Тереза Мей за ада в Манчестър: Ужасна терористична атака!

Властите обещават да разкрият всичко около експлозията
23 май 2017 06:07,
11
Тереза Мей за ада в Манчестър: Ужасна терористична атака!
Снимка: Ройтерс

"Случилото се в Манчестър тази вечер е ужасна терористична атака", заяви британският премиер Тереза Мей, предадоха британски медии.

Още по темата

По-рано тази вечер експлозия в "Манчестър Арена" отне живота на 19 души и рани още 50 в края на концерт на американската певица Ариана Гранде.

"Работим по установяването на всички детайли около тази терористична атака", заяви британският премиер.

"Мислите ми са с жертвите и техните семейства, както и с всички, засегнати от тази трагедия", допълва още Мей в официалното си изявление.

Британският премиер отмени и всичките си ангажименти, свързани с предстоящите избори.

Лидерът на Лейбъристите Джеръми Корбин също поднесе своите съболезнования за загиналите с пост в "Туитър". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази бабишкера нищо няма да направи! Ще замазва ситуацията като насочва вниманието в погрешна посока. Сигурно пак ще каже, че проблема са отново българите и румънците. Я ми кажете, колко българи с убили англичани или са им направили нещо лошо? Не може с двулична политика да спре тези масови убийства, няма начин.Единственото което трябва да направи е затвори всички ислямски центрове и всички имами вън, до един.Те са ги оставили да вилнеят свободно, било демокрация. И онези си ги избиват с десетки
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Госпожата няма да каже нищо ново, защото е по-лесно с клишета! А истината е, че тези ужасни убийства се извършват предимно от хора, родени и отгледани на съответната територия, но без чувство за принадлежност към народа на тази територия. Кръвта вода не става! Войните, които Западът води се връщат като бумеранг, но политиците няма да го признаят.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия *** Британци напуснаха ЕС , какво ни интересува как са си гръмнали , сега Визи и Паспорти заради тях
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10 Статии за една Простотия на някой си , ама какво ни интересува
6
0
 
6
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
След толкова много атентати в Западна Европа и липсата на адекватна реакция на европейските народи, считам, че същите те са много по-инертна маса, дори в сравнение с България. Ако на запад имаше граждански общества, още след първия подобен атентат, политическата и олигархия би следвало да загубят всякакъв шанс да управляват. Не може хем да въоръжаваш терористи в Близкия изток, да разрушаваш цели общества и хиляди животи...и в същото време да твърдиш, че си против тероризма!
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а като сгазиха 100 човека в Франция скапаните англичани потриваха ръце ***
4
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
изтеглете си воиските от бл изток и оставете асад да се справи с ид не себьркаите в световния мир и оставете хората да живеят мирно без воинивие сте виновни за всичко това
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дерзайте, може и да откриете причините за радикализацията на обществата, без много да се напъвате минете сутрин покрай кофите за *** и вижте колко хора ровят и не само от малцинствата
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горката демократична и толерантна Европа!!!! Още колко убити трябва да има за да се раздвижи нещо или всичко ще остане по старому. Май всичко ще остане по старому. Кой ще им е виновен тогава на ингелизите, че не затварят муслиманските центрове, не се арестува всичко активно - радикално?
1
1
 
16
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Гледайте филма "Шоковата доктрина" и ще разберете причините за терора в Европа,ислямското нашествие,арабските пролети и всичкото това насилие и финансова нестабилност.Естествено,в дъното са Господарите и желанието им да наложат тотален световен контрол.А най-лесно това става когато хората са под непрекъснат стрес и се чувстват несигурни!