Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова

Притесняват ме жени, които се правят на мъже, заяви той
Обновена: 26 фев 2017 11:26 | 26 фев 2017 11:15, Александър Попов
617
Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова
Снимка: Булфото, архив

Бойко Борисов поиска прошка "за неволните си грешки" по време на откриването на осмия Зимен университет на МГЕРБ. По думите му - негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение.

Веднага след това той захапа основния си опонент на предстоящите избори - БСП.

Още по темата

"Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", категоричен бе лидерът на ГЕРБ. Той определи "червените" като царе на манипулацията.

"Тази партия е минала през всякакви етапи - от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи", допълни той.

Борисов се пошегува и с Нинова.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място".

"Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да умра за държавата - доказвал съм го многократно. Но думата "патриот" вече е иззета. Същата съдба има и думата "реформатор", затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим", добави Борисов.

Според него в момента в държавата са се развихрили контрабандистите и каквото и където може се продава без фактури.

"Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента", поясни Борисов.

Той добави, че това, което ГЕРБ е направила по време на своето управление, е само за гордост. "То е само за хубавото на хората. Убеден съм, че нашите опоненти от демокрация, от феърплей, от жестове не разбират", коментира още Борисов.

Националният интерес на страната е да управлява ГЕРБ, защото постигнатото за няколко години е без аналог през последните десетилетия, заяви пък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. По думите му, в предизборните програми на партиите в България се наблюдава голям популизъм. "Изборите трябва да са надпревара на мотивация, но виждам, че се залага много на манипулация", подчерта Новаков.

Според него ГЕРБ мотивира хората, а БСП ги манипулира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


617
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
339
10
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ преди 7 години
Фактът, че именно Борисов свали Станишев, който два мандата беше в коалиция с ДПС това малко ли ви е"Малко ли ви е че ДП и БСП построиха над 3 000 джамии докато бяха заедно в коалиция?
338
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""" хилядите избити българи при Станишев и Орешарски "те са загинали при автомобилни катастрофи и всякаквиприродни бедствия или по собствена глупост. Когатопо бнр съобщават за някакви жертви винаги си казвамтова са от електората на герб.
337
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Посочи ми в кой участък на новопостроените магистрали те са издънени? Конкретно с факти - коя магистрала и кой километър?
336
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
447, 446 Ето защо според мен хората не трябва да имат право да гласуват. 446 какво е направил Бойко за държавата за тези 2 мандата? Направи продънени магистрали и какво още? 447 Кой е убит и какво робство е имало последните 30г при Станишев и Орешарски? Кой са избитите? Хора който говорят без факти, обожавам ги. По-добре си стойте в своя тра-ла-ла свят и галете еднорози.
335
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корумпираната червена съдебна система се съпротивлява до последно, но ще има възмедие за червеното комунистическо робство и хилядите избити българи при Станишев и Орешарски!
334
12
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ преди 7 години
И защо да сменяме Борисов след като той вдигна България на крака след пепелището, което оставиха Стснишев и Орешарски?Борисов е най- успешният български ръководител от Освобождението насам!Вие сменяте вашите, защото след всяко управление на БСП следват фалити на банки, спрени еврофондове, инфлацията става 5 000 %!
333
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
441 А Бойко и Меркел са сключили таен договор за изселването на българите като чистачи и да се заселят ''бежанци'' тук. Разликата е, моето вече е налице. :D
332
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато не осъдите всички тези съучастници на Орешарски, които му изпълняваха командите и тероризираха рези 500 000 българи.Искаме възмездие за терора на БСП и Орешарски!
331
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев и Путин са подписали таен договор за изселването на българите от България и засекването на тяхно място на руснаци!
330
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо спряха Бойкометъра, още на средата на първия му мандат? Пред избори все се сеща, кое не е наред, какво трябва да се оправи, като дойде на власт все забравя. Даже и веднъж в БТВ си призна, че всички депутати само обещават, а нищо не правят.
329
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом правите такива грешки ръководствотона вашата партия трябва да ви духне под опашката,другарю.
328
0
 
1
 
! Отговори
Asad преди 7 години
Evalla na uneseseto...digna proizvoditelnostta
327
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 429 До кога ще се оправдавате и заплашвате с 13месечното управление на Орешарски?
326
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той не е от пролетариата. Неговото обучениесе състои в това да краде и за това когатоговори прави гафове. Стреми се да не сеизявява публично доколкото е възможнозащото му се смеят.
325
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да си мн промит мозък да обвиняваш Герджиков за спрени еврофондове ........
324
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ е гаранция, че няма да има бити и малтретирани българи, както това стана при Орешарски и Станишев.ГЕРБ няма да позволи нова руска окупация и депортация на българите в Сибир, както се е договорил Радев с Москва!
323
3
 
11
 
! Отговори
Категоричен преди 7 години
До Чухте ли го ?Защо като жени да се разберат?И като мъже да се разберат, Борисов какво ще покаже?Два пъти го избираха и двата пъти се издъни като миризлива немита п.......!Тъй, че ..........
322
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Над 3, 5 млрд лв струваше на бюджета авантюрата наречена "Орешарски" - КТБ фалира още на деветият месец от неговото управление. Отделно веднага му спряха еврофондовете, както сега ба Герджиков.
321
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Го4о - а другарката Нинова би направила дебат с човек със сбъркана сексуална ориентация.
320
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, ще направят всякаквигнусни престъпления и кражбиа вие няма да ги накажете и ще гипуснете да се изнижат в чужбина.