Турция помога на Македония за НАТО, подкрепя я и за името

Чавушоглу се срещна с Георге Иванов в Скопие
Обновена: 18 юни 2017 19:48 | 18 юни 2017 18:28,
133
Турция помога на Македония за НАТО, подкрепя я и за името
Снимка: Reuters, архив

След разрешаването на политическата криза е време да се създаде нов стимул за членството на Република Македония в НАТО. Както и преди, очакваме вашата открита и силна подкрепа. Това заяви президентът на Македония Георги Иванов, който днес прие турския външен министър Мевлют Чавушоглу.

В официално заявление от канцеларията на президента се казва, че "Македония високо оценява подкрепата на Турция за употребата на конституционното наименование на страната и за интеграцията на страната в НАТО."

Чавушоглу е потвърдил подкрепата, която Турция дава за европейската и за евроатлантическата интеграция на Македония и посочи, че Турция ще бъде последователна на тази постоянна подкрепа, пише "Фокус".

"Македонският президент и министър Чавушоглу обмениха мнения и информация относно ситуацията в региона, по въпросите от външно политически интерес и за двете страни, както и за необходимостта от по-тясно сътрудничество между службите за сигурност на Македония и Турция. В тази посока президентът Иванов подчерта необходимостта от обмен на информация между полицейските служби и службите за разузнаване, предприемане на съвместни действия, както и намирането на ефективни средства и методи за превенция и борба с разпространението на насилствен екстремизъм и тероризъм ", се сочи от македонското президентство . 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен до 66 преди 6 години
Ти си още на козички бе ка.ун, кво става скоро турчин ще ражда ли?
60
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турската империя се грижи за вилаетите.
59
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко сте орязали турските заявления, цитирате частично - те помагат на Македония и за ЕС. Нали са специалисти по влизането в ЕС...
58
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези бюрмаджии не знаят ли, че на турчин вяра да нямат? Много късопаметни ще се окажат. Турция дава мило и драго за Велика Албания и това е обществена тайна.
57
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до турчен от исперихаз във студенски град имам бройки от твоя град туркини / праскане отзад + сви*рки/за да са честни като се женят ))) може да са ти и роднина...Аз пък праскам българките навсякъде:)Все ми е тая дали са ти роднини.
56
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция е държава от 1923 година.Остатък от всякакви етноси от бившата османска империя където названието турчин е било обидно.В Османската империя турци са се наричали селяните, а сред феодалната прослойка е било популярно самоназванието османци...Иска ти се да е така. Османец се е наричал всеки поданик на империята. Прадядо ти също е бил османец.
55
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стоене, не ти ли излезнаха мазоли на пръстите?
54
3
 
7
 
! Отговори
Balkansaka Rapsodiya преди 6 години
Vseki srestu vseki,omraza,zavist,prostotiya.Tova se vijda ot Foruma.Zatova sme edni ot nay bednite v EU.
53
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е заради такива като този Мюмюн ли си, маймун ли си, Турция никога няма да види Европа, пропаднали анадолски ***, стойте си в Азия и си хвалете диктатора Ердоган..
52
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля *** на сайта да обърне внимание на двамата генетични отпадъка, от коментар 63 и 64 Благодаря.
51
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до демографияДа, българите населяват тези земи, но са се смесвали в продължение на векове с други народи. Чертите ви са азиатски. Имате черна кожа, ниски сте и сте трътлести. Жените ви са невзрачни пъдпъдъци с глупав поглед. Нямате нищо общо със славяните. след 5 века робство може да се заключи, че сте просто едни християнизирани тюрки.
50
11
 
9
 
! Отговори
до демография преди 6 години
А ти си демографски ***.И не принадлежиш към българския народ,домъкнал си се от Пакистан.Българите винаги сме били по тези земи и винаги ще бъдем,предречено е.Земята ще се очисти от такива като теб.Скоро.
49
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена ти с шалварите е нискък и трътлест патпъдък с глупав и празен поглед,и "хубавите" и зъби не се виждат защото няма усмивка и тъжна понеже ти мъжа и, се заглеждаш по красивите чужди госпожи и пишеш глупости по форумите вместо да и обърнеш внимание.
48
12
 
13
 
! Отговори
Демография преди 6 години
По българските земи през 5-6 век идват славяните, тоест били сме славянски народ, но България пада под османско робство, довело до многовековно СМЕСВАНЕ, което изкоренило хубавите славянски гени и превърнало българките.. в пъдпъдъци. Българите са с турско-монголска и пакистанска кръв (третата най-голяма етническа група са ромите). За съжаление българите не са славяни, а... азиатци.
47
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена ти с шалварите е нискък и трътлест..........Такава е ама поне има зъби за разлика от твоята красива госпожа.
46
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво *** интерсува нато ? Були *** онаа работа за нсто ай сик тер
45
14
 
11
 
! Отговори
до турчин преди 6 години
Турция е държава от 1923 година.Остатък от всякакви етноси от бившата османска империя където названието турчин е било обидно.В Османската империя турци са се наричали селяните, а сред феодалната прослойка е било популярно самоназванието османци
44
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 62"Българите не сме славяни"Естествено, че не сте славяни. Какво славянско има във вас след 7 века турско-византийско смесване? Вие сте *** и нямате нищо общо със славяните. Съдя по жените ви - ниски и трътлести пъдпъдъци с глупав и празен поглед. Радвам се, че осъзнавате, че не сте славяни за да не излагате славянските народи.
43
19
 
19
 
! Отговори
турчина преди 6 години
българите са турци, и за да скрие майка русия че са турци са си измислили нещо наречено прабългари
42
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите не сме славяни,а ти злобния ще се пукнеш от жлъч защото не си се родил българин а ром.