Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?

Борисов обвърза вота с програмата за енергийната ефективност
Обновена: 26 фев 2017 16:28 | 26 фев 2017 15:57, Камелия Цветанова
424
Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?
Снимка: Reuters, архив

Програмата за енергийна ефективност на панелните блокове може да бъде спряна след изборите. Това стана ясно от думите на лидера на партията Бойко Борисов в Благоевград.

Още по темата

"Ако не ви харесва – спрете. Според мен, това е хубаво, ако според вас това е лошо, на 26 март може да го спрете, така че ви пожелавам успех”, заяви експремиерът, който инспектира няколко от санираните блокове в града, цитиран от bTV.

Не за първи път ГЕРБ обвързват програмата за енергийна ефективност с избори. Между двата тура на президентския вот зам. - министърът на регионалното развитие Николай Нанков, кметове и други политици от ГЕРБ чертаеха апокалиптични прогнози при загуба на Цецка Цачева, а в Смолян даже се появиха предупредителни листовки, призоваващи да се гласува с „правилната” бюлетина.

Тогава Борисов призна, че това поведение на ГЕРБ е било грешка и даже се е скарал на подчинените си заради всяването на паника.

Междувременно ресурсът на програмата наистина беше изчерпан, като се появиха информации, че е била източвана с неоправдано високи разходи за материали и работа.

По време на днешното събитие в Благоевград бившият премиер беше атакуван от няколко от присъстващите заради приоритетите по време на управлението му и липсата на възможности за развитие в региона.

Кметът на града Атанас Камбитов и някои от по-гласовитите граждани определиха това като провокация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
16
 
21
 
! Отговори
бай Спиро преди 7 години
До торбаланКогато кажеш на комунист, че гащите отзад са му кафяви и мирише лошо, той вместо да се засрами, изкъпе и изпере, отвръща: А, защо н Америка бият тъмнокожите ?!Убийството на младежа е жестоко престъпление, което макар и бавно се разкри. Но то е несрамнимо с криминалните подвизи на столетницата - стотици хиляди избити, милиони съсипани човешки съдби.
162
0
 
39
 
! Отговори
Язе преди 7 години
А харесва ли ви как земята се върти?Щото ако Бойче не спечели, може да спре да се върти.
161
0
 
22
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До Хитър ПетърАбе ***,не се изказвай неподготвен.Като си толкова наясно кажи какъв е данъка
160
0
 
42
 
! Отговори
ЖОРО преди 7 години
Ако ГЕРБ не дойде на власт санирането спира?А бе Бойко, с тази ФРАЗА загуби президентските избори, а сега ще загубиш и тези, защото по този начин отблъскваш хората, а не ги привличаш както си мислиш. Уж си ПАТРИОТ, уж мислиш само за народа а пък го плашиш.КАК ЩЕ СТАНЕ ТАЗИ РАБОТА.
159
7
 
20
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 7 години
До ЕРДОГАНОБЕЩАХ :МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА - 2 000 ЛЕВА.МОНИМАЛНА ПЕНСИЯ - 1 000 ЛЕЯВА,И САМО МИНУСИ ИМАМ :))))))))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААБРАТКОООО, ТУКА ВСИЧКО ЖИВО САМО ДА КРАДНЕ, НИ ЗАПЛАТА ЩЕ , НИТО ПЕНСИЯ,ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА,ЗАТОВА ГУБИТЕ ВСИЧКИ ИЗБОРИ :)
158
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи ако ГЕРБ не са на власт ще спре кражбата от бюджета чрез саниране значи няма да гласувам за тях . / както и за БСП /
157
25
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз и без да ми плащат бях на улицата срещу Орешарски и пак ще отида всяка вечер ако се наложи и не съм само аз!
156
1
 
41
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?-----------------Е, то бива - бива политически популизъм и манипулиране, ама чак пък толкова....Между другото - хитър ход!Кой ли му даде идеята???
155
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Давам 10 000 лв награда за този, който ми напише какво построи БСП за 26 години? Нещо каквото и да е - пурон някъде забит, тротоар, дограма, нещо?Не какво открадна, а какво построи?
154
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наглата мутра ще направи това, което правеше, когато Ореха дойде на власт- ще плаща на протестиращи, ще бламира парламента, ще провокира правителството...ще фалира още някоя и друга банка...ако трябва и на релсите ще легне.Този е проклятие за нормалните хора.
153
12
 
20
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 7 години
АКО НЯКОЙ ДЕН МЕ ИЗБЕРЕТЕ,МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА - 2 000 ЛЕВА.МОНИМАЛНА ПЕНСИЯ - 1 000 ЛЕАВ,ЯЖТЕ , ПИЙТЕ И СЕ ВЕСЕЛЕТЕ, ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ, БРЮКСЕЛ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
152
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено, че идват от данъците на всички българи. Аз искам моите данъци да отиват тъкмо за санирането *** всички сгради в цялата страна!
151
4
 
31
 
! Отговори
торбалан преди 7 години
До бай Спирогосподата подали оставка да не би да са по добри дето криха един убиец 2 г. и като подадоха оставка цъфнаха много неща. А и не са само тези 2 партии
150
3
 
36
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
Аман от твоите тъпотии не ти ли писна бе човече вече ни се повдига от теб и партията ти не се ли умори да лъжеш и интрига ставаш не напразно са казали че луд умора няма
149
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А тези 2000 човека пък искат. Ти ли ще кажеш на тези 2000 как да се управляват тези пари?
148
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво значи БЕЗПЛАТНО саниране. Откъде идват парите. Не вярвам да валят от небето или Мутрата да ги тегли от личната си сметка. Няма такъв филм.Парите за саниране на сградите, в които живеят преоблдаващо герберастки активисти, идват от данъците на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.И това ако не е комунизъм, здраве му кажи - всичи даваме, определени взимат.
147
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямат друг избор освен да го възхваляват защото Борисов направи най много за България от всички останали!
146
4
 
48
 
! Отговори
Хик преди 7 години
АЗ НЕ ИСКАМ с моите данъци да се ремонтират жилищата на 2000 човека!!!!!!!!!По-добре с тези 2 милярда лева да се направи нещо полезно за ВСИЧКИ ХОРА в България!Пътища, тунели, пречиствателни станции.........
145
18
 
23
 
! Отговори
бай Спиро преди 7 години
Преди не много време БСП, единодушно и под строй гласува символа на задкулисието, лицето на политическата корупция, нарицателното за делавераджия - Делян Славчев Пеевски да оглави ДАНС. Това беше черешката на тортата на криминалните подвизи на столетницата. Аз не вярвам, че вълка е сменил нрава си.Гласувайте пак за *** и няма да се очудя ако направят Марио Николов шеф на НАП.
144
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато Борисов е на власт България се развива, когато БСП е на власт има опашки пред банки и заплати по 5 долара.