О, ужас! Змия в самолета!

Авиокомпания отмени полет заради влечуго в багажното отделение
8
О, ужас! Змия в самолета!
Снимка: Reuters

Авиокомпания "Емирейтс" отмени един от своите полети, след като в багажното отделение на пътнически самолет беше открита змия, предадоха световните агенции.

Инцидентът се случил по линията Маскат-Дубай. Влечугото било открито още преди да започне настаняването на пътниците на борда на летателния апарат. Змията била успешно заловена.

Случаят предизвика в социалните мрежи многобройни асоциации с трилъра от 2006 година "Змии в самолета" със Самюъл Джаксън в главната роля. В него се разказва за операция на мафията, която за да се разправи с опасен свидетел, качва контейнер с отровни змии на една авиолиниите.

Това не е първият случай с "неканен пасажер" на борда. През месец ноември миналата година пътниците в първа класа на компанията "Аеромексико" бяха неприятно изненадани по време на вътрешен полет, когато видяха как змия пада от контейнер за ръчен багаж. Тогава те запазиха самообладание и изолираха животното с помощта на одеяла, припомнят агенциите.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: змиясамолет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
8
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 7 години
ТАЗ ЗМИЯ ДВУГЛАВА ЛИ Е, ЧЕ И В ДВАТА КРАЯ ИМА ПО ЕДНА ГЛАВА ? СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ИЗВИКАЙТЕ МОЯТА СВЕКЪРВА, ЧЕ ТЯ КАКЪВТО Е ТРИГЛАВ ЗМЕЙ ЩЕ Я ГЛЪТНЕ КАТО ХАПЧЕ...
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лоша работа на лоши хора. Това отровно животно може да свърши живото на много пасажери в самолета
1
0
 
14
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Как да не е отровна змията на снимката бе! Това е кротал, гърмяща змия. Голям Беър Грилс се извъди!