Чудо: Пилот и семейството му оцеляха в самолетна катастрофа

Спасило се е дори кучето на фамилията
16 авг 2019 20:37, Петя Славова
18

Известен пилот от НАСКАР и семейството му оцеляха като по чудо след самолетна катастрофа. Дейл Ърнхард-младши, неговата съпруга и дъщеря им са без опасност за живота. Двамата пилоти на самолета също са оцелели, както и кучето на семейството, предаде Bulgaria ON AIR.

В ранните следобдни часове малкият частен самолет започва кацане на пистата в град Елизабетън в щата Тенеси. Стуацията обаче се усложнява, след като машината излиза извън пистата и се разбива. Малко след това избухва в пламъци.

На борда на самолета се намира двукратния шампион от НАСКАР - Дейл Ърнхард-младши и цялото му семейство. Добрата новина е, че всички 5 души на борда са оцелени. Те са откарани в болница, където са прегледани и са в добро състояние.

Властите са затворили летището, на което е станал инцидентът. В момента тече разлесдване на причините довели до него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Ddd до pilot преди 4 години
Пилоте, какво се опитваш да им разясняваш, губиш си времето. Ако се прекръстиш на льотчик може и да ти обърнат внимание.
4
3
 
2
 
! Отговори
Pilot преди 4 години
, да ви осведомя колко (приблизително) полети се обслужват всеки ден в САЩ.28537 комерсиални полета - Делта, АА и т.н.27178 частни полета, General Aviation24548 наети полета, Air Taxi's5620 военни полета2148 карго полета - FedEx, UPS и т.н.(данни от преди 2г)Сега, може ли една чугунена колхозна чутура да си представи броя на полетите които се случват за 1 (ЕДИН) ден?!При такъв трафик инциденти не може да няма.
3
1
 
2
 
! Отговори
МЕСТЯ ГО преди 4 години
Дали американците имат честта да прочетат, когато в Бг се разбие малък любителски самолет???Ето за това го прочетох до половината е теглих една...
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малките самолети са нестабилни и във въздуха и на земята. Но някои тарикати с милиони ги купуват за да приключат земният си път по бързо. Тези са извадили късмет но следващият път едвали ще имат късмет. Милионите с които си купуват самолети яхти автомобили вили са пропити с кръв. Кървави милиони спечелени с нечестност далавери и много погубени човешки съдби. С такива милиони няма щастие а лоша прокоба. Бог бави ала не забравя.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защо махнахте статията за успешно приземилия се руски еарбъс, едвам три часа ви разрешиха да я пуснете след 24 часа закъснение от събитието