Протестите в Русия: Борбата за президентския вот започна

Кой стои зад антиправителствените шествия – коментар в Bulgaria ON AIR
30 мар 2017 11:45, Екип на Bulgaria On Air
41
Протестите в Русия: Борбата за президентския вот започна
Кадър: Bulgaria ON AIR

Хиляди протестиращи излязоха по улиците на големите градове в Русия, за да се обединят срещу корупцията в страната.

Журналистът Валери Тодоров определи в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR действията на руското общество като "най-масовите протести в страната от 5 години насам"

"Очевидно борбата за президентския пост на изборите през 2018 година започна", посочи той.

Тодоров продължи, че друг елемент за протестите на руските граждани е и тандемът Владимир Путин и Дмитрий Медведев: "Очевидно в момента недоволството се насочва към Медведев", каза журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Кореспондентът на ТАСС в София Игор Ленкин каза, че Русия е притисната от различните страни и нарече бунта в страната "платен".

"Има данни във формален документ, че този протест е платен. Това е официално изявление на говорителя на руския президент", твърди Ленкин.

Адвокатът Николай Хаджигенов включи към разговора думата "диктатура" след коментара на кореспондента, като каза: "Всяка една диктатура ползва едни и същи опорни точки. Тези неща (визира думите на Ленкин, бел.ред.) ги слушахме и на нашите протести, сега ги слушаме от Кремъл. Целта на всяка диктатура е корупцията", заключи Хаджигенов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Русияпротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ура другари! Имаме вече опорни точки. Дори две!1.Това не е недоволство. Това предизборна борба.2. Протестите са платени.---А опорна точка за броя на протесиращите в 13 милиона Москва няма ли? Колко са протестирали - 4 милиона, 5 милиона? В Париж преди време на протеста срещу осиновяването на деца от хомосексуалисти излязоха на протест 2 милиона със семйствата си и френската полиция ги би, дори и децата биха. А в Москва срещу корупцията на Путин колко души протестираха?
14
5
 
8
 
! Отговори
Всичко е ясно! Край! преди 7 години
Най-после някаква бройка за протетисращите. Между 5 и 8 хиляди са били протестиращите, а може и повече да са били според видеото (колко повече не се съобщава, но може). На възраст от 14 до 20 години. И никой не ги е организирал, младите хора на 14 години в Русия са ужасени от корупцията при диктатора Путин. Всичко е ясно. Край! Дните на Путин са преброени! 8 хиляди млади хора на възраст от 14 до 20 години казаха не на режима на Путин!
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари, следвайте опорните точки за да няма объркване!!!
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква борба за президентския пост ? Путин ще спечели с 120 %. Ще има и 20% за другите кандидати,да не каже някой,че няма опозиция.
11
2
 
1
 
! Отговори
До 11 преди 7 години
Малко насила се усмихваш. Като опорните точки са за мене(разбирай заблуден руфосил) защо ти ги повтаряш до припадък?
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 8Хи-хи-хи....те тия опорни точки са за такива безакълни като тебе! Ние си имаме глави на раменете с очи и уши. И с акъл да разделим сеното от плявата! А за тебе.....всичко е едно..... Ти си прибираш 30-те сребърника и като доволна св...я, отиваш на друката копанка. Все някой свинар ще те нахрани! Друго не ти трябва! Това философски, интелектуални и възвишени духовни ценности....това не е за такива като тебе......
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Цирк 6Защото ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА, КОИТО СЕ ВОДЯТ ПО АКЪЛА ИМ!!!! Е, подведоха се по акъла и тъпите укропи и какво......съсипаха си държавата!!!! То не че и тя беше една държава де, закърпени отрязъщи от разни държави, разни народи, разни разбирания и традиции! Ясно беше, че това рано или късно ще се случи. Но не по този кървав начин!!!! Та така, тази заблуда, че ти си по-умен от другите може да ти изиграе лоша или направо жестока шега!
8
5
 
19
 
! Отговори
Пак преди 7 години
Не е важно че Париж се тресе от бунтове важното е все за Русия да се пише,това повелява хибридната война.
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ура другари! Имаме вече опорни точки. Дори две! 1.Това не е недоволство. Това предизборна борба.2. Протестите са платени.Следвайте стриктно точките за да не си помисли някой, че в руския рай нещо не е както трябва!!!
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2Кво става? Няма да чуеш кво става! Както няма да чуеш и за бомбардировките в Ирак! Мосул така го трепят (а трябваше да са го "взели" в "чест" на победата на клинтъншата...ха-ха...)Ама сега до такава трагедия стигнаха, че чак в ООН се ужасиха и говорят за това НАЙ-СЕТНЕ!!!! А какъв вой беше за Алепо!!!! И сега вече никой не се интересува от съдбата на "мирните жители" там! Алепо вече си е сирийски, значи кучета ги яли, така ли!? А колко се грижеха за "хуманитарни коридори"!Лицемери
5
5
 
9
 
! Отговори
Цирк преди 7 години
Всички знаем кой плаща и защо за подобни"протести"защо продължаваме да си приказваме глупости!?
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахахахах ето,че веднага налазиха с опорките, проправителствените нашисти-рашисти.
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1 Разбира се, сега ще се появат и "красивите, умните и интелигентните"! Срещу обещанията на *** навални, който изпраща есемеси на децата - "Излизайте срещу полицаите, те нищо няма да ви направят, а ако ви арестуват, ще ви издействам от европейски съд 10000 евро глоба"!!!!! Това АКО НЕ Е ПЛАТЕНО, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!!Но което е най-важно, МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ! Есемесите са ИЗПРАТЕНИ! Тука не можаха да докажат, шорошчетата добре се бяха покрили, ама онова *** се изложи! Ами толкова му е акъла
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К`во става в Париж, май и там има протести?
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ТРЪМП ПРОДЪЛЖАВАТ ЛИ?