия моето момче са останали предимно старци, меки китки, ***, скитници, н***ркомани, мързеливи безработни, които са на социал. Тази нация е првърнаха в мекотели. Това са най-големите оФце на Европа. Каквото им се каже и това е. Те не мислят просто, а само изпълняват. Ако бяха народ на място щяха да е ометат на мометна тая Меркел, а не тя да си развява байрака.
17
2
 
61
 
! Отговори
писна ми, не се трае преди 7 години
Не искам в Родината ни България да продължат да нахлуват африканци, сякаш нямаме граница.Не искам НЕРАБОТЕШИТЕ и НЕКАНЕНИ пришълци да получават БЕЗПЛАТНО всичко това, за което аз РАБОТЯ и ПЛАЩАМ.Тока си плащам, наема си плащам, храната си я купувам, като отида на лекар-и там си плащам, лекарствата си ги купувам аз.
16
0
 
35
 
! Отговори
Шано преди 7 години
Ощи един джадай със лазерен меч .
15
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В youtube има едно кратко немско клипче, в което се подиграват с предложението на либерастите полицията да използва несмъртоносни оръжия.Казва се - Mocking German Green party suggestion for non lethal shooting. Смешно е и едновременно тъжно, защото отразява напълно логиката на Меркел и брюкселската мафия.
14
2
 
34
 
! Отговори
hhhaaa преди 7 години
Като чета това и си мисля , дали някой не предизвиква немците да решат да избият примерно около 700 хил араби просто ей така? То разбирам, че са мачкани и им се обяснява, че те са предизвикали Световна война, ама все пак има заложби тоя народ да избива враговете си и да се бори докрай. До последният мъж или жена. Никой не мож да ме убеди, че колкото и да са "мултикултуралокултуристи" и гейове, все пак не са в състояние да избият маса народ , ако пожелаят, тоест ако някой техен командир го поиска
13
1
 
33
 
! Отговори
реалност-трагедия преди 7 години
Демокрация, мигранти, нашественици, мулти-култи, соросо-ценности, либерализъм, толерантност, евроатлантизъм, ромски включвания, гей-паради,комунизмо-капитализъм, пожарникаро-физкултурници-ЕЛИТ???Бедност в България - номер едно в Европейски Съюз.Смъртност в България- на второ място в света, без да сме във война!
12
1
 
43
 
! Отговори
Меркел преди 7 години
Горда съм със спокойствието на минувачите, докато ги е ръгал, горда съм със спокойствието и на полицаите, които вместо да го застрелят на момента, са му дали шанс със спрея, за да се пробва да мушне и тях.
11
1
 
24
 
! Отговори
бг преди 7 години
Убили го без съд и присъда. Летеца Джон МакКейн да хвърли *** над полицейския участък. Еврейските сатанисти Джон Кери и Саманта Пауър да свикат спешно заседание в Съвета за Сигурност на ООН,да замразят банковите сметки на Ангела Меркел,Мартин Шулц и Доналд Туск (почти полско име).
10
1
 
36
 
! Отговори
Роската Плевнелиев преди 7 години
Така не се процедира с терористи, трябвало е да проявят повече толерантност и вместо лютив спрей и куршуми е трябвало да му предложат читанка да се образова и размисли.
9
1
 
39
 
! Отговори
до юбералес преди 7 години
Изключително "бързо" са действали, наръгал е 3-*** души часове по-рано, разхождал се е с ножа по улицата, накрая необезпокоявано си е влязъл в участъка да мушка и полицаите.
8
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажете му името , оставете наркотиците , на бас че е с пискюл
7
8
 
5
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
GeStaPo действа бързо.
6
1
 
37
 
! Отговори
рОСЕНЧО толерантний преди 7 години
А може би е трябвало да го ПОМОЛЯТ да размисли, а после да го попитат дали позволява да го напръскат?
5
0
 
4
 
! Отговори
Merkel преди 7 години
4iliaka e bil piinal I ne se spomenava religioznata mu prinadlejnost,dosta lubezni policai da ne go zastreliat o6te v na4aloto
4
4
 
36
 
! Отговори
ined преди 7 години
Ял българска лютеница и превъртял
3
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Когато мъжът нахлул във фоайето на полицейския участък, полицията първо го напръскала с лютив спрей"Сериозно? Полицията е тръгнала да отблъсква въоръжен човек в собствения си участък с...лютив спрей? Меркел до там ли ви докара- да не наранявате камиларите, ами да ги пръскате? Каква ще е следващата заповед- да ги плюете, за да не им люти на очите?
2
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според медиите, само през 2015 г., пришълците са извършили в Германия около200 000 престъпления.Меркелицееееее
1
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момент да помисля представителите на коя религия имат навика да ръга хора по улицата с нож и са склонни към самоубийствени мисии като тази в полицейски участък. А, да, будистите!