Ердоган vs. Европа: Фашистка, като преди Втората световна война

След референдума щяла да се роди съвсем различна Турция
21 мар 2017 14:00, Елка Василева
274
Ердоган vs. Европа: Фашистка, като преди Втората световна война
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че днешната "фашистка, жестока" Европа напомня на времето преди Втората световна война, предаде Ройтерс.

Той изтъкна, че ще обсъжда отношенията си с Европа след референдума на 16 април и тогава ще бъде направено това, което е необходимо.

Още по темата

Ердоган каза още на Европа "да си гледа работата" по отношение на коментарите й за извънредното положение в Турция.

Президентът на южната ни съседка подчерта, че няма да позволи на нито един европеец да действа като агент в Турция.

Ердоган посочи, че Турция повече не може да бъде заплашвана от Европа с процеса за членство в ЕС и със споразумението за мигрантите, като подчерта, че този период е "приключил".

По думите му в отношенията с ЕС ще се роди "съвсем различна Турция" след референдума на 16 април (за въвеждане на президентска система на управление).

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 7 години
До АнонименПриятелство на Ердоган с Путин?Лафове за пред камерите!Просто интересът налага да се търпят!Между другото,прецакването един друг им е ежедневие.
122
1
 
10
 
! Отговори
доктора преди 7 години
До анонимен 146:Не мисля за Турция,мисля за България,че ако има пожар у комшията,лесно може и моя двор да се запали.Признавам имате страхотна икономика,много работите бил съм в Турция.Всичко това обаче ставаше с подкрепата на запада като контрапункт на източния блок.И ние бяхме добре докато го имаше СССР.Е загубихме войната и ни разформироваха(за пореден път).И не няма да фалирате,ще ви фалират.А решат ли големите да има Кюрдистан стената няма да ви помогне,базите също
121
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Целият този кураж на Ердоган "избухна" след срещата му с Путин.
120
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да. Виж, че уж са приятели с Путин, но той не проявява интерес от Турция като плацдарм към Европа. Не слушайте какво плещи Ердоган, наблюдавайте действията на Путин. Той нищо не казва.
119
0
 
2
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
До ЧОВЕК ОТ БЪДЕЩЕТОТехнологиите може да напредват,ама другото си е същото-борба за надмощие,всеки по свой си начин!Американците да не би да не гледат да препънат другите,къде елегантно,къде с груба сила?А ев.ре.и.те-те пък са най-добри в тая област и използват всички останали за маши.Та и Ердоги като другите-щом му минават номерата.Накратко-технологиите не променят нищо-светът се движи от същите неща,както и преди хилядолетия!На нег.ър като му дадеш Айфон става ли бял човек?
118
0
 
10
 
! Отговори
U2 преди 7 години
Най-фаталната грешка на Ердоган ще е да извади Турция от НАТО. Но за нас ще е добре дошло. Турция ще остане сама срещу Европа, САЩ, Израел, кюрдите на изток и юг и единствено с коварния му съюзник Путин в гръб. Който е учил във военно училище веднага ще схване пъзела. Не вярвам Ердоган да е такъв лаик.
117
3
 
8
 
! Отговори
Кауза пердута преди 7 години
До 131Ахааоааооа 200 000 хил души ще събереш??? А с какво ще ги облечем, нахраним, въоръжим и обучим? Пич имаме 80 танка Т-72, които ще бъдат разбити при един танков бой... Няма авиация няма артилерия и т.н... С кво ще се биеш? А го няма най-важното.... Любов към Родината! На никой не му се умира... По-добре бягай и се спасявай у БГ няма вече нормални хора, за да се мре за тях......
116
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма грешка, че Ердоган се направи на велик пред американците. Не вярвах, че се върза на приятелството на Путин.
115
2
 
1
 
! Отговори
Рамбо 5 преди 7 години
До МакедонскиТи като си виждал калашник какво ще направиш, А? Мислиш, че имаш повече шанс от този, който не е виждал ли? Май по - рано ще идеш при всевишния от другите.
114
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съгласен съм. Путин е хитра лисица. Русия има да връща на турците от столетия. Путин не прощава такива неща. Успива Ердоган и му гледа сеира. Оня е *** и пикае срещу вятъра.
113
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А и руснаците си правят база в сирийски Кюрдистан и ще обучават кюрдите.Турция много си повярва и май ще и покажат къде зимуват раците и къде *** гладните едновременно."ОТКАКТО ТУРЦИЯ ВЛЕНА В СИРИЯ:-):-):-)НАПРАВИ ТАМ 23 ВОЕННИ БАЗИ, МИСЛЯТ ДА ГИ ДИГНАТ НА 25:-):-):-):-)900КМ БЕТОННА СТЕНА 4 МЕТРА ВИСОКА ПЛЮС ПОДВИЖНИ КАМЕРИ ПОЧТИ ГОТОВА...:-)Не мислете вие за Турция:-):-):-)
112
2
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
Мдаа, който не играе по свирката на диктаторите /Путин, Ердоган, Асад/ е фашист. Всъщност те са фашистите.
111
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анчо ШукриВсе сте превзели Европата, ибрици жалки. "Идат като тигри, бягат като овци".Иде време пак белия човек да стане, па да се разстане. Всичките тарамбуки хоро ще играете, та пушек ще се вдига.
110
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано Ердоган се вразуми и не започне война! Няма да завърши добре за никой. Най-малко за Турция. Възможно е Турция да престане да съществува като държава. Така настрои Европа и Америка срещу себе си, че ако нещо стане, ще стъпчат турците така, че никога да не надигнат глава. Европа повече няма да направи грешка да пусне Турция на европейския континент. Ердоган се мисли за хитър, но се вкарва във фатален капан. Руснаците ще го изиграят в най-важния момент.
109
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мобилизация,раздаване на боеприпаси и оръжие,язовирите по границата пълни догоре,миниране и........ако тръгнат взривяваме стените и ги почваме. На нож и до Константинопол гоним!
108
3
 
7
 
! Отговори
ЧОВЕК ОТ БЪДЕЩЕТО преди 7 години
Хората вече мислят летящи коли, телепортирането и чиповете, вие още на фашисти, кръстоносци и халифати си играете.... Колко мъка има на тоя свят Боже......
107
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На балканите ще става горещо :) Ако се чудите защо американци мъкнат оръжие тук :)
106
4
 
4
 
! Отговори
доктора преди 7 години
За съжаление ние нямаме голям избор.на такова място сме че ще трябва или да се върнем в руската орбита или да минем в турската орбита.Прекалено далеч сме от западна Европа за да им е до нас.Освен това за тях европа свършва до полша и унгария.Живея в германия и го знам със сигурност.А за мен турския сатрап ще се пробва за реванш с Балканите след загубата на изток и тежката криза в която убеден съм Турция ще изпадне
105
3
 
5
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 7 години
ЕРДОГАН НА БЪЛГАРИЯ КАЗВА* КЪРДЖАЛИ*,ВИНАГИ КАЗВА КЪРДЖАЛИ, А НЕ БЪЛГАРИЯ
104
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Путин не подкрепеше Ердоган, последния ще се свие в кочинката си като сритана ***.