Жена беше застреляна в Малмьо, Швеция

Неизвестни лица с маски стреляли по минувачите
26 авг 2019 16:30, Елка Василева
19
Жена беше застреляна в Малмьо, Швеция
Снимка: архив, Reuters

Жена на около 30-годишна възраст беше застреляна на улица в Малмьо в южната част на Швеция, съобщи изданието  Sydsvenska, като се позова на местната полиция.

Информацията за убийството е получена около 13 ч. местно време. По данни на медиите по време на инцидента заедно с жената си били малкото й дете и съпругът й.

Свидетели казват, че са стреляли двама мъже, облечени в черно. Те избягали със сребрист автомобил. Полицията проверява свидетелските показания.

„Имаме свидетели, които казват други неща. Информацията силно се различава, докато не разпитаме всички, не можем да се впускаме в подробности за това, които са ни разказали“, заяви говорителят на полицията Кале Першон.

Малко след инцидента е получена информация за запален автомобил недалеч от мястото на престъплението. Полицията проверява дали има връзка между двете събития, пише РИА Новости.

По-рано изданието The Local съобщи, че неизвестни лица с маски са открили стрелба по минувачите в Малмьо. Инцидентът е станал в района Риберсборг, недалеч от популярен крайбрежен парк. По думите на очевидци няколкото души с маски произвели десетина изстрела, след което избягали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: стрелбаМалмьо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фередже имала ли е? Нищо не съобщават.
8
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И пак, Малмьо е 10 пъти по-добре, за живот от БГ ... И преди, няйклй да кажа нещо, само ще кажа - 1000+ неразкрити показни убийства, а вие ми говорете, как било "страшно". Ако беше страшно, на морето, шведите щаха да идват, да бачкат, а не разни, изритани от тяхното общество, да ритат работещите жени ...
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До пецатаПеца, лъжливо овчарче такова.Ти нали доскоро разправяше тука в тоя форум, че си в Англия, от 5 години не си си идвал и няма да си идваш повече.А сега взе да ми разправяш за западните градове, колко било лошо.Подозирах аз, че си отявлен мошеник и лъжец.
6
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма работа, днес влизат 3 кораба с 1500 нови европейци.
5
1
 
27
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Това е нищо... В Хамбург са се млатили 2 "Големи фамилии" 37 човека /шебека/бежанци от Чечня и Сирия... Цитирам :С брадви, тояги, и бастуни
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На ви интеграция! На ви!
3
8
 
20
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Всичко което ни казват за западняшките градове е една пропаганда, "красиви", "подредени" и т.н. това е почерка на всяка капиталистическа прогнила страна ,да прави красиви "упаковки" а вътре да е гнилоч, така е с градовете им, с политиката им и самите хора са такива ,гледайте в ютуб как задават въпрос на случайно срещнати шведи "ще примете ли мигрант да живее във вашия дом"всички 100% отговарят "Да етстествено" политкоректно, после довеждат някакъв черен и всеки от анкетираните отказва,лицемери!
2
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нема а се плшите бе. Като ви изтрепат ше ви остат на мира. Пратете на баба ви меркел едни такива да я излекувст от трепетликата. Ше я екочанят и край с треперенето. Ше стане вкокалена.
1
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само арииците ще да са виновни, това е то. Малмьо е най-толерантния, чист и подреден град, интернационален, с преобладаващи някои нации, които се грижат за местното население, да е добре, законно, чисто и подредено, с много любов интегрират жените на кореняците, а кореняците плащат с данъци, така се отблагодаряват за икономическия напредък. Ако не вярвайте гледайте Йоутуб колко е хубаво. А в събота гермаснки полицаи са се нападнали сами и 4-мата са в болницата.