Ужас в Бавария: Автобус пламна след сблъсък, 17 са в неизвестност

31 са ранени след като камион и рейс се ударили на магистрала
Обновена: 3 юли 2017 10:56 | 3 юли 2017 10:55,
26
Ужас в Бавария: Автобус пламна след сблъсък, 17 са в неизвестност
Снимка: Twitter

След тежка катастрофа с камион на магистрала А9 във федералната германска провинция Бавария пътнически автобус е избухнал в пламъци, съобщава берлинският вестник Der Tagesspiegel.

В резултат на инцидента, който се е случил около седем часа в понеделник, са пострадали 31 души. Предполага се, че в превозното средство са пътували 48 души. Съдбата на останалите 17 от тях остава неизвестна.

"Говорим за една много сериозна автомобилна катастрофа", заяви говорител на полицейското управление в Байройт, цитиран от "Фокус".

На въпрос дали може да има загинали, той отговори: "Не сме в състояние да кажем нищо".

Остава неясно дали 17-те пътници са успели да напуснат горящия автобус. Властите уточниха, че не е изключено те вече да не може да бъдат спасени.

Движението по А9 е изцяло блокирано. На място е изпратен и спасителен хеликоптер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Били са от Саксония, бившата ГДР. Източно-германците са много мръсноПлеме. Имат комплекси за малоценност от западно-германците и си го избиват на българи и румънци, лично съм го изпитал това. Затова никаква жал към тях, същото важи и за западно-германците. Да ***, нацистите му неедни!
21
1
 
2
 
! Отговори
do 19 преди 6 години
Очевидно ти си същия юнак с измислените сметки. Глупости дрънкаш, сега пък на квадратни километри. Има си норми, поинтересувай се малко, преди да се излагаш.
20
2
 
5
 
! Отговори
Математик преди 6 години
Когато ви молеха родителите да учите вие се криехте и пушихте цигари. Сега се излагате.Селяни - Германия е 82млн.
19
2
 
9
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
Изпускаш най-важното - българският КАТ не работи, а немския КАТ работи. Само този факт дава 10000 пъти разлика при броя на нарушенията, а от там и на катастрофите и жертвите.
18
3
 
7
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
Очевидно бъркаш. Старата статистика - брой загинали на 1 милион население, очевидно вече не върши работа, при това интензивно движение на хора по света. Германия е само 3,2 пъти по-голяма по територия на България, но загиналите през 2016-та са 4,6 пъти повече в сравнение с България. При това Германия за разлика от България има хубави пътища и много добре развит обществен транспорт. Трето, за България 2016-та е относителен пик, а при германия има спад и т.н. и т.н. В общи линии те сами се избиват
17
2
 
9
 
! Отговори
do 17 преди 6 години
Имаше тука един юнак дето смяташе абсолютната бройка на измрели мотоциклетисти, към автомобилисти и заключваше, че мотора е значително по-безопасен. Това, че с колите се изминават 100тици пъти в повче км. отколкото с мотор не му правеше впечатление.Та и ти така. Само дето си забравил да прецениш, че в Германия са 15 пъти повече хора и средно всеки от тях изминава много повече км./годишно отколкото средния българин. Отделно трафика от чуждите държави.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 2016 година по пътищата в Германия са загинали 3280 човека, което е с 5% по-малко в сравнение с 2015 година, както писа в началото на година днес бг.Май немците сами се избиват по пътищата, а не българите.
15
2
 
6
 
! Отговори
Тези не идват с мир преди 6 години
Невидима за нас извънземна цивилизация е акостирала на Арктика. Tам е пълно със военни сега, но са сключили мир ако извънземните могат да отвличат хора необезпокоявани. За туй допуснаха джихадистите и сега с тях замитат следите от извънземните от тука 17 от Лондон Тауър колко отлякоха и от концерта на Арина каква беше хора бдете.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изразът "в неизвестност" просто кърти!!! Това да не е евфемизън на "загинали"?
13
0
 
5
 
! Отговори
V преди 6 години
Insgesamt befanden sich 46 ältere Fahrgäste und zwei Fahrer in dem Bus..Възрастни хора само. Нищо чудно, че не са могли да излязат от автобуса.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В последно време в Германия често съобщават за тежки катастрофи. Хубавото е, че в България тежките катастрофи са по-рядко от преди.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цитат: "В резултат на инцидента, който се е случил около седем часа в понеделник"Кой понеделник? Днес, преди една седмица или някой понеделник в последните 2000 години?
10
0
 
16
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Хора, трябва да ви стане ясно, че медиите обслужват политиците, иначе жална им майка. Съобщава ни се на "час по лъжичка!" На 19.12.2016, когато Амри смачка 12 човека в Берлин, на немската преса й бяха нужни 24 часа, за да окачестви това като "терористичен акт". За жертвите при пожара в Лондон изтече 1 седмица, докато узнаем, че жертвите са 79. Никога няма да узнаем истината за ВАЖНИ събития, узнаваме обаче, че днес бил роден Том Круз. Бог да прости загиналите хора, смърт чрез изгаряне е ужасна!
9
0
 
4
 
! Отговори
иванов преди 6 години
Ясно е, неизвестните 17 са се изпарили и са на гости в мохамедовиа рай, начело с 18 липсващ.
8
1
 
8
 
! Отговори
шматка преди 6 години
В целия ЕС полицайте са на пангараСтане инцидент и "отгоре"някой се обажда:внимавайте какво ще откриете че....и те започват хъката-мъката
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господ им дава като съдействие на джихадистите
6
0
 
17
 
! Отговори
Гатер преди 6 години
В неизвестност? На магистралата? Да не са отишли до тоалетната? Я, проверете!
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от това, което прочетох тук, едно ми става съвършено ясно: германската полиция всячески укриват мащаба на трагедията (не било известно това, не се знаело онова, не можели да ги открият, оставало неясно, и т.н.) Това все пак са немци - на тях трябва бързо всичко да им е ясно, вкл. и дали е терористичен акт, защото на мен на такова ми докарва... та даже кой знае защо ми прилича на онова масово убийство на наркомана-пилот със самолета на Луфтханза над Алпи, дето набързо го потулиха преди 2 години..
4
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дойчовците дето до вчера говореха на немски само с конете си, сега карат мощните машини сякаш си карат каруците на село.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те добре си карат, проблема е, че това е прекалено пренаселена държава, в която малко хора живеят там където работят. Все викат китайците, та китайците, *** средно на кв.км. германците са значително повече от тях. И като се почнат сутрин и вече великите преселения по магистралите и става страшно. Отделно безбройните ремонти, които ги точат с години.