Русия събирала компромати за Тръмп, сред тях – и секс видео

"Политически лов на вещици", реагира в Twitter новият президент на САЩ
11 яну 2017 07:43,
44
Русия събирала компромати за Тръмп, сред тях – и секс видео
Снимка: Reuters, архив

Русия е разполагала с компрометиращи информации за новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, се казва в документ, изготвен от началниците на американското разузнаване, цитиран от CNN, предаде Франс прес.

Документът от 35 страници, включително две страници резюме, е бил предаден в петък от топшпионите на САЩ на Доналд Тръмп, съобщи американската телевизия.

Той съдържал информации за личния и интимния живот на бъдещия президент, както и за финансите му.

Според тези документи предизборният екип на Тръмп и Русия са били в контакт по време на президентската кампания. Американското разузнаване вижда в тях доказателство, че Русия е опитала да се сдобие с информации и за двамата кандидати за президент на САЩ, но е избрала да разкрие само тези, отнасящи се за Хилари Клинтън.

Началниците на американското разузнаване са информирали миналата седмица Доналд Тръмп за съществуването на компрометиращи информации за него, които Русия е събирала в продължение на години, предаде Франс прес.

"Фалшиви новини - пълен политически лов на вещици", реагира в Twitter новоизбраният президент на САЩ.

Сайтът Buzzfeed публикува сканирана версия на документа, като уточни, че не може да гарантира за автентичността му. Бележките, които циркулират в политическите и медийните среди във Вашингтон от няколко седмици, съдържат компромати за личния живот на Тръмп, включително за предполагаемо секс видео, заснето в Москва през 2013 г., с което са се сдобили руските служби, за да го използват като средство за шантаж. Там се съдържат и информации за дългогодишни връзки между Тръмп, негови приближени и Кремъл, отбеляза АФП.

По-рано вчера, на изслушване пред Сената, директорът на ФБР Джеймс Коуми отказа да каже дали бюрото разследва потенциални връзки между Русия и президентската кампания на Доналд Тръмп. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
6
 
! Отговори
Пако преди 7 години
Цялата история беше измислена, за да се изгаврят с buzzfeed. Хубав пример за силата на интернет, щом някой представящ се за агент на МИ6 може да пробута фалшива история и всички мейнстрийм медии да се вържат, та чак и в шпионски доклад е влязла. Смятай! :)
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това няма как да го знаят нашите "журналисти" но цялата работа е шега, ***. Анонимни хора го подхвърлиха на Рик Уилсън, който го дава на Еван Макмълин и т.н. Това щеше да е "Октомврийската Изненада", но излезе чак сега. В желанието си да прецакат Тръмп хората в собствената му партия и журналистите са готови да повярват на всичко. А ние в един конкретен уебсайт в който се роди историята се превиваме от смях на наивността ви.
27
2
 
2
 
! Отговори
На Тръмп преди 7 години
Радвайте му се още малко. Много усилия за нищо ще се окажат.
26
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Амер. секретни служби не се занимаватс такива неща.Те са чиста вода ненапита.Предпочитат търговията соръжие и наркотици, сваляне начужди правителства ако не имсътрудничат по свирката, следенеи контролиране на собственитеграждани, редуцирани до състояние на стадо овце , създаване на терористични групи и т.н. и т.н.
25
0
 
2
 
! Отговори
АМАН ОТ ЛЪЖЦИ преди 7 години
Всяка разузнавателна организация събира сведения. И хубави и лоши . Всички го правят
24
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те няма да пуснат видеото, щото Тръмпа сигурно е звяр в леглото и би засенчил Путин.
23
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До bluesky1Верно, че е лов н вещици! И скоро главната вещица Путин ще падне в капана.
22
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изобщо не се учудвам. Винаги е било в стила на КГБ да поставя камери в стаите на политици и бизнесмени. Те и българските им ученици не остават по-назад де. Спомнете си как Миро Найденов за една нощ си извъртя *** и заби нож на Б.Б. Просто му показаха едни записи от една ловна хижа с едни девойки.......
21
6
 
21
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Всеки ден обилна порция облъчване и антиновини... Да бе жив Гьобелс, та да се понаучи на пропаганда!? И конкретно - не били руските служби, ами най-ми били американските.. Голяма истерия, някои среди в САЩ не могат да преглътнат обстоятелството, че кръволока Хилъри не стана президент, за да потекат още и още реки от кръв!
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко е трудно да наречеш очевидното с истинското му име. Това наистина е лов на вещици! Кой въобще някога си е мислел, че едно разузнаване като руското няма да има информация за кандидатите на изборите на САЩ! Че има ли по-нормално нещо от това! Че нали затова е разузнаване! Американското да не би да няма подобни разработки и сведения за руски политици. Това е някакъв абсурд.
19
3
 
20
 
! Отговори
ставри преди 7 години
Много умни излязоха тия американци.Садам имал химическо оръжие,Кадафи не знам какво си , в Косово демокрацията ли беше заплашена?Руснаците избрали Тръмп , ама сега извадили компромати срещу него.Разиграват театър дето го няма никъде , жалко че има кой да им вярва.
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може пък да направят календар с голите снимки на президента и първата дама. Извратеняците ще го изкупят. Това си е гарантирана печалба.
17
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предали му този документ, той го прочел и казва че вътре не пише такова нещо, а службите настояват че пише, но няма да го покажат защото е секретно. Тръмп го вкараха в такива игри от службите че той вече не може да излезе. Сега Или ще се предаде или ще го убият няма трети изход.
16
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ства по-бързо президент Тръмп да види руската измеет кон боб яде ли :)))))))
15
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
началниците на американското разузнаване - ха ха ха толкава са жалки и смешни, чудят се по какъв начин да накарат Тръмп да се отдръпне от Русите
14
2
 
9
 
! Отговори
xaxa преди 7 години
На видеото са Шоп и Василев преоблечени като Путин и Тръмп и мърсуват помежду си.
13
5
 
29
 
! Отговори
Петър Папазов преди 7 години
До 3 :Напълно споделям мнението Ви че компроматите се събират от американските служби. Те събират компромати за Меркел, за Саркози за всички та за Тръмп и Клинтън ли няма да събират. Помните ли че изкараха разговор на Тръмп в сауна преди 11 години. Някой наивно ще попита за какво са им? Ами винаги могат да потрябват.
12
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Просия и САЩ са един дол дренки не разбирам само смисъла от жалките ви опити да ги онивинявате.
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 13Руските служби с колко букви са?
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не бих се учудил патока да се е снимал с патки.