Льо Пен: Путин е "нова визия" на един "многополюсен свят"

Ще отменя санкциите срещу Русия, ако стана президент на Франция!
Обновена: 24 мар 2017 22:46 | 24 мар 2017 22:11, Анисия Иванова
99
Льо Пен: Путин е "нова визия" на един "многополюсен свят"
Снимка: БТА

Лидерката на крайнодесния Национален фронт Марин льо Пен заяви след среща в Москва с руския президент Владимир Путин, че ако стане президент на Франция на тазгодишните избори, ще обмисли какво може да направи за бърза отмяна на санкциите, които ЕС наложи на Русия заради украинската криза, предаде Ройтерс.

На среща с репортери в московски хотел Льо Пен увери, че не е обсъждала финансирането на партията си с Путин и че целта на визитата й в Русия не е била да подобри шансовете й на спечели президентските избори във Франция.
Владимир Путин представлява "нова визия" на един "многополюсен свят", заяви Марин льо Пен, цитирана от Франс прес.

"Аз защитавам един многополюсен свят, защитавам сътрудничеството между свободни нации. Смятам, че той /Владимир Путин - бел.ред./ представлява също нова визия" на този свят, добави председателката на Националния фронт.

Говорейки за "новия свят", изникнал през последните години, Марин льо Пен изтъкна, че това е "светът на Владимир Путин, светът на Доналд Тръмп в САЩ, светът на Моди в Индия". Тя отбеляза също, че споделя с лидерите на тези страни една "визия за сътрудничество, а не за подчинение, подстрекателство към война, каквато твърде често е изразявана от Европейския съюз".

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
11
 
7
 
! Отговори
Колев преди 7 години
Путин е съвременния Хитлер,а Ердоган се явява нещо като подобие на Мусолини. Много набързо се сдушиха двамата,ама...скоро ще им дойде реда и на тях---трябва да бъдат най-безмилостно и безкомпромисно смачкани и унищожени час по-скоро. Света няма нужда от подобни психично болни лидери на големи държави.
38
5
 
5
 
! Отговори
до 40 преди 7 години
Всички което си написал е 100% вярно и не просто вярно а очевидно и реално, ползваме го всеки ден.И се питам колко *** трябва да е един човек за не го види и осъзнае, а да вярва на лъжите на азиатски диктатори и нашенските им прислужници.Та нали и нашата курнелка,крадла изгонена от правителството на станишев с мотива корупция изпрати синчето си в САЩ а не в Северна Корея или Москва, диктаторчето путин се вози само и единствено в Мерцедес и складира откраднатите от мужиците милиарди в Швейцария
37
5
 
9
 
! Отговори
У-Ху Бу-Ху преди 7 години
Леля отиде до Москва, за да даде отчет на дейността си по саботирането на ЕС и, разбира се, да изкрънка още пари.
36
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая я привикаха на килимчето да каже кога ще връща кинтите.
35
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мечтата на мечо е да разцепи ЕС и да ни го нацепо по-дълбоко.Русия иска да ни заличи и да стане тука руска ***.
34
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е разликата между демокрацията и комунизма. Демокрацията говори с факти, а комунистите с псувни и без факти.Във всеки спор може да го видите това :) Просто са безхаберни и безплодни. Скоро ще свършите и ще се отървем от вас пенсионери .
33
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Демокрация създаде лесно пътуване, лесни пътища, самолетни линии, спортни събития, научни събития, образование за всички, дигитални удобства, дигитални уроци, свободно придвижване, по образовано общество, достъп до хранителни продукти, дрехи, техника, почивки и т.н.Някой ще ме светне ли какво създадоха Русия, северна Корея, Куба, Сърбия, Сирия, Армения, Грузия ????? Айде свободно пенсиии
32
3
 
9
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Не е нова визия,а вариация на нещо отдавна познато и за добро отдавна отхвърлено в Европа.Самият факт,че Путин продължава да е президент след изтичането на двата мандата обяснява тази т.н. " нова визия". "Тарикатска"( все едно и други преди него не са могли да се сетят за " номера") и цинична подигравка с демокрацията - стрхотна "визия"!
31
4
 
4
 
! Отговори
..... преди 7 години
Руския световен ред ...
30
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Либерастията нека смърди -двамата на снимката им подписватсмъртната присъда.
29
11
 
12
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Льо Пен ( или Льопен, не зная как се възприема като националист!) е никоя в управлението на Франция, аз също съм никой в управлението на моята държава- Путин що с мен не се срещне. Това момченце за 17 години не разбра що е държавност.
28
14
 
14
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Да каже направо колко и внесе *** в банковата сметка, какво ми говори глупости
27
14
 
16
 
! Отговори
До 43 преди 7 години
Петолъчка в сърцето и кухо в главата...
26
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от 3 години чакаме Русия да фалира. от 3 години ни казват, че руснаците са голи, боси, гладни и загиват.3 години Крим си е пак руски и винаги ще бъде !!!!ало???? нещо май не е така, или някои *** си намериха майстора??
25
15
 
20
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
Сега като се замисля ние Българите ще излезнем най-умни от всичките европейци:путин наля страшно много пари в атака и болен сидеров и пак никой не иска да гласува за него.Сега другарката нинова се пъне яко, колко била анти европейска и обичала много руснаците, ще им махнела и тя санкциите.Да видим...
24
1
 
14
 
! Отговори
До 31 преди 7 години
Българския език е труден не само за европейците....Като гледам и ти как боравиш с него,а уж си родолюбец?!?
23
19
 
15
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
Но дори и тя да стане президент, да не си мислите че ще има някаква промяна?Санкциите срещу путин и компания ще си останат и русия скоро ще фалира.Това е съдбата на всички авторитарни режими в 21 век - ерата на информацията.
22
11
 
15
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
Купиха си тръмп в америка, вдигна малко пушилка, но в момента всичките американски институции са му вързали ръцете и той дефакто е един нефункциониращ президент.Единствено руснаците постигнаха успех във Великобритания, успяха да предизвикат разцепление, наливайки пари в националистическите формации там, но в дългосрочен план - това ще е по-добре и за европа и не толкова за англичаните, защото Великобритания ще се разпадне.
21
5
 
7
 
! Отговори
Пенка преди 7 години
**** = галеното именце на Путин :))))))
20
11
 
15
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
Колкото и да се пъне путин да си купува европейски политици и да финансира националистически партии, нищо няма да постигне и расия си върви бавно, но славно към фалит.Купиха си ципрас в Гърция, той се тупаше в гърдите че ще направи революция, но накрая - какво?!, клекна и той пред кредиторите.Купиха си в орбан в Унгария и той само лае, но тръгне ли да прави антидемократични и антиевропейски реформи, цялата страна се надигна.