Светът под най-голяма заплаха за последните 30 години

Северна Корея, терористи и настъпателна Русия в основата
216
Светът под най-голяма заплаха за последните 30 години
Йенс Столтенберг. Снимка: Reuters

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг предупреди, че светът е в най-опасното си положение за последните 30 години.

Той посочи редица заплахи, които в момента изплуват едновременно – включващи Северна Корея, терористите и все по-настъпателна Русия, които правят света по-опасен, пише The Independent, цитирани от "Фокус".

"Нещата са все по-непредсказуеми и сложни, защото имаме толкова много предизвикателства едновременно. Имаме разпространяване на оръжия за масово поразяване в Северна Корея, имаме терористи, нестабилност, имаме все по-настъпателна Русия. Това е един по-опасен свят", заяви Столтенберг.

Генералният секретар посочи, че никога през цялата му 30-годишна политическа кариера не е бил свидетел на подобно развитие на ситуацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия и психопата Путин са заплаха за човешката цивилизация.
87
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаете как ще се промени планетата само в рамките на следващите 10 години!
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко което не е изградено от любов предстои да се срине. Това май ще включва почти целият свят на его-човеците...
85
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом натовците и *** им пискат, значи всичко е наред. Обичам Русия и ненавиждам НАТО.
84
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да ви кажа, понеже забравих и отдавна не съм го казвал, че след 20 години военните ще служат само и единствено за да спасяват хора в бедстващи райони заради планетарните промени като цяло, които ще заличат капитализма, масонството, тъпизма, егоизма, идиотизма и т.н., всичко което не е изградено от любов предстои да се срине.
83
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 94 : Стига с тея заучени фрази.Никой не се интерсува от Русия.Руснаците не са никакъв фактор в световен мащам.Те са просто едно икономическо джудже,което може да бъде смазано и без война.Живеем в ерата на технлогиите в което време САЩ са с поне 100 години пред Русия и ако решат да влезнат в руската *** ,ще влезнат без проблем и единственото спасение за руснаците ще бъде да си взриват ядрения арсенал на собствена територия и да унищожат всичко.Друг вариант нямат.
82
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ и НАТО нямат никакъв капацитет. С Корея ги направи на мармалад.
81
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте, кои страни са приятели и съюзници наРусия и ще разберете колко струва-Сирия, Иран, терористите от хамас и Хизбулла, Венецуела, Зимбабве, Никарагуа, Ванауту. Дори Беларус и Казахстан гледат да се пазграничат от руската ***!
80
9
 
2
 
! Отговори
Руска дезинформация преди 6 години
До Добра идея..................медии новината че Русия е предложила на СС на ООН,резолюция за изпращане на сини каски в Донбас ЛНР и ДНР!?..............Руската *** НЕ ИСКА сини каски да бъдат разположени на границата между бандитските републики и Русия, за да се контролира притока на войска и оръжие!
79
9
 
2
 
! Отговори
No problem преди 6 години
НАТО има целия капацитет да се справи с всички заплахи. Срещу Северна Корея- въздушнопреносимата лесбо-травеститска дивизия; срещу ИДИЛ- 93-та гейско-педофилска бригада, а с Русия е най лесно- само българските русофоби са достатъчни да предизвикат потоп когато се напикаят от страх.
78
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези хора си нямат и най-малка представа за Русия, щом официално говорят така злостно срещу нея. Руснаците са изкарали не една война на гърба си и знаят добре цената й. Никой в Русия, НИКОЙ не иска никаква война, никъде. Но и никой НЯМА да се двоуми, ако нападнат Русия. Там думите Родина, Отечество и Русия са свещени. ТежкО му и горкО на всеки посегнал на тях, който и какъвто и да е той. Нека посмеят само...
77
3
 
6
 
! Отговори
Добра идея преди 6 години
Как не намери място в нашите "честни" медии новината че Русия е предложила на СС на ООН,резолюция за изпращане на сини каски в Донбас ЛНР и ДНР!?
76
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТИ от кой по-точно американците си изгубиха лидерската позиция ? Само не ми казвай Русия ,защото те са равни на Нигерия.
75
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путинския режим принципиално не е способен да създаде каквото и да е. Затова пък има немалък потенциал да разрушава и го използва на 100%. В днешния свят няма нито една прогресивна тенденция, на която този режим се е опитал да се противопостави.. Руската пропаганда искрено, буквално по детски се радва на всяка преграда по пътя на прогреса. Това се отнася особено до проекта за обединена Европа
74
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен................Из между "опасните" не се споменава ИДИЛ, не смее да я изрече май?!...............ИДИЛ е руско творение, затова се споменава, кой го е създал.
73
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е азиатска страна. тя не е заселена със славяни а с угро-фински-татарско население. И в тази обширна територия никога не е имало демокрация, там винаги човека се е подчинявал сляпо на властта. Големия руски историк Соловьов казва: За нас, руснаците е престъпление да се съмняваме в правото на властта да прави с нас всичко, което си поиска. Следователно,руснаците никога не са били свободни. През цялата си история те само са задушавали свободата на другите.
72
2
 
15
 
! Отговори
Факт преди 6 години
НАТО нямат успешна мисия а само провали.
71
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАТО трябва да целуват краката на Путин,ако го нямаше него с кой щяха да си управдаят съществуването и милиардите похарчени на вятъра!?
70
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Студената война свърши и САЩ отчаяно се нуждаят от враг за да си продават оръжието и "демокрацията". Иначе военните предприятия там загиват. Русия винаги им е била удобен враг, преди пък беше СССР...
69
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен.......Ти от тоята клoaка ли видя дължината? Как, ако не е тайна, когато вече и устата ти са покрити от ла.ната. Ама пък много бързо ги произвеждаш, явно много огризки ти хвърлят за ядене. .... Ако не изпитваше, патологична, животинска злоба към България и българите, които не лижат руски *** и ти щеше да знаеш колко километра са границите на руската *** и с кои от натовските страни граничи. А по-смрадлива клоака от русофилската няма!