Пенс размаха пръст на КНДР, ерата на търпението приключила

САЩ и Китай работят по варианти за отговор след изстреляната ракета
17 апр 2017 08:44,
79
Пенс размаха пръст на КНДР, ерата на търпението приключила
Снимка: Reuters

Американският вицепрезидент Майк Пенс предупреди днес Северна Корея, че "ерата на стратегическо търпение е приключила", предаде Асошиейтед прес.

Пенс заяви пред журналисти близо до демилитаризираната зона, която разделя Северна и Южна Корея, че президентът Доналд Тръмп се надява Китай да използва своите "изключителни инструменти" за натиск, за да накара Северна Корея да се откаже от опитите да разработи ядрени оръжия и балистични ракети.

Още по темата

Американският вицепрезидент отбеляза, че е имало "период на търпение" през годините, но "ерата на стратегическото търпение е приключила". Пенс каза, че администрацията на Тръмп се надява това да бъде ясно разбрано от Пхенян и допълни, че САЩ и техните съюзници ще постигнат своите цели с "мирни средства или най-накрая с каквото е нужно", за да защитят Южна Корея и да стабилизират региона.

"Всички опции са на масата за постигането на целите и обезпечаването на стабилността на хората в тази страна", заяви Пенс, чийто баща е ветеран от Корейската война, припомня БТА.

Вицепрезидентът на САЩ посети днес американската база Бонифас близо до демилитаризираната зона, един ден след като Пхенян извърши неуспешен опит да изстреля ракета.

САЩ, техните съюзници и Китай работят заедно по различни варианти на реакция след последното ракетно изпитание на Северна Корея, заяви вчера съветникът на Белия дом по националната сигурност Хърбърт Р. Макмастър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
34
 
! Отговори
a7 преди 7 години
И в Ирак, Сърбия, Афганистан, Либия, къде ли още не, само и единствено добри намерения! Повече от очевидно, че президентът на САЩ отдавна е марионетка на конци на службите.
17
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В бункера на Грух замириса на наакано. Кво ли е усещането да чакаш голямата бомба на гости?
16
6
 
10
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Големи закани и дрънкане на оръжия но на кой му стиска да ги вкара в действие....!
15
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 20абе не знам за САЩ, ама СССР ОТДААААВНА УМРЯ! ХАХАХАХАХХАХА
14
1
 
22
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
До bolbovТези "милиарди нормални хора" остават такива, докато не попаднат и те във властта и не усетят сладката и мощ. Отговорът на въпроса ти е естествотона човека - алчен, арогантен, зъл.
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пенс и Чуркин са най-добрите приятели на Путин.
12
5
 
42
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Не мога да разбера как може днес в 21 век милиарди нормални хора да избират шепа с хлопащи дъски които размахват пръсти изстрелват томахавки и ракети устройват си политически и военни игрички в които жертвите сме ние? Как!?
11
2
 
15
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 7 години
До РуменПрав си ... така е ... но единственото на което се надявам е разума на Китайците ...какво е било в корейската война е било сега света е друг и китайците го знаят отлично. Единна Корея е заплаха /търговска / за китай но това не може да е причина за 3-та световна . Не знаем какво мисли по въпроса Русия а и САЩ като се замислим ..
10
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде ли се е поакал от страх в някой бункер Кимчо...
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там е въпросът че не се знае дали не може или може. Има подводници колите се управляват от двама матроса - мини ,в голями количества....
8
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каубойската стрелба, е нещо готино и ефектно, обаче само и единствено в холивудските филми, която в случая, ако се използва, ще доведе до победа( може би ), но много пирова, ама много пирова.Колкото до неуспешния опит за изстрелване на ракета, то и САЩ ги правят често, често и до днес, а не се съмнявайте, че Кимчо, все,ще изкара 2-3 ракетки, 'дето, ще си свършат работата и тогава, ще има голям вой отвъд океана.
7
1
 
18
 
! Отговори
ООН преди 7 години
Ние сме една пасмина бюрократи и гледаме сеир на много места по света. И тук ще гледаме сеир.
6
7
 
20
 
! Отговори
Румен преди 7 години
Уж САЩ и Китай работели по нещо си, а по долу се оказва че говедарите сами размахват пръст. А е добре да си припомнят защо Китай се намеси в Корейската война и какво стана после.
5
13
 
36
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 7 години
Дошло е време на Сатаната сащ да изчезне от картата на света. Да му е честито и ЗБОГОМ сащ....
4
8
 
46
 
! Отговори
**** преди 7 години
Тези само реват,че търпението имсе е изчерпило,ами хайде нападайте ги тогава,какво чакате? И стига сте размахвали пръст,и да чакате друг да ви свърши работата,като Китай.До сега действаха сами като нападаха камилари,но тука със С.К. е друга бира,тука се прокрадва несигурност.
3
13
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
никои няма прао да размахва прьсти на никого има си място за тази работаказва се ООН там се решават световните работи
2
37
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дебелакът ще кърви под пороя от американски ракети!
1
16
 
39
 
! Отговори
Дан преди 7 години
Мили Хамериканци. Внимавайте в картинката. На оня ненормалник Пухчо много малко му трябва и бая хубаво ще ви понатупа. Не казвам победи, а да имате 1-2 самолетоносача по-малко