Москва: Санкциите на САЩ срещу Русия ще паднат трудно!

"Няма как да има нормални отношения с Вашингтон"
Обновена: 5 авг 2017 14:48 | 5 авг 2017 13:25,
173
Москва: Санкциите на САЩ срещу Русия ще паднат трудно!
Снимка: Reuters

Ще е много трудно да се отменят новите икономически санкции на САЩ срещу Русия, дори ако Москва започне да изпълнява исканията на Вашингтон.

Това обяви руският посланик във Ввашингтон  Сергей Кисляк, чийто мандат приключи през юли, предава РИА Новости, цитирана от "Фокус".

"Икономическите санкции, за които ние в последно време много говорим, конструктивно са направени така, че да е много трудно да се отменят при американските условия. Дори да се случи така, че всички техни искания да бъдат изпълнени", обясни Кисляк в интервю за телевизионния канал "Россия 24".

"Целият механизъм е подготвен така, че законът на САЩ да не дава възможност да се развиват нормални икономически отношения с нашата страна", допълни дипломатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: САЩРусиясанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
4
 
6
 
! Отговори
за Крим преди 6 години
Это Крым, и по совести это Россия!Это Крым, здесь везде только русская речь.Это Крым, здесь названия до боли родные Симферополь и Ялта, Севастополь и Керчь.Эту землю уже никогда не разделишь.То, что связано кровью не разорвешь.На чужие знамена кресты не прицепишь.Остальное лишь глупость, да хитрая ложь.
98
3
 
7
 
! Отговори
за Крим преди 6 години
Крим е руски, свикнахте ли?Научете малко историята, защото се излагате много.
97
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фалиралата държава САЩ (с 200 трилиона долара дълг) налага санкции над велика Русия-държавата с най-много ресурси и най-голяма територия.И непобедимия руски дух.Питайте Наполеон и Хитлер.Счупиха ли си главите с Русия?Край нямат американските абсурди, станаха смешни вече.
96
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Путин излезе проста 103Станахте смешни с тия руски хакери.Още малко ще изкарате Путин най-големия хакер.Колко сте прости, елементарни и *** евроатлантиците.
95
3
 
3
 
! Отговори
за Украйна преди 6 години
Давайте минуси, явно поддържате фашистите и хунтата в Киев, като Росен Плевнелиев.Европа няма нужда от киевските фашисти. Кое не е ясно?
94
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българи и руснаци са братски народи, ясно ли е?*** се от яд, прозападни лицемери, грантаджии на фондациите на Сорос.Скоро ще има възмездие за вас, продажници.Кое не разбрахте?
93
1
 
2
 
! Отговори
за международен съд преди 6 години
До Анонимен 80За международен съд са следните лица- за престъпленията им в Либия,Сирия и Украйна:1.дъртата вещица Килъри Клинтън2.международния престъпник Сорос3.Барак Обама-парво да върне Нобеловата награда за мир
92
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Mr.STARBUCKS 82Аз знам за едно други зелени човечета, които ползват БГ-военни бази, без да плащат и 5 стотинки.Все едно сме някоя африканска държава.Докога така??Западни лицемери, ставате нагли много,скоро ще ви гоним от България.
91
3
 
3
 
! Отговори
за Украйна преди 6 години
В Украйна се води гражданска война,беше извършен преврат-Майдан , финансиран с мръсните пари на Сорос, подкрепен от дъртата вещица Килъри Клинтън и Барак Обама. Тия тримата са международни престъпници от висша класа.Те инсталираха една хунта на власт в Киев-неофашисти и неонацисти-бандеровци и десен сектор, банда убийци - те убиват руски деца и жени в Украйна. Скоро ще бъдат наказани тия ***.
90
4
 
4
 
! Отговори
за Русия преди 6 години
Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли, лицемерни западняци и слугите им у нас.Медведев, Путин и Лавров са големи политици.
89
7
 
4
 
! Отговори
Путин излезе проста преди 6 години
Болшевишка пръчка. Заради хакерите му милиони руснаци че живеят в мизерияДобре ме са и свикнали
88
9
 
3
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
До Зигфрид А аз си мислех че от онези сбърканяци нищо не може да ме изненада Това е наистина шок Дори да оставим това че сме страна домакин Език който фонетично се покрива 100% (съмнявям се да има друг такъв) го нямало!? Аз пък твърдя,че НЯМА руски език! Цялата тази сложна граматика се е наложила да напасне чуждото,привнесеното към тяхното мяукане Само този факт,който си изнесъл е достатъчен да класира Русия като анормална държава!
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Зигфрид Ти как я мислиш? Че ей така ще кътнат 7милиарда и ще си живеят в Южна Америка ли? И че 500млн население ще управлява останалите 6милриарда и ще е вовекивеков и ще си оправя икономиката за чужда сметка с петролния долар.Свърши тая.И ще ги биеш ли руснаците :) Змаеш ли колко души са слязли да ви отърват от войната .Знаеш ли ти *** твар какво си натворил ,знаеш ли?
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Зигфрид не става въпрос за русофилство или твоите химери -става въпрос че ако се подкарат няма да ни има. Това трябва да се спре.Войната.А тръгнеш ли срещу тях няма как да стане.Казвам ти ще отвеят всичко за минути и ще се изтрепе сума ти народ и души.А аз мога да те намеря точно за 2 минути до градуси местоположение .Така че не се изсилвай
85
0
 
4
 
! Отговори
:) преди 6 години
До Зигфрид Няма русофили тука.Ти какво очакваш ? Каква външна политика водиш че да няма контра?В НАТО ли си? Разполагаш ли чужди военни бази които им мътят водата в Черноморския регион? Каква е позицията ти за Крим? За санкциите? Сечеш ли им енергийните проекти и връзката с Европа? Какво очакваш .В Румъния и Полша вече има разположени свръхзвукови елементи.По границата е струпан контингент наброяващ по численост плана Барабароса.С хляб и сол ли да те посрещат? Продаваш ли оръжие и медик на ИДИЛ
84
5
 
3
 
! Отговори
Зигфрид преди 6 години
Продължение:русофилството, откакто сме член на НАТО, е равносилно на национално предателство.Срещу кого и срещу какво е създаден НАТО.Във военно време / а то може би предстои /предателството се наказва със смърт!Руското ви самосъзнание ,атавистичният ви антиамериканизъм и антиевропейско усещане са наказуеми.Ще ви намерим!Ще ви унищожим!
83
4
 
4
 
! Отговори
Зигфрид преди 6 години
В сайта на руското посолство в София, не фигурира български.език.Т.е.в упътването за попълване на документи за виза за РФ,е посочен езикът на който.могат да се попълнят.Английски,френски ,немски,сръбски,МАКЕДОНСКИ ???Т.е.български език няма,Това е по информация на г-н П.Блъсков а е и лично проверено.Явно,думите на Путин пред македонският президент за "кирилицата е дошла от македонските земи ",въобще не са случайни.БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НЯМА! Е , русофили ,!!!Български граждани с руско самосъзнание!
82
3
 
1
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Те НАТО и Коалиция могат да реагират но няма да реагират.Зависи кой ги управлява .А ги управлява Уолстрийт -най гнусната *** и човеконенавистническа *** .А РФ има президент .
81
3
 
1
 
! Отговори
хаха преди 6 години
До АнонименТи си в грешка пич ! Това да размахваш технологично супер земно и неземно оръжие срвщу Русия е да плашиш кучето със салам. При масиран ядрен удар брой минутите на Европейската Коалицията-НАТО и всичките подопечни -Израел и компания и САЩ,Канада,Австралия ,Британия.те в крайна сметка това искат -да съкратят населението по посочения сценарий .Не всичко което хвърчи се яде .Много филми гледаш.Това пшо филмите не е като в реалния живот.НАТО са аут за минути пич.
80
3
 
5
 
! Отговори
така така преди 6 години
Абе много ви се ще разпад на Руската Федерация.Много бленувате нещо ,мокри сънища сънувате.Няма да я бъде тази.Трябва да си я набиете в тиквите тази поговорка "Който гроб другиму копае сам пада в него". Аз пък харесвам Путин :) .Има човешка стойност и си гледа двора .Има и достойнство да заяви самостоятелност и че Русия сама ще реши съдбата си.Няма кой да застане на пътя и.Защо? Защото е подкована и като рита знае защо рита.Не се продава като *** за 6 гущера и Фолксваген от ден за пладне.