Русия готви санкции за проваленото посещение на Рогозин

Отговорът ще бъде точно адресиран, обеща вицепремиерът
316
Русия готви санкции за проваленото посещение на Рогозин
Снимка: БТА

Русия подготвя санкции срещу хората, взели вчера решение да откажат да пуснат руски самолет във въздушното пространство на Румъния, като по този начин провалиха посещение на руския вицепремиер Дмитрий Рогозин в Молдова, предаде ТАСС.

Още по темата
Това съобщи самият Рогозин в интервю, част от което бе излъчено днес по телевизия "Россия 24".

"Отговор, разбира се, ще има. Ние ще установим точно кой е стоял зад това решение в Кишинев, Букурещ, Будапеща, Брюксел. Ще открием хората, които са взели тези решения. Нашите санкции ще бъдат точно адресирани", каза Рогозин.

Самолетът, превозващ руския вицепремиер на път за Молдова, не получи разрешение да прелети над Румъния. Той бе пренасочен към Минск, след като направи няколко кръга над Унгария.

Рогозин трябваше да пристигне в Молдова, за да участва в района на Приднестровието в събития по повод навършването на 25 години от началото на мироопазващата операция на река Днестър.

Рогозин заплаши с ответни мерки заради отказа на румънските власти да пропуснат самолета на частната авиокомпания S7, изпълняваща редовен полет до Кишинев, в който беше руската делегация.

"Румънските власти изложиха на опасност живота на пътниците от редовния полет на S7, на жени и деца. Горивото ни стигна до Минск. Чакайте отговор, гадове", написа в Туитър руският вицепремиер. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 151 ДА НЕЗНАМ КАК ЖИВЕЯТ ОБИКНОВЕННИТЕ РУСНАЦИ. Но ТОЯ С ГЛАДКИТЕ БУЗИ СИ ЛИЧИ ЧЕ МНОГО СЕ СЛАГА НА САМ НА ТАМ ДА ПРАВИ КАРИЕРА . И ПРЕДПОЛАГАМ ПО РУСКИТЕ ТУРИСТИ КАК СЕ ДЪРЖАТ В БЪЛГАРИЯ И. КАК СЕ ПРИБИРАТ. И КАК СИ ЗАРАБОТВАТ ПАРИТЕ.
119
8
 
7
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
Въх, санкциите ще развалят почивката на румънците в крим!
118
15
 
14
 
! Отговори
защо ми е познато ? преди 6 години
България - Македония и Румъния - Молдова , проблемът е един - руска гад,на политика.
117
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, живота в Русия е мизерен за обикновените хора откакто я има Русия.А ти говори глуупости, давай
116
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, не пишете глупости, това че народа в Русия мизерствал го разправяте от десетки години, а всеки който е ходил там знае че истината е съвсем различна - стандарта на живот е доста висок и в пъти по-добър от този в Боков Ман-галистан То и българския народ мизерства, ама вие не давате и дума да се каже срещу вашия бащица Тиквун!
115
10
 
11
 
! Отговори
Бранник преди 6 години
До БГТРАКИЕЦВместо да пишеш глупости вземи прочети статията за 12-те хиляди кримски българи. Може след това и да осъзнаеш защо румънците не са пуснали този престъпник.
114
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХАХАХАХАА
113
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз АПАРАТЧИК ЗАГЛАДИЛ КОСЪМ. КАК НЕ СЕ СЕЩА ,ДА СИ МЪЛЧИ. НАРОДА МУ МИЗЕРСТВА ТРЪГНАЛ ПРОПАГАНДА ДА ПРАВИ И ДА ПРАЩА ЗАКАНИ ЗА СМУТ И КОНСПИРАЦИЯ.
112
14
 
16
 
! Отговори
Bolt Thrower преди 6 години
Какъв му е проблема на този тюфлеk? Нали има забрана да влиза в Европа. Заподозрян е за съпричастност към събитията в Крим и източна Украйна. А между другото случая с т.нар. Приднестровие е аналогичен. Че и заплашва нациста му с нацист.
111
16
 
8
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 6 години
КОМШИИТЕ ОЩЕ ПОМНЯТ КАК С 15 ДИВИЗИИ 41 ГОД.ТРЪГНАХА ДА БУТАТ СССР,НО ПРИ СТАЛИНГРАД ИМ ЗАМРЪЗНАХА ГАЩИТЕ,НЯКОИ ОСТАНАХА ТАМ,ДРУГИ НЕ ЗНАМ ДАЛИ СТИГНАХА ДО СИБИР.ПРОВАЛИХА ОПЕРАЦИЯТА,СЕГА СЕ ПРАВЯТ ДА ГОЛЕМИ ЕВРОПЕЙЦИ ПАК И СЛУГИНАЖ НА БАТКОВЦИТЕ,НА НАС КОЛКО НОМЕРА СА НИ ПРАВИЛИ,ДАНО СИ НАМЕРЯТ МАЙСТОРА.
110
11
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
"Отговорът ще бъде точно адресиран ....", "Чакайте отговор Га.дове ...." ...... И как точно ще бъде адресиран отговорът товарищ Рогозин ? С "Български чадър" или с "Коктейл ***" ? По същия начин такива като него адресираха отговорите си към Анна Политковская и Борис Немцов ? А да запрашваш персонално граждани на суверенна европейска държава, е углавно престъпление. Такива "политици" не трябва да бъдат допускани, извън пределите на ***.ските си държави .... !!!
109
5
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 137 преди 6 години
Смени хапчетата със свещички, може и да те разхлаби.
108
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До прекрасна статияМЗ предупреждаваРусофилията е вредна за вашето здраве!
107
5
 
10
 
! Отговори
Йово преди 6 години
"Самолета на частната авиокомпания S7, изпълняваща редовен полет до Кишинев." И сега какво стана руската делегация използва граждански полети. Е МНОГО СА ИЗОСТАНАЛИ РУСНАЦИТЕ НЕ СА КАТО НАШИТЕ ДЕПУТАТИ КОИТО СИ ИМАТ ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ФАЛКОН!
106
8
 
15
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 6 години
Абе ние все псуваме другите - румънците били мамалигари, гърците - византийци, сърбите - шовинисти, македонците нам какви си, обаче ние сме най-великите и сме по-по-най. Само дето не се виждаме какви нещастници сме и в каква *** живеем!
105
12
 
10
 
! Отговори
USA CRUSADER TRUMP преди 6 години
Пък Тръмп подписва санкциите срещу Русия, хихи
104
1
 
10
 
! Отговори
Ужас ,бе.... преди 6 години
Тръмп , вече си го премести...... ,ама по-близо до Мелания!
103
1
 
10
 
! Отговори
20-АТОМНИ БОМБИ преди 6 години
...ТЮЮХХХ..,ЯЗЪК!!!!..НАШИТЕ КОМУНИСТИ , ПАК НЕМА ДА ДОЖИВЕЯТ ДО НОВИЯ.... 9.09.44г./..в наши дни/ЦЕЛАТА ИМ ПАРТИЯ БКП---ШЕ СЕ ПОМИНЕ ОТ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ!!!/...и то братска..ха,ха,хааааааааааа/
102
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само бой по руската и3мет!
101
17
 
10
 
! Отговори
прекрасна статия преди 6 години
Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЕС, НАТО, Румъния и някой си Адрианчо Тутурутуняну, станахме русофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!