След заплахите на Тръмп: Все по-възможно е Пхенян да удари САЩ

Външният министър на Северна Корея нарече Тръмп "ментално увреден човек"
Обновена: 23 сеп 2017 22:33 | 23 сеп 2017 22:32,
181
След заплахите на Тръмп: Все по-възможно е Пхенян да удари САЩ
Снимка: Reuters

Външният министър на Северна Корея Ри Йонг-хо нападна американския президент Доналд Тръмп още в встъпителните думи на речта си пред Общото събрание на ООН, като го нарече "ментално увреден човек, обсебен от мегаломания", предава AFP, цитира "Фокус".

Освен това, севернокореецът каза, че заплахите на Тръмп да "унищожи тотално" Северна Корея са направили възможността ракетите на Пхенян да посетят американската северноамериканска територия по-вероятна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
6
 
8
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До АнонименАко имах възможност, бих емигрирал в Северна Корея. Само че хората си пазят държавата и не пускат чужди агенти у тях.---------------Е, ти нали не си агент, ще те вземат.Една кирка или лопатка пети номер щи дадът и ще се трудиш за победата на комунизма.Сутрин в ранни зори нахлузваш гумените *** и с песен се меткаш в каросерията на молотовката. Кво повече ти трябва от живота...
47
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Между другото Кореецът е прав за рижавото кюфте. Тръмп наистина не го слуша главата, ментално увреден е. Съгласен съм с това.
46
4
 
17
 
! Отговори
психиатър преди 6 години
Наблюдавам тук една запалянковщина, все едно обсъждате мач. Тръмп да размажел, Ким да ударел... интересно като испанско дерби ви се вижда. В един момент няма и да разберете как ще умрете късметлиите де, защото тези които ще оцелеят за известно време, напълно ще забравят какво е да си фен на Тръмп, Путин или Ким.
45
16
 
9
 
! Отговори
ssdd преди 6 години
До ФАКТ :Китай освен ядрено оръжие ,нямат нищо друго с което могат да застрашат американците.САЩ просто нямат военна конкуренция и са с десетилетия пред всяка една друга държава,като прибавим и НАТО към тях ,безспорно няма кой да се изправи срещу САЩ.Китай също така никога ,ама никога няма да се обърне срещу САЩ.Това може да се случи само в мокрите ви русофилски сънища.
44
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Северна Корея за мен е велика държава! Един малък, но горд и смел народ се озъби на тирана и доказа, че има алтернатива на капитализма и колониализма. Корейците не са продажници като българите, които клекнаха пред САЩ.
43
15
 
2
 
! Отговори
Божил преди 6 години
Съвецките "хора" не ни бяха никакви приятели- инак щяха да дадат ядрено оръжие на България!
42
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се, че руснаците няма да ни дадат ядрено оръжие. Те много добре ни знаят какви сме. Ние сме леки жени като хора. До оня ден целувахме руснаците, а на 11ти ноември вече се мляскахме уста в уста с краварите и западняците. На 10ти ноември имахе 2 милиона комунисти, на другия ден се събудиха всичките антикомунисти. Целувахме Хитлер и го прегръщахме, после се хвърлихме в обятията на руснаците накрая на войната. Как да имаш доверие на такъв народ ? Всеки ни знае що за леки жени сме, българите.
41
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Ако имах възможност, бих емигрирал в Северна Корея."Животът в СК не е лек, защото от десетилетия са под икономическа изолация и жестоки санкции - Зашадът не харесва когато някоя държава реши да живее не по техния диктат. Дори нямат достъчно бензин, въпреки че сами си произвеждат автомобили. Само в Пхенян има коли, иначе пътищата им са празни. Но въпреки това се оправят, не са се навели като България, а ако им вдигнат санкциите само за 10 години ще задмината Юнжа Корея.
40
6
 
10
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
До До 32Както виждаш Русия не е умряла от липсата на вмерисани български унтерменшове!Спокойно!
39
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До жиб"съветските хора" не от уплах не са ни дали ядрено оръжие, а защото не ни трябваше. И както се видя след 10.11.89г. са постъпили много добре. Ти може би не знаеш как Жельо Желев разкарваше американската делегация из подделенията на ракетните ни войски. В резултат ракетите ни бяха нарязани като условие за членство в НАТО, разбира се по искане на Турция. Ако ни бяха дали ядрени ракети, те отдавна щяха да са американски.
38
5
 
22
 
! Отговори
Геле преди 6 години
"Външният министър на Северна Корея нарече Тръмп "ментално увреден човек"Ами много е прав корееца. Даже меко се е изказал.
37
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако САЩ ударят С. Корея много бързо, в рамките на дни, ще се види колко надценена е била силата на корейското кюфте. Нито балистични ракети ще успее да изстреля към САЩ (включително Гуам), нищо ще успее да спре американските ракети и самолети, нито ще е способен да предприеме настъпление към Ю. Корея. Сериозни ще бъдат единствено последиците за Сеул, който ще бъде ударен от артилерията и ракетите с малък и среден обсег, с които С. Корея разполага.
36
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 34Китай може да размаже САЩ военно.
35
17
 
14
 
! Отговори
До 34 преди 6 години
Китай никога няма да рискуват да водят война със САЩ! Икономически може и да са на нивото на САЩ, но военно изостават доста! А със САЩ са още 26 държави, членки на НАТО+Израел+Ю.Корея+Япония и т.н. Останалото са русофилски мокри сънища! В краен случай Китай ловко ще се разбере с САЩ и невинно ще отстреля дебелия "самодържец" !
34
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имах възможност, бих емигрирал в Северна Корея. Само че хората си пазят държавата и не пускат чужди агенти у тях. Освен това не знам корейски език и ми е малко късно тепърва да започвам да го уча. Иначе с удоволствие бих отишъл да живея в Северна Корея, но, уви, езикът е бариера и не съм кореец... А там не се пускат чужди агенти, защото хората си пазят държавата и с право. Те не са като Меркел да си отвориш държавата за "бежанци".
33
4
 
21
 
! Отговори
психиатър преди 6 години
Ри Йонг-хо е напълно прав, Тръмп е ментално увреден, такива са всички свръх богати хора на планетата, такива са и свръх бедните хора.А нормалните хора които са по средата, също хич не са нормални щом могат да гледат тази лудост на двата полюса и да си трая.Поради тази всеобща лудост на човечеството, скоро то ще престане да бъде доминиращ на Земята вид, а може и въобще да престане да бъде.
32
12
 
12
 
! Отговори
До 32 преди 6 години
На тебе май ти издиша пропагандата, руско ***. Това е защото границите им са затворени. Ако ги отворят някога - от 25 милиона ще останат най-много 5! А тези 3 милиона българи избягаха на къде да е а в САЩ, а не в Русия! Защо ли??? Като предпочиташ С.Корея пред България какъв го дириш тук а не си заминал за комунистическата, изостанала *** на дебелия психопат Ким???
31
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако САЩ нападнат Северна Корея в конвенционална война, то единственото нещо, което трябва да направят е да си приготвят повече чували за трупове. А ако нападнат с ядрен удар, радиационният облак ще засегне и Южна Корея и Япония, които уж са им съюзници и хиляда години ще се раждат деца с 2 глави и 4 крака. Да не говорим, че Русия и Китай може и да отвърнат с някоя ядрена ракетка, която уж е от Северна Корея. Нищо чудно да видим гъбка над Лос Анжелис. Ха - Ха - ХА! Въобще САЩ нямат изход.
30
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 20 ССДД. Абе ти случайно да не си спал на мокри вестници? Пълномащабна война с 10 държави??? За Краварите ли пишеш или за Марсианците? Покажи ми коя война са спечелили Краварите? Краварите са въздух под налягане! При тях всичко е менте работа. Щом прехваленият им невидим Стелт го свалиха над сърбия за какво говорими? При краварите само хвалбите имат значение но са без покритие. При една война ще напълнят гащите. Погледни ги колко са страхливи правят си подземия щото имат доверие на тарамбучко
29
10
 
5
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Северна Корея е ярък пример за страхливостта и нерешителността на съветските хора: те се уплашиха да дадат ядрено оръжие на България макар да ни се пишеха "приятели",но Китай не се уплаши и даде такова оръжие на Кимчовците,понеже ги имаше за близки приятели.